50 Easy Family Fun Christmas Quiz Questions and Answers Printable

  • April 10, 2022
  • Festival
easy fun Christmas quiz questions and answers

Easy fun Christmas quiz questions and answers are awesome and evergreen. Christmas is a well-known Christian festival that takes place in December and is noted for its decorations and Santa Clause. It is celebrated all around the world. Christmas literally means “Christ’s Feast Day.” Find below the easy fun Christmas quiz questions and answers. It is a yearly commemoration of Jesus Christ’s birth that is commemorated on December 25th as a cultural and religious event by millions of people throughout the world. Enjoy these easy fun Christmas quiz questions and answers. Christmas is observed in all Christian countries, however, the manner in which each country commemorates the day varies.

Christmas is a well-known Christian festival that takes place in December and is noted for its decorations and Santa Clause. It is celebrated all around the world. Christmas literally means “Christ’s Feast Day.” It’s time to solve easy fun Christmas quiz questions and answers with friends and family. It is a yearly commemoration of Jesus Christ’s birth that is commemorated on December 25th as a cultural and religious event by millions of people throughout the world. Christmas is observed in all Christian countries, however, the manner in which each country commemorates the day varies.

christmas trivia christmas trivia questions christmas questions christmas trivia questions and answers christmas quiz christmas trivia game christmas song trivia christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers family christmas quiz christmas questions and answers christmas trivia quiz easy christmas quiz fun christmas trivia easy christmas trivia fun christmas trivia questions christmas trivia and answers christmas songs trivia questions and answers christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers family christmas quiz questions christmas song trivia questions christmas trivia game with answers easy christmas quiz questions and answers christmas quiz questions with answers christmas trivia quiz questions easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions christmas songs quiz questions and answers christmas questions with answers christmas trivia questions with answers easy christmas quiz questions easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz christmas song questions and answers christmas song trivia game christmas trivia fun trivia questions trivia questions and answers trivia questions for adults fun trivia questions fun trivia trivia games trivia quiz movie trivia game questions movie trivia questions and answers fun trivia questions and answers trivia questions with answers history trivia questions and answers trivia with answers fun quiz questions history trivia christmas movie trivia trivia categories history trivia questions family trivia questions movie trivia questions easy trivia questions and answers christmas movie trivia questions trivia questions trivia quiz quiz questions quiz questions and answers trivia questions game trivia questions and answers for adults history quiz easy trivia questions funny questions with answers history questions and answers trivia for adults quiz with answers question and answer games christmas trivia printable easy trivia trivia question of the day questions to answer fun trivia quiz answering a question with a question fun trivia questions for adults movie trivia game christmas trivia for adults fun quiz for adults funny quiz questions and answers family quiz questions movie quiz questions quiz questions games funny christmas quiz christmas movie quiz fun easy quiz questions and answers christmas song quiz history quiz questions and answers christmas trivia questions and answers printable funny trivia questions and answers printable history quiz questions easy quiz questions easy quiz questions and answers quiz questions with answers funny questions and answers christmas carol quiz question answer game fun quiz questions for adults knowledge questions trivia quiz questions quiz questions for adults fun trivia games family trivia questions and answers funny christmas quiz questions quiz and answers christmas carol trivia fun quiz games fun history quiz questions easy trivia questions for adults funny christmas questions xmas trivia questions movie trivia quiz trivia questions quiz questions trivia and answers fun family trivia questions funny quiz with answers history questions with answers fun family quiz trivia quiz games fun trivia categories story questions xmas trivia question of the day with answer printable trivia questions and answers trivia test christmas movie trivia printable trivia questions for adults with answers trivia contest history trivia quiz easy movie trivia questions and answers easy movie trivia movie quiz with answers song trivia questions history quiz with answers christmas movie trivia game christmas carol trivia questions and answers fun movie trivia christmas history trivia christmas trivia questions for adults trivia categories funny easy state trivia questions and answers trivia game questions and answers state trivia questions fun trivia questions and answers for adults quiz games for family christmas movie trivia questions and answers easy history trivia fun history trivia movie trivia with answers easy trivia questions with answers trivia questions categories history trivia game fun easy trivia questions trivia for adults with answers printable trivia questions christmas traditions trivia fun trivia questions for family printable trivia trivia categories and questions easy history trivia questions state trivia questions and answers a christmas carol trivia christmas movie trivia questions and answers printable fun family trivia the answer is in the question fun trivia for adults trivia questions movie trivia family trivia game questions trivia games for adults with answers christmas song trivia printable christmas family trivia easy trivia games knowledge trivia christmas movie trivia with answers christmas game questions fun history quiz christmas trivia games printable xmas quiz questions family quiz questions and answers movie quiz questions and answers christmas movie quiz questions xmas quiz trivia quiz questions and answers xmas quiz questions and answers christmas traditions quiz it quiz questions history quiz questions with answers some quiz questions easy movie quiz questions and answers christmas history quiz knowledge questions and answers funny quiz questions with answers quiz questions for adults with answers christmas carols quiz song quiz questions easy history quiz questions trivia quiz with answers christmas quiz categories christmas movie questions adult quiz questions and answers christmas carol quiz questions christmas day quiz funny quiz questions and answers for adults easy quiz with answers knowledge quiz questions christmas carols quiz questions and answers gaming quiz questions movie quiz and answers christmas traditions quiz questions and answers it quiz questions and answers easy questions and answers family questions and answers fun quiz categories christmas trivia games for adults family quiz with answers movie questions and answers christmas movie quiz questions and answers some quiz questions and answers the song of songs question answers xmas movie quiz printable christmas quiz funny movie quiz questions fun family quiz questions quiz for adults with answers christmas quiz games christmas quiz questions for adults movie trivia questions and answers easy xmas quiz and answers christmas quiz for adults christmas movie quiz and answers easy quiz questions with answers christmas trivia categories history quiz and answers funny question and answer game quiz contest questions quiz question of the day adult questions and answers quiz question categories xmas questions fun family questions and answers funny xmas quiz questions movie songs quiz and answers fun trivia christmas movies knowledge question answer fun quiz and answers state questions and answers christmas quiz questions and answers printable movie trivia and answers funny quiz of the day questions for adults with answers easy question answer it trivia questions easy trivia quiz easy history quiz fun trivia questions with answers easy quiz and answers christmas traditions quiz questions trivia questions songs trivia quiz and answers game time question with answer easy history quiz questions and answers christmas day quiz questions time quiz questions answer some questions christmas history quiz questions and answers christmas movie trivia quiz printable quiz questions and answers easy family quiz knowledge trivia games fun trivia with answers trivia questions trivia games easy trivia with answers family movie quiz history trivia with answers christmas history quiz questions christmas tradition quiz questions fun family quiz questions and answers christmas knowledge quiz xmas trivia printable christmas movie quiz with answers xmas quiz answers christmas history questions christmas trivia card game family quiz questions with answers a christmas carol quiz questions and answers family trivia quiz question with answer game easy history questions and answers knowledge quiz with answers game quiz questions and answers trivia help christmas carols and songs quiz easy quiz questions for family trivia questions trivia questions and answers easy movie quiz some quiz questions with answers easy fun quiz questions on this day quiz questions family quiz and answers quiz questions and answers for family funny christmas quiz questions and answers game of knowledge questions fun xmas quiz fun movie quiz a christmas story trivia quiz xmas song quiz printable quiz questions fun movie trivia questions happy quiz questions and answers quiz categories and questions history trivia and answers quiz categories questions and answers fun history quiz questions and answers printable christmas quiz with answers easy trivia questions and answers for adults traditional christmas quiz questions family fun trivia xmas song quiz questions xmas movie trivia family quiz questions and answers printable funny answers to test questions xmas questions and answers fun trivia games for family movie knowledge quiz christmas carol quiz answers on this day quiz questions and answers trivia questions and answers categories movie trivia categories easy family quiz questions fun trivia quiz questions trivia of the day questions and answers trivia questions and answers adults fun easy trivia trivia game questions for adults christmas story trivia quiz quiz questions about time family xmas quiz songs from movies quiz and answers trivia questions with categories a christmas quiz history quiz game christmas history trivia questions movie quiz questions with answers quiz games with answers xmas movie quiz questions fun family trivia questions and answers all quiz questions and answers quiz quiz questions knowledge quiz games christmas carol trivia questions history knowledge quiz easy movie trivia questions christmas traditions trivia questions and answers some trivia questions christmas trivia with answers printable movie quiz for family family trivia questions about family easy quiz questions for adults quiz questions about songs quiz questions and answers quiz help answers fun easy trivia questions for adults card game quiz questions quiz categories funny fun trivia and answers a christmas carol trivia questions and answers fun xmas trivia questions it trivia questions and answers trivia game categories quiz questions easy with answers christmas quiz movie questions fun history trivia questions it quiz questions with answers quiz questions about christmas carols family movie quiz questions and answers easy trivia for adults fun trivia quiz questions and answers christmas trivia cards trivia quiz for adults easy history trivia questions and answers knowledge quiz questions and answers a christmas carol trivia questions song trivia questions and answers trivia game answers

Around 1660, it was designated as a formal holiday, but it was still frowned upon. The Oxford movement of the Anglican Communion church began in the early 1900s and contributed to the resuscitation of Christmas. Stay with these easy fun Christmas quiz questions and answers.

Christmas is a cultural celebration that necessitates much planning. Because it is a public holiday, individuals are given time off to celebrate.

Most individuals begin their Christmas preparations early so that the festivities may begin on Christmas Eve. There are several activities that go into Christmas preparations. Learn from easy fun Christmas quiz questions and answers. Decorations, food, and presents are typically purchased for youngsters in the family and friends. Some families go shopping for everyone’s Christmas attire at the same time.

Lighting and decorating the area with Christmas trees are standard preparations. The home must be thoroughly cleaned before any decorating can begin. Christmas cheer is brought into homes by the Christmas tree, which is mentioned in the easy fun Christmas quiz questions and answers below.

Gifts are wrapped and placed beneath the Christmas tree in gift boxes, to be unwrapped on Christmas Day. The church is also decked out for the occasion. To bring in Christmas, the churches are thoroughly cleaned. On Christmas Day, songs and skits will be performed.

christmas trivia christmas trivia questions christmas questions christmas trivia questions and answers christmas quiz christmas trivia game christmas song trivia christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers family christmas quiz christmas questions and answers christmas trivia quiz easy christmas quiz fun christmas trivia easy christmas trivia fun christmas trivia questions christmas trivia and answers christmas songs trivia questions and answers christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers family christmas quiz questions christmas song trivia questions christmas trivia game with answers easy christmas quiz questions and answers christmas quiz questions with answers christmas trivia quiz questions easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions christmas songs quiz questions and answers christmas questions with answers christmas trivia questions with answers easy christmas quiz questions easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz christmas song questions and answers christmas song trivia game christmas trivia fun trivia questions trivia questions and answers trivia questions for adults fun trivia questions fun trivia trivia games trivia quiz movie trivia game questions movie trivia questions and answers fun trivia questions and answers trivia questions with answers history trivia questions and answers trivia with answers fun quiz questions history trivia christmas movie trivia trivia categories history trivia questions family trivia questions movie trivia questions easy trivia questions and answers christmas movie trivia questions trivia questions trivia quiz quiz questions quiz questions and answers trivia questions game trivia questions and answers for adults history quiz easy trivia questions funny questions with answers history questions and answers trivia for adults quiz with answers question and answer games christmas trivia printable easy trivia trivia question of the day questions to answer fun trivia quiz answering a question with a question fun trivia questions for adults movie trivia game christmas trivia for adults fun quiz for adults funny quiz questions and answers family quiz questions movie quiz questions quiz questions games funny christmas quiz christmas movie quiz fun easy quiz questions and answers christmas song quiz history quiz questions and answers christmas trivia questions and answers printable funny trivia questions and answers printable history quiz questions easy quiz questions easy quiz questions and answers quiz questions with answers funny questions and answers christmas carol quiz question answer game fun quiz questions for adults knowledge questions trivia quiz questions quiz questions for adults fun trivia games family trivia questions and answers funny christmas quiz questions quiz and answers christmas carol trivia fun quiz games fun history quiz questions easy trivia questions for adults funny christmas questions xmas trivia questions movie trivia quiz trivia questions quiz questions trivia and answers fun family trivia questions funny quiz with answers history questions with answers fun family quiz trivia quiz games fun trivia categories story questions xmas trivia question of the day with answer printable trivia questions and answers trivia test christmas movie trivia printable trivia questions for adults with answers trivia contest history trivia quiz easy movie trivia questions and answers easy movie trivia movie quiz with answers song trivia questions history quiz with answers christmas movie trivia game christmas carol trivia questions and answers fun movie trivia christmas history trivia christmas trivia questions for adults trivia categories funny easy state trivia questions and answers trivia game questions and answers state trivia questions fun trivia questions and answers for adults quiz games for family christmas movie trivia questions and answers easy history trivia fun history trivia movie trivia with answers easy trivia questions with answers trivia questions categories history trivia game fun easy trivia questions trivia for adults with answers printable trivia questions christmas traditions trivia fun trivia questions for family printable trivia trivia categories and questions easy history trivia questions state trivia questions and answers a christmas carol trivia christmas movie trivia questions and answers printable fun family trivia the answer is in the question fun trivia for adults trivia questions movie trivia family trivia game questions trivia games for adults with answers christmas song trivia printable christmas family trivia easy trivia games knowledge trivia christmas movie trivia with answers christmas game questions fun history quiz christmas trivia games printable xmas quiz questions family quiz questions and answers movie quiz questions and answers christmas movie quiz questions xmas quiz trivia quiz questions and answers xmas quiz questions and answers christmas traditions quiz it quiz questions history quiz questions with answers some quiz questions easy movie quiz questions and answers christmas history quiz knowledge questions and answers funny quiz questions with answers quiz questions for adults with answers christmas carols quiz song quiz questions easy history quiz questions trivia quiz with answers christmas quiz categories christmas movie questions adult quiz questions and answers christmas carol quiz questions christmas day quiz funny quiz questions and answers for adults easy quiz with answers knowledge quiz questions christmas carols quiz questions and answers gaming quiz questions movie quiz and answers christmas traditions quiz questions and answers it quiz questions and answers easy questions and answers family questions and answers fun quiz categories christmas trivia games for adults family quiz with answers movie questions and answers christmas movie quiz questions and answers some quiz questions and answers the song of songs question answers xmas movie quiz printable christmas quiz funny movie quiz questions fun family quiz questions quiz for adults with answers christmas quiz games christmas quiz questions for adults movie trivia questions and answers easy xmas quiz and answers christmas quiz for adults christmas movie quiz and answers easy quiz questions with answers christmas trivia categories history quiz and answers funny question and answer game quiz contest questions quiz question of the day adult questions and answers quiz question categories xmas questions fun family questions and answers funny xmas quiz questions movie songs quiz and answers fun trivia christmas movies knowledge question answer fun quiz and answers state questions and answers christmas quiz questions and answers printable movie trivia and answers funny quiz of the day questions for adults with answers easy question answer it trivia questions easy trivia quiz easy history quiz fun trivia questions with answers easy quiz and answers christmas traditions quiz questions trivia questions songs trivia quiz and answers game time question with answer easy history quiz questions and answers christmas day quiz questions time quiz questions answer some questions christmas history quiz questions and answers christmas movie trivia quiz printable quiz questions and answers easy family quiz knowledge trivia games fun trivia with answers trivia questions trivia games easy trivia with answers family movie quiz history trivia with answers christmas history quiz questions christmas tradition quiz questions fun family quiz questions and answers christmas knowledge quiz xmas trivia printable christmas movie quiz with answers xmas quiz answers christmas history questions christmas trivia card game family quiz questions with answers a christmas carol quiz questions and answers family trivia quiz question with answer game easy history questions and answers knowledge quiz with answers game quiz questions and answers trivia help christmas carols and songs quiz easy quiz questions for family trivia questions trivia questions and answers easy movie quiz some quiz questions with answers easy fun quiz questions on this day quiz questions family quiz and answers quiz questions and answers for family funny christmas quiz questions and answers game of knowledge questions fun xmas quiz fun movie quiz a christmas story trivia quiz xmas song quiz printable quiz questions fun movie trivia questions happy quiz questions and answers quiz categories and questions history trivia and answers quiz categories questions and answers fun history quiz questions and answers printable christmas quiz with answers easy trivia questions and answers for adults traditional christmas quiz questions family fun trivia xmas song quiz questions xmas movie trivia family quiz questions and answers printable funny answers to test questions xmas questions and answers fun trivia games for family movie knowledge quiz christmas carol quiz answers on this day quiz questions and answers trivia questions and answers categories movie trivia categories easy family quiz questions fun trivia quiz questions trivia of the day questions and answers trivia questions and answers adults fun easy trivia trivia game questions for adults christmas story trivia quiz quiz questions about time family xmas quiz songs from movies quiz and answers trivia questions with categories a christmas quiz history quiz game christmas history trivia questions movie quiz questions with answers quiz games with answers xmas movie quiz questions fun family trivia questions and answers all quiz questions and answers quiz quiz questions knowledge quiz games christmas carol trivia questions history knowledge quiz easy movie trivia questions christmas traditions trivia questions and answers some trivia questions christmas trivia with answers printable movie quiz for family family trivia questions about family easy quiz questions for adults quiz questions about songs quiz questions and answers quiz help answers fun easy trivia questions for adults card game quiz questions quiz categories funny fun trivia and answers a christmas carol trivia questions and answers fun xmas trivia questions it trivia questions and answers trivia game categories quiz questions easy with answers christmas quiz movie questions fun history trivia questions it quiz questions with answers quiz questions about christmas carols family movie quiz questions and answers easy trivia for adults fun trivia quiz questions and answers christmas trivia cards trivia quiz for adults easy history trivia questions and answers knowledge quiz questions and answers a christmas carol trivia questions song trivia questions and answers trivia game answers

People normally spend a lot of money on Christmas, therefore saving money for these plans should be the first thing on your to-do list. Families are also planning to travel to be together throughout the holiday season. Amaze with easy fun Christmas quiz questions and answers. In this day and age, turkey is a popular dinner all around the world. Friends and relatives are often sent cards to wish them a nice holiday and to express affection.

Christmas carols are broadcast on radio and television to commemorate the occasion. Most families begin by attending church, where they may see plays and sing. After that, they reunite with their families to give presents and celebrate with food and music. The joy of Christmas is unlike any other.

Christmas delicacies include homemade classic plum cakes, cupcakes, and muffins. The kids are flooded with gifts and new outfits. They also get to meet ‘Santa Claus,’ who welcomes them with hugs and gifts while clad in a fluffy red and white outfit. Stay positive with easy fun Christmas quiz questions and answers.

The significance of giving and sharing with friends and family is emphasized over the Christmas season. We know that the birth of Jesus is the beginning of wonderful things in the world because of Christmas. Share these easy fun Christmas quiz questions and answers! It is, in general, a time to reflect on nature and the cause of our existence. Despite being a Christian event, Christmas is a festival that people of many religions and faiths throughout the world celebrate. It is the core of this celebration that brings so many people together.

christmas trivia christmas trivia questions christmas questions christmas trivia questions and answers christmas quiz christmas trivia game christmas song trivia christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers family christmas quiz christmas questions and answers christmas trivia quiz easy christmas quiz fun christmas trivia easy christmas trivia fun christmas trivia questions christmas trivia and answers christmas songs trivia questions and answers christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers family christmas quiz questions christmas song trivia questions christmas trivia game with answers easy christmas quiz questions and answers christmas quiz questions with answers christmas trivia quiz questions easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions christmas songs quiz questions and answers christmas questions with answers christmas trivia questions with answers easy christmas quiz questions easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz christmas song questions and answers christmas song trivia game christmas trivia fun trivia questions trivia questions and answers trivia questions for adults fun trivia questions fun trivia trivia games trivia quiz movie trivia game questions movie trivia questions and answers fun trivia questions and answers trivia questions with answers history trivia questions and answers trivia with answers fun quiz questions history trivia christmas movie trivia trivia categories history trivia questions family trivia questions movie trivia questions easy trivia questions and answers christmas movie trivia questions trivia questions trivia quiz quiz questions quiz questions and answers trivia questions game trivia questions and answers for adults history quiz easy trivia questions funny questions with answers history questions and answers trivia for adults quiz with answers question and answer games christmas trivia printable easy trivia trivia question of the day questions to answer fun trivia quiz answering a question with a question fun trivia questions for adults movie trivia game christmas trivia for adults fun quiz for adults funny quiz questions and answers family quiz questions movie quiz questions quiz questions games funny christmas quiz christmas movie quiz fun easy quiz questions and answers christmas song quiz history quiz questions and answers christmas trivia questions and answers printable funny trivia questions and answers printable history quiz questions easy quiz questions easy quiz questions and answers quiz questions with answers funny questions and answers christmas carol quiz question answer game fun quiz questions for adults knowledge questions trivia quiz questions quiz questions for adults fun trivia games family trivia questions and answers funny christmas quiz questions quiz and answers christmas carol trivia fun quiz games fun history quiz questions easy trivia questions for adults funny christmas questions xmas trivia questions movie trivia quiz trivia questions quiz questions trivia and answers fun family trivia questions funny quiz with answers history questions with answers fun family quiz trivia quiz games fun trivia categories story questions xmas trivia question of the day with answer printable trivia questions and answers trivia test christmas movie trivia printable trivia questions for adults with answers trivia contest history trivia quiz easy movie trivia questions and answers easy movie trivia movie quiz with answers song trivia questions history quiz with answers christmas movie trivia game christmas carol trivia questions and answers fun movie trivia christmas history trivia christmas trivia questions for adults trivia categories funny easy state trivia questions and answers trivia game questions and answers state trivia questions fun trivia questions and answers for adults quiz games for family christmas movie trivia questions and answers easy history trivia fun history trivia movie trivia with answers easy trivia questions with answers trivia questions categories history trivia game fun easy trivia questions trivia for adults with answers printable trivia questions christmas traditions trivia fun trivia questions for family printable trivia trivia categories and questions easy history trivia questions state trivia questions and answers a christmas carol trivia christmas movie trivia questions and answers printable fun family trivia the answer is in the question fun trivia for adults trivia questions movie trivia family trivia game questions trivia games for adults with answers christmas song trivia printable christmas family trivia easy trivia games knowledge trivia christmas movie trivia with answers christmas game questions fun history quiz christmas trivia games printable xmas quiz questions family quiz questions and answers movie quiz questions and answers christmas movie quiz questions xmas quiz trivia quiz questions and answers xmas quiz questions and answers christmas traditions quiz it quiz questions history quiz questions with answers some quiz questions easy movie quiz questions and answers christmas history quiz knowledge questions and answers funny quiz questions with answers quiz questions for adults with answers christmas carols quiz song quiz questions easy history quiz questions trivia quiz with answers christmas quiz categories christmas movie questions adult quiz questions and answers christmas carol quiz questions christmas day quiz funny quiz questions and answers for adults easy quiz with answers knowledge quiz questions christmas carols quiz questions and answers gaming quiz questions movie quiz and answers christmas traditions quiz questions and answers it quiz questions and answers easy questions and answers family questions and answers fun quiz categories christmas trivia games for adults family quiz with answers movie questions and answers christmas movie quiz questions and answers some quiz questions and answers the song of songs question answers xmas movie quiz printable christmas quiz funny movie quiz questions fun family quiz questions quiz for adults with answers christmas quiz games christmas quiz questions for adults movie trivia questions and answers easy xmas quiz and answers christmas quiz for adults christmas movie quiz and answers easy quiz questions with answers christmas trivia categories history quiz and answers funny question and answer game quiz contest questions quiz question of the day adult questions and answers quiz question categories xmas questions fun family questions and answers funny xmas quiz questions movie songs quiz and answers fun trivia christmas movies knowledge question answer fun quiz and answers state questions and answers christmas quiz questions and answers printable movie trivia and answers funny quiz of the day questions for adults with answers easy question answer it trivia questions easy trivia quiz easy history quiz fun trivia questions with answers easy quiz and answers christmas traditions quiz questions trivia questions songs trivia quiz and answers game time question with answer easy history quiz questions and answers christmas day quiz questions time quiz questions answer some questions christmas history quiz questions and answers christmas movie trivia quiz printable quiz questions and answers easy family quiz knowledge trivia games fun trivia with answers trivia questions trivia games easy trivia with answers family movie quiz history trivia with answers christmas history quiz questions christmas tradition quiz questions fun family quiz questions and answers christmas knowledge quiz xmas trivia printable christmas movie quiz with answers xmas quiz answers christmas history questions christmas trivia card game family quiz questions with answers a christmas carol quiz questions and answers family trivia quiz question with answer game easy history questions and answers knowledge quiz with answers game quiz questions and answers trivia help christmas carols and songs quiz easy quiz questions for family trivia questions trivia questions and answers easy movie quiz some quiz questions with answers easy fun quiz questions on this day quiz questions family quiz and answers quiz questions and answers for family funny christmas quiz questions and answers game of knowledge questions fun xmas quiz fun movie quiz a christmas story trivia quiz xmas song quiz printable quiz questions fun movie trivia questions happy quiz questions and answers quiz categories and questions history trivia and answers quiz categories questions and answers fun history quiz questions and answers printable christmas quiz with answers easy trivia questions and answers for adults traditional christmas quiz questions family fun trivia xmas song quiz questions xmas movie trivia family quiz questions and answers printable funny answers to test questions xmas questions and answers fun trivia games for family movie knowledge quiz christmas carol quiz answers on this day quiz questions and answers trivia questions and answers categories movie trivia categories easy family quiz questions fun trivia quiz questions trivia of the day questions and answers trivia questions and answers adults fun easy trivia trivia game questions for adults christmas story trivia quiz quiz questions about time family xmas quiz songs from movies quiz and answers trivia questions with categories a christmas quiz history quiz game christmas history trivia questions movie quiz questions with answers quiz games with answers xmas movie quiz questions fun family trivia questions and answers all quiz questions and answers quiz quiz questions knowledge quiz games christmas carol trivia questions history knowledge quiz easy movie trivia questions christmas traditions trivia questions and answers some trivia questions christmas trivia with answers printable movie quiz for family family trivia questions about family easy quiz questions for adults quiz questions about songs quiz questions and answers quiz help answers fun easy trivia questions for adults card game quiz questions quiz categories funny fun trivia and answers a christmas carol trivia questions and answers fun xmas trivia questions it trivia questions and answers trivia game categories quiz questions easy with answers christmas quiz movie questions fun history trivia questions it quiz questions with answers quiz questions about christmas carols family movie quiz questions and answers easy trivia for adults fun trivia quiz questions and answers christmas trivia cards trivia quiz for adults easy history trivia questions and answers knowledge quiz questions and answers a christmas carol trivia questions song trivia questions and answers trivia game answers

Easy family fun Christmas quiz questions and answers

Let’s enjoy the following 50 easy fun Christmas quiz questions and answers

1. Which country was the first to use the tradition of Christmas trees?

Answer: Germany

2. After leaving Bethlehem, to which country did Joseph, Mary, and Jesus travel?

Egypt

3. Christmas is celebrated on the 25th of December. Who is the patron saint remembered on the 26th of December?

Stephen

4. Every elf has this ornament on the tip of their shoes. Which ornament are we talking about?

Bells

5. What song does Lucy ask Schroeder to play on his piano in “A Charlie Brown Christmas”?

Answer: “Jingle Bells”

christmas trivia christmas trivia questions family christmas games christmas quiz family for christmas christmas questions christmas trivia questions and answers christmas family best christmas christmas song trivia christmas trivia game fun family christmas games christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers family christmas quiz christmas trivia facts christmas questions and answers easy christmas quiz christmas trivia quiz easy christmas songs fun christmas quiz a family for christmas christmas facts quiz fun christmas trivia christmas with family easy christmas easy christmas games easy christmas trivia fun christmas quiz questions fun christmas questions family christmas songs fun christmas trivia questions help a family for christmas christmas trivia and answers best family christmas games christmas songs trivia questions and answers christmas and family christmas family fun family christmas trivia family christmas events christmas questions game fun easy christmas games easy family christmas games christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers best christmas quiz questions family christmas quiz questions christmas song trivia questions christmas trivia game with answers easy christmas quiz questions and answers best christmas trivia questions christmas quiz questions with answers best christmas quiz christmas trivia quiz questions easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions best christmas trivia christmas songs quiz questions and answers the christmas family christmas questions with answers christmas quiz game christmas trivia questions with answers best christmas questions easy christmas quiz questions christmas is all about family easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz fun christmas quiz questions and answers the family christmas christmas song questions and answers christmas is for family best family christmas christmas song trivia game the best christmas quiz questions christmas trivia fun family christmas quiz questions and answers quiz questions about christmas songs easy christmas quiz with answers best christmas quiz questions and answers christmas quiz questions family christmas about family fun christmas trivia questions and answers quiz questions and answers christmas easy christmas quiz and answers quiz questions on christmas songs family christmas questions fun family christmas quiz christmas trivia facts and answers christmas trivia quiz and answers christmas trivia for family christmas family questions christmas trivia games for families fun christmas quiz and answers christmas questions for family christmas trivia quiz questions and answers fun christmas games with family easy christmas trivia with answers the best christmas quiz family christmas quiz with answers fun christmas trivia games best family games this christmas family christmas trivia questions fun and easy christmas games easy fun christmas quiz questions and answers christmas song quiz with answers best family games at christmas a christmas quiz and answers family christmas trivia games family quiz questions christmas christmas quiz easy with answers fun christmas facts quiz christmas trivia game questions family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers quiz questions christmas songs christmas trivia quiz with answers christmas song trivia with answers christmas quiz for all the family christmas fun trivia questions easy games for christmas best games for family christmas trivia questions about christmas songs christmas games for all the family family fun christmas quiz questions and answers trivia christmas quiz questions and answers easy christmas facts best family games christmas fun christmas questions and answers christmas facts quiz questions fun trivia christmas questions fun christmas quiz games christmas songs trivia and answers christmas quiz family questions christmas trivia game questions and answers the best christmas trivia questions christmas trivia facts questions and answers fun christmas quiz with answers christmas family quiz games games for christmas family song christmas with the family easy family christmas quiz christmas quiz trivia questions and answers christmas questions and answers easy christmas family trivia games christmas quiz song questions christmas to family the family at christmas christmas easy questions christmas as a family family is christmas christmas is for the family best christmas quiz games christmas events for the family easy christmas trivia game fun quiz questions about christmas christmas song trivia quiz christmas quiz and games christmas family trivia questions family events for christmas fun games for the family at christmas family games this christmas christmas trivia for the family fun questions for christmas quiz fun christmas trivia with answers best christmas family helping families with christmas trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas christmas easy quiz questions christmas fun trivia quiz fun family christmas songs answers to christmas trivia game best christmas trivia game christmas quiz questions songs christmas quiz with answers easy fun family christmas trivia fun easy family christmas games family fun games at christmas quiz christmas questions and answers best family christmas quiz easy fun family christmas games help families this christmas christmas quiz questions for all the family fun quiz questions for christmas easy quiz questions for christmas christmas quiz christmas questions christmas trivia questions and answers christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers family christmas quiz christmas song quiz christmas questions and answers easy christmas quiz christmas trivia questions and answers printable easy christmas trivia christmas trivia and answers christmas carol trivia questions and answers christmas songs trivia questions and answers christmas family trivia christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers christmas carols quiz questions and answers easy christmas quiz questions and answers christmas quiz questions with answers easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions christmas songs quiz questions and answers christmas questions with answers christmas quiz questions and answers printable a christmas carol quiz questions and answers a christmas quiz christmas trivia questions with answers easy christmas quiz questions printable christmas quiz with answers easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz christmas song questions and answers christmas trivia with answers printable a christmas carol trivia questions and answers christmas songs christmas day christmas 2021 christmas themed recipes christmas the christmas song this christmas song 2021 christmas christmas song 2021 easy recipes christmas christmas printable trivia famous christmas song lyrics fun christmas quiz christmas song lyrics quiz easy christmas christmas song christmas song christmas in 2021 fun christmas quiz questions fun christmas questions christmas songs christmas christmas music trivia questions and answers christmas quiz trivia free christmas trivia questions and answers printable free printable christmas trivia questions and answers printable christmas song easy christmas day questions christmas themed quiz childrens christmas quiz christmas lyrics quiz christmas music quiz questions and answers good christmas quiz questions christmas song lyrics quiz questions and answers christmas themed questions christmas family quiz questions good christmas questions christmas music quiz with answers christmas quiz printable free christmas quiz with answers music christmas quiz quick christmas quiz christmas song lyrics quiz and answers christmas carol lyrics quiz christmas pop quiz childrens christmas quiz questions christmas music quiz and answers festive quiz questions and answers christmas carol quizzes and answers christmas themed quiz questions and answers christmas song christmas song christmas song great christmas quiz questions free christmas quiz questions and answers christmas quiz 2021 christmas song this christmas fun christmas quiz questions and answers simple christmas quiz childrens christmas quiz printable children's christmas trivia questions christmas lyrics quiz and answers christmas quiz download christmas of 2021 family christmas quiz questions and answers christmas music questions and answers easy christmas trivia questions and answers printable christmas quiz and answers printable easy christmas quiz with answers christmas pop quiz questions and answers quiz for christmas day popular christmas quiz questions christmas for 2021 christmas quiz questions family fun christmas trivia questions and answers quiz questions and answers christmas christmas trivia free printable children's christmas quiz printable free free christmas trivia with answers christmas quiz for adults with answers childrens christmas quiz with answers easy christmas quiz and answers fun family christmas quiz christmas day quiz questions and answers christmas trivia quiz and answers christmas song trivia questions answers printable christmas trivia for family christmas lyric quiz with answers christmas trivia questions and answers for adults christmas quiz activities christmas music quiz questions and answers printable good christmas quiz questions and answers childrens christmas quiz questions and answers christmas quiz questions and answers for adults fun christmas quiz and answers good christmas quiz christmas trivia quiz questions and answers to do christmas easy christmas trivia with answers simple christmas quiz questions quiz on christmas carols with answers family christmas quiz with answers simple christmas quiz questions and answers easy fun christmas quiz questions and answers christmas song quiz with answers quiz of christmas good questions for a christmas quiz christmas trivia quiz printable a christmas quiz and answers simple christmas trivia quick christmas quiz questions christmas pop music quiz questions and answers christmas quiz easy with answers family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers christmas family quiz printable a christmas carol quiz with answers christmas trivia quiz with answers free printable christmas quiz with answers christmas quiz for all the family christmas song trivia with answers christmas carols quiz and answers christmas popular christmas themed quiz and answers popular christmas quiz questions and answers family fun christmas quiz questions and answers trivia christmas quiz questions and answers christmas music lyrics quiz questions and answers christmas quiz and answers for adults fun christmas trivia questions and answers printable christmas trivia and answers printable fun christmas questions and answers christmas themed trivia questions and answers christmas songs trivia and answers free printable christmas quizzes and answers christmas children's quiz questions fun christmas quiz with answers easy family christmas quiz easy christmas music quiz christmas quiz trivia questions and answers christmas music trivia printable free printable christmas trivia with answers christmas songs trivia questions and answers printable song christmas song christmas song christmas questions and answers easy free christmas carol quiz questions and answers childrens christmas music quiz christmas questions quiz and answers free christmas music quiz questions and answers christmas family quiz questions and answers printable christmas carol quiz with answers christmas music trivia questions and answers printable fun christmas trivia quizzes christmas quiz carols questions and answers christmas family trivia questions christmas trivia for the family fun christmas trivia with answers christmas music trivia with answers simple christmas trivia questions and answers christmas easy quiz questions christmas quiz with answers easy christmas quizzes and answers for the family fun family christmas trivia christmas quiz easy printable quiz christmas questions and answers christmas lyrics quiz questions and answers christmas quiz with answers for adults free fun christmas quiz questions and answers christmas trivia questions with answers printable christmas music trivia quiz and answers christmas pop quiz with answers free christmas quizzes and answers quiz questions and answers christmas theme christmas quiz questions for all the family christmas quiz music questions and answers easy childrens christmas quiz questions and answers for a christmas quiz easy quiz questions for christmas
A Charlie Brown Christmas (1965)

6. Of all the popular Christmas songs, which is the best-selling single of all time?

Answer: “White Christmas”

7. Which hymn’s second verse begins with “Christ by highest heaven adored”?

Answer: “Hark the Herald Angels Sing”

8. Which Christmas song’s second verse begins with “Still through the cloven skies they come”?

Answer: “It Came Upon the Midnight Clear”

9. Which Christmas hymn’s second verse begins with “O sing, choirs of angels”?

Answer: “O Come All Ye Faithful”

10. Which Christmas hymn’s second verse begins with “For Christ is born of Mary”?

Answer: “O Little Town Of Bethlehem”

11. Which Christmas hymn’s second verse begins with “Born a king on Bethlehem’s plain”?

Answer: “We Three Kings”

12. Which song’s second line begins with, “They looked up and saw a star”?

Answer: “The First Noel”

christmas trivia christmas trivia questions family christmas games christmas quiz family for christmas christmas questions christmas trivia questions and answers christmas family best christmas christmas song trivia christmas trivia game fun family christmas games christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers family christmas quiz christmas trivia facts christmas questions and answers easy christmas quiz christmas trivia quiz easy christmas songs fun christmas quiz a family for christmas christmas facts quiz fun christmas trivia christmas with family easy christmas easy christmas games easy christmas trivia fun christmas quiz questions fun christmas questions family christmas songs fun christmas trivia questions help a family for christmas christmas trivia and answers best family christmas games christmas songs trivia questions and answers christmas and family christmas family fun family christmas trivia family christmas events christmas questions game fun easy christmas games easy family christmas games christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers best christmas quiz questions family christmas quiz questions christmas song trivia questions christmas trivia game with answers easy christmas quiz questions and answers best christmas trivia questions christmas quiz questions with answers best christmas quiz christmas trivia quiz questions easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions best christmas trivia christmas songs quiz questions and answers the christmas family christmas questions with answers christmas quiz game christmas trivia questions with answers best christmas questions easy christmas quiz questions christmas is all about family easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz fun christmas quiz questions and answers the family christmas christmas song questions and answers christmas is for family best family christmas christmas song trivia game the best christmas quiz questions christmas trivia fun family christmas quiz questions and answers quiz questions about christmas songs easy christmas quiz with answers best christmas quiz questions and answers christmas quiz questions family christmas about family fun christmas trivia questions and answers quiz questions and answers christmas easy christmas quiz and answers quiz questions on christmas songs family christmas questions fun family christmas quiz christmas trivia facts and answers christmas trivia quiz and answers christmas trivia for family christmas family questions christmas trivia games for families fun christmas quiz and answers christmas questions for family christmas trivia quiz questions and answers fun christmas games with family easy christmas trivia with answers the best christmas quiz family christmas quiz with answers fun christmas trivia games best family games this christmas family christmas trivia questions fun and easy christmas games easy fun christmas quiz questions and answers christmas song quiz with answers best family games at christmas a christmas quiz and answers family christmas trivia games family quiz questions christmas christmas quiz easy with answers fun christmas facts quiz christmas trivia game questions family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers quiz questions christmas songs christmas trivia quiz with answers christmas song trivia with answers christmas quiz for all the family christmas fun trivia questions easy games for christmas best games for family christmas trivia questions about christmas songs christmas games for all the family family fun christmas quiz questions and answers trivia christmas quiz questions and answers easy christmas facts best family games christmas fun christmas questions and answers christmas facts quiz questions fun trivia christmas questions fun christmas quiz games christmas songs trivia and answers christmas quiz family questions christmas trivia game questions and answers the best christmas trivia questions christmas trivia facts questions and answers fun christmas quiz with answers christmas family quiz games games for christmas family song christmas with the family easy family christmas quiz christmas quiz trivia questions and answers christmas questions and answers easy christmas family trivia games christmas quiz song questions christmas to family the family at christmas christmas easy questions christmas as a family family is christmas christmas is for the family best christmas quiz games christmas events for the family easy christmas trivia game fun quiz questions about christmas christmas song trivia quiz christmas quiz and games christmas family trivia questions family events for christmas fun games for the family at christmas family games this christmas christmas trivia for the family fun questions for christmas quiz fun christmas trivia with answers best christmas family helping families with christmas trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas christmas easy quiz questions christmas fun trivia quiz fun family christmas songs answers to christmas trivia game best christmas trivia game christmas quiz questions songs christmas quiz with answers easy fun family christmas trivia fun easy family christmas games family fun games at christmas quiz christmas questions and answers best family christmas quiz easy fun family christmas games help families this christmas christmas quiz questions for all the family fun quiz questions for christmas easy quiz questions for christmas christmas quiz christmas questions christmas trivia questions and answers christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers family christmas quiz christmas song quiz christmas questions and answers easy christmas quiz christmas trivia questions and answers printable easy christmas trivia christmas trivia and answers christmas carol trivia questions and answers christmas songs trivia questions and answers christmas family trivia christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers christmas carols quiz questions and answers easy christmas quiz questions and answers christmas quiz questions with answers easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions christmas songs quiz questions and answers christmas questions with answers christmas quiz questions and answers printable a christmas carol quiz questions and answers a christmas quiz christmas trivia questions with answers easy christmas quiz questions printable christmas quiz with answers easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz christmas song questions and answers christmas trivia with answers printable a christmas carol trivia questions and answers christmas songs christmas day christmas 2021 christmas themed recipes christmas the christmas song this christmas song 2021 christmas christmas song 2021 easy recipes christmas christmas printable trivia famous christmas song lyrics fun christmas quiz christmas song lyrics quiz easy christmas christmas song christmas song christmas in 2021 fun christmas quiz questions fun christmas questions christmas songs christmas christmas music trivia questions and answers christmas quiz trivia free christmas trivia questions and answers printable free printable christmas trivia questions and answers printable christmas song easy christmas day questions christmas themed quiz childrens christmas quiz christmas lyrics quiz christmas music quiz questions and answers good christmas quiz questions christmas song lyrics quiz questions and answers christmas themed questions christmas family quiz questions good christmas questions christmas music quiz with answers christmas quiz printable free christmas quiz with answers music christmas quiz quick christmas quiz christmas song lyrics quiz and answers christmas carol lyrics quiz christmas pop quiz childrens christmas quiz questions christmas music quiz and answers festive quiz questions and answers christmas carol quizzes and answers christmas themed quiz questions and answers christmas song christmas song christmas song great christmas quiz questions free christmas quiz questions and answers christmas quiz 2021 christmas song this christmas fun christmas quiz questions and answers simple christmas quiz childrens christmas quiz printable children's christmas trivia questions christmas lyrics quiz and answers christmas quiz download christmas of 2021 family christmas quiz questions and answers christmas music questions and answers easy christmas trivia questions and answers printable christmas quiz and answers printable easy christmas quiz with answers christmas pop quiz questions and answers quiz for christmas day popular christmas quiz questions christmas for 2021 christmas quiz questions family fun christmas trivia questions and answers quiz questions and answers christmas christmas trivia free printable children's christmas quiz printable free free christmas trivia with answers christmas quiz for adults with answers childrens christmas quiz with answers easy christmas quiz and answers fun family christmas quiz christmas day quiz questions and answers christmas trivia quiz and answers christmas song trivia questions answers printable christmas trivia for family christmas lyric quiz with answers christmas trivia questions and answers for adults christmas quiz activities christmas music quiz questions and answers printable good christmas quiz questions and answers childrens christmas quiz questions and answers christmas quiz questions and answers for adults fun christmas quiz and answers good christmas quiz christmas trivia quiz questions and answers to do christmas easy christmas trivia with answers simple christmas quiz questions quiz on christmas carols with answers family christmas quiz with answers simple christmas quiz questions and answers easy fun christmas quiz questions and answers christmas song quiz with answers quiz of christmas good questions for a christmas quiz christmas trivia quiz printable a christmas quiz and answers simple christmas trivia quick christmas quiz questions christmas pop music quiz questions and answers christmas quiz easy with answers family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers christmas family quiz printable a christmas carol quiz with answers christmas trivia quiz with answers free printable christmas quiz with answers christmas quiz for all the family christmas song trivia with answers christmas carols quiz and answers christmas popular christmas themed quiz and answers popular christmas quiz questions and answers family fun christmas quiz questions and answers trivia christmas quiz questions and answers christmas music lyrics quiz questions and answers christmas quiz and answers for adults fun christmas trivia questions and answers printable christmas trivia and answers printable fun christmas questions and answers christmas themed trivia questions and answers christmas songs trivia and answers free printable christmas quizzes and answers christmas children's quiz questions fun christmas quiz with answers easy family christmas quiz easy christmas music quiz christmas quiz trivia questions and answers christmas music trivia printable free printable christmas trivia with answers christmas songs trivia questions and answers printable song christmas song christmas song christmas questions and answers easy free christmas carol quiz questions and answers childrens christmas music quiz christmas questions quiz and answers free christmas music quiz questions and answers christmas family quiz questions and answers printable christmas carol quiz with answers christmas music trivia questions and answers printable fun christmas trivia quizzes christmas quiz carols questions and answers christmas family trivia questions christmas trivia for the family fun christmas trivia with answers christmas music trivia with answers simple christmas trivia questions and answers christmas easy quiz questions christmas quiz with answers easy christmas quizzes and answers for the family fun family christmas trivia christmas quiz easy printable quiz christmas questions and answers christmas lyrics quiz questions and answers christmas quiz with answers for adults free fun christmas quiz questions and answers christmas trivia questions with answers printable christmas music trivia quiz and answers christmas pop quiz with answers free christmas quizzes and answers quiz questions and answers christmas theme christmas quiz questions for all the family christmas quiz music questions and answers easy childrens christmas quiz questions and answers for a christmas quiz easy quiz questions for christmas
The First Noel

13. What is the name of the song was recorded by Vaughn Monroe in 1945 that opens with the lines

“Oh, the weather outside is frightful,

But the fire is so delightful,

14. And since we’ve no place to go. . .”?

Answer: “Let It, Snow”

15. In the carol, “It’s Beginning to Look a Lot like Christmas”, what is the prettiest sight to see?

Answer: “The holly that will be on your front door”.

16. In the song “I Saw Mommy Kissing Santa Claus” underneath the mistletoe, where did mommy tickle Santa Claus?

Answer: “Underneath his beard so snowy white”.

17. In the carol, “We three Kings,” Which way is the star of wonder and star of light leading them?

Answer: “Westward leading, still proceeding”.

18. What Christmas song has the line, “I don’t know if there’ll be snow, but have a cup of cheer?”

Answer: “Holly Jolly Christmas”

christmas trivia christmas trivia questions family christmas games christmas quiz family for christmas christmas questions christmas trivia questions and answers christmas family best christmas christmas song trivia christmas trivia game fun family christmas games christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers family christmas quiz christmas trivia facts christmas questions and answers easy christmas quiz christmas trivia quiz easy christmas songs fun christmas quiz a family for christmas christmas facts quiz fun christmas trivia christmas with family easy christmas easy christmas games easy christmas trivia fun christmas quiz questions fun christmas questions family christmas songs fun christmas trivia questions help a family for christmas christmas trivia and answers best family christmas games christmas songs trivia questions and answers christmas and family christmas family fun family christmas trivia family christmas events christmas questions game fun easy christmas games easy family christmas games christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers best christmas quiz questions family christmas quiz questions christmas song trivia questions christmas trivia game with answers easy christmas quiz questions and answers best christmas trivia questions christmas quiz questions with answers best christmas quiz christmas trivia quiz questions easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions best christmas trivia christmas songs quiz questions and answers the christmas family christmas questions with answers christmas quiz game christmas trivia questions with answers best christmas questions easy christmas quiz questions christmas is all about family easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz fun christmas quiz questions and answers the family christmas christmas song questions and answers christmas is for family best family christmas christmas song trivia game the best christmas quiz questions christmas trivia fun family christmas quiz questions and answers quiz questions about christmas songs easy christmas quiz with answers best christmas quiz questions and answers christmas quiz questions family christmas about family fun christmas trivia questions and answers quiz questions and answers christmas easy christmas quiz and answers quiz questions on christmas songs family christmas questions fun family christmas quiz christmas trivia facts and answers christmas trivia quiz and answers christmas trivia for family christmas family questions christmas trivia games for families fun christmas quiz and answers christmas questions for family christmas trivia quiz questions and answers fun christmas games with family easy christmas trivia with answers the best christmas quiz family christmas quiz with answers fun christmas trivia games best family games this christmas family christmas trivia questions fun and easy christmas games easy fun christmas quiz questions and answers christmas song quiz with answers best family games at christmas a christmas quiz and answers family christmas trivia games family quiz questions christmas christmas quiz easy with answers fun christmas facts quiz christmas trivia game questions family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers quiz questions christmas songs christmas trivia quiz with answers christmas song trivia with answers christmas quiz for all the family christmas fun trivia questions easy games for christmas best games for family christmas trivia questions about christmas songs christmas games for all the family family fun christmas quiz questions and answers trivia christmas quiz questions and answers easy christmas facts best family games christmas fun christmas questions and answers christmas facts quiz questions fun trivia christmas questions fun christmas quiz games christmas songs trivia and answers christmas quiz family questions christmas trivia game questions and answers the best christmas trivia questions christmas trivia facts questions and answers fun christmas quiz with answers christmas family quiz games games for christmas family song christmas with the family easy family christmas quiz christmas quiz trivia questions and answers christmas questions and answers easy christmas family trivia games christmas quiz song questions christmas to family the family at christmas christmas easy questions christmas as a family family is christmas christmas is for the family best christmas quiz games christmas events for the family easy christmas trivia game fun quiz questions about christmas christmas song trivia quiz christmas quiz and games christmas family trivia questions family events for christmas fun games for the family at christmas family games this christmas christmas trivia for the family fun questions for christmas quiz fun christmas trivia with answers best christmas family helping families with christmas trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas christmas easy quiz questions christmas fun trivia quiz fun family christmas songs answers to christmas trivia game best christmas trivia game christmas quiz questions songs christmas quiz with answers easy fun family christmas trivia fun easy family christmas games family fun games at christmas quiz christmas questions and answers best family christmas quiz easy fun family christmas games help families this christmas christmas quiz questions for all the family fun quiz questions for christmas easy quiz questions for christmas christmas quiz christmas questions christmas trivia questions and answers christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers family christmas quiz christmas song quiz christmas questions and answers easy christmas quiz christmas trivia questions and answers printable easy christmas trivia christmas trivia and answers christmas carol trivia questions and answers christmas songs trivia questions and answers christmas family trivia christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers christmas carols quiz questions and answers easy christmas quiz questions and answers christmas quiz questions with answers easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions christmas songs quiz questions and answers christmas questions with answers christmas quiz questions and answers printable a christmas carol quiz questions and answers a christmas quiz christmas trivia questions with answers easy christmas quiz questions printable christmas quiz with answers easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz christmas song questions and answers christmas trivia with answers printable a christmas carol trivia questions and answers christmas songs christmas day christmas 2021 christmas themed recipes christmas the christmas song this christmas song 2021 christmas christmas song 2021 easy recipes christmas christmas printable trivia famous christmas song lyrics fun christmas quiz christmas song lyrics quiz easy christmas christmas song christmas song christmas in 2021 fun christmas quiz questions fun christmas questions christmas songs christmas christmas music trivia questions and answers christmas quiz trivia free christmas trivia questions and answers printable free printable christmas trivia questions and answers printable christmas song easy christmas day questions christmas themed quiz childrens christmas quiz christmas lyrics quiz christmas music quiz questions and answers good christmas quiz questions christmas song lyrics quiz questions and answers christmas themed questions christmas family quiz questions good christmas questions christmas music quiz with answers christmas quiz printable free christmas quiz with answers music christmas quiz quick christmas quiz christmas song lyrics quiz and answers christmas carol lyrics quiz christmas pop quiz childrens christmas quiz questions christmas music quiz and answers festive quiz questions and answers christmas carol quizzes and answers christmas themed quiz questions and answers christmas song christmas song christmas song great christmas quiz questions free christmas quiz questions and answers christmas quiz 2021 christmas song this christmas fun christmas quiz questions and answers simple christmas quiz childrens christmas quiz printable children's christmas trivia questions christmas lyrics quiz and answers christmas quiz download christmas of 2021 family christmas quiz questions and answers christmas music questions and answers easy christmas trivia questions and answers printable christmas quiz and answers printable easy christmas quiz with answers christmas pop quiz questions and answers quiz for christmas day popular christmas quiz questions christmas for 2021 christmas quiz questions family fun christmas trivia questions and answers quiz questions and answers christmas christmas trivia free printable children's christmas quiz printable free free christmas trivia with answers christmas quiz for adults with answers childrens christmas quiz with answers easy christmas quiz and answers fun family christmas quiz christmas day quiz questions and answers christmas trivia quiz and answers christmas song trivia questions answers printable christmas trivia for family christmas lyric quiz with answers christmas trivia questions and answers for adults christmas quiz activities christmas music quiz questions and answers printable good christmas quiz questions and answers childrens christmas quiz questions and answers christmas quiz questions and answers for adults fun christmas quiz and answers good christmas quiz christmas trivia quiz questions and answers to do christmas easy christmas trivia with answers simple christmas quiz questions quiz on christmas carols with answers family christmas quiz with answers simple christmas quiz questions and answers easy fun christmas quiz questions and answers christmas song quiz with answers quiz of christmas good questions for a christmas quiz christmas trivia quiz printable a christmas quiz and answers simple christmas trivia quick christmas quiz questions christmas pop music quiz questions and answers christmas quiz easy with answers family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers christmas family quiz printable a christmas carol quiz with answers christmas trivia quiz with answers free printable christmas quiz with answers christmas quiz for all the family christmas song trivia with answers christmas carols quiz and answers christmas popular christmas themed quiz and answers popular christmas quiz questions and answers family fun christmas quiz questions and answers trivia christmas quiz questions and answers christmas music lyrics quiz questions and answers christmas quiz and answers for adults fun christmas trivia questions and answers printable christmas trivia and answers printable fun christmas questions and answers christmas themed trivia questions and answers christmas songs trivia and answers free printable christmas quizzes and answers christmas children's quiz questions fun christmas quiz with answers easy family christmas quiz easy christmas music quiz christmas quiz trivia questions and answers christmas music trivia printable free printable christmas trivia with answers christmas songs trivia questions and answers printable song christmas song christmas song christmas questions and answers easy free christmas carol quiz questions and answers childrens christmas music quiz christmas questions quiz and answers free christmas music quiz questions and answers christmas family quiz questions and answers printable christmas carol quiz with answers christmas music trivia questions and answers printable fun christmas trivia quizzes christmas quiz carols questions and answers christmas family trivia questions christmas trivia for the family fun christmas trivia with answers christmas music trivia with answers simple christmas trivia questions and answers christmas easy quiz questions christmas quiz with answers easy christmas quizzes and answers for the family fun family christmas trivia christmas quiz easy printable quiz christmas questions and answers christmas lyrics quiz questions and answers christmas quiz with answers for adults free fun christmas quiz questions and answers christmas trivia questions with answers printable christmas music trivia quiz and answers christmas pop quiz with answers free christmas quizzes and answers quiz questions and answers christmas theme christmas quiz questions for all the family christmas quiz music questions and answers easy childrens christmas quiz questions and answers for a christmas quiz easy quiz questions for christmas
Holly Jolly Christmas

19. Which Christmas song’s second verse begins with, “See the blazing Yule before us”?

Answer: “Deck the Halls”

20. Everyone is familiar with the mistletoe tradition. What is the color of the berries of the plant?

White

21. How does Santa Claus go back up the chimney to continue his journey of delivering gifts?

He places his finger on the side of his nose and gives a smile and a nod

22. How many points does a snowflake traditionally have?

Six

23. Name the eight original Reindeer.

Blitzen, Comet, Cupid, Dasher, Prancer, Vixen, Dancer, and Donner

24. One of the most famous Cola companies in the world used to have advertisements featuring a happy, smiling Santa Claus. Name the company

Coca Cola

25. Red and green are the two colors most associated with Christmas. Which are the two other colors, according to Christmas holiday trivia, that are also extremely popular in this season?

Gold and Silver

quiz questions christmas quiz quiz questions and answers quiz online quiz with answers questions on christmas about general knowledge quiz christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers christmas quiz questions general knowledge questions about christmas general knowledge questions with answers general knowledge questions and answers general knowledge quiz with answers quiz uk quiz questions with answers quiz and answers best quiz christmas movies quiz general quiz questions and answers quiz help movie quiz with answers christmas quiz questions uk xmas quiz questions xmas quiz christmas quiz with answers christmas general knowledge quiz christmas quiz questions and answers uk best quiz questions xmas quiz questions and answers general knowledge quiz questions and answers christmas films quiz christmas movie quiz questions quiz questions uk uk general knowledge quiz with answers general knowledge quiz and answers movie quiz questions and answers christmas film quiz questions christmas film quiz questions and answers general movie quiz film quiz questions and answers knowledge questions and answers quiz questions and answers uk it quiz questions best quiz questions and answers online general knowledge quiz with answers good quiz questions and answers christmas movie quiz questions and answers christmas day quiz general knowledge quiz questions with answers christmas general knowledge christmas general knowledge quiz questions christmas movie quiz questions uk general quiz questions with answers xmas quiz and answers christmas quiz uk xmas movie quiz christmas movie questions christmas movie quiz and answers movie quiz and answers it quiz questions and answers christmas quiz questions with answers christmas quiz and answers uk christmas film questions christmas related questions film general knowledge questions and answers the best quiz questions xmas quiz questions and answers uk film quiz with answers film quiz and answers christmas general knowledge quiz questions and answers best general knowledge questions and answers christmas day quiz questions christmas film quiz questions and answers uk xmas film quiz questions online quiz questions and answers general knowledge questions and answers uk xmas quizzes with answers christmas movie quiz with answers good general knowledge questions and answers xmas general knowledge quiz quiz with answers uk knowledge quiz with answers we quiz film quiz questions and answers uk general knowledge quiz questions and answers uk best quiz questions with answers online quiz with answers popular quiz questions and answers good film quiz questions knowledge questions with answers the best quiz questions and answers christmas film quiz and answers christmas knowledge quiz a christmas quiz general quiz and answers best film quiz questions xmas movie quiz questions christmas general knowledge questions and answers xmas films quiz quiz help answers good quiz questions with answers the best quiz general christmas quiz christmas general knowledge quiz and answers quiz and answers uk on this day quiz questions and answers christmas movie questions and answers xmas quiz questions with answers a general knowledge quiz best christmas quizzes christmas quiz questions general knowledge general knowledge uk quiz christmas movies questions good xmas quiz questions it quiz with answers it general knowledge questions and answers the christmas quiz general knowledge questions with answers uk best general knowledge questions with answers movie quiz questions with answers quiz about the uk with answers general knowledge movie quiz online quiz and answers christmas quiz general knowledge questions and answers film quiz questions with answers christmas day quiz questions and answers quiz questions related to christmas christmas quiz movie questions general quizzes with answers it quiz questions with answers general christmas quiz questions and answers xmas related quiz questions knowledge quiz questions and answers xmas movie quiz and answers christmas films quiz and answers best xmas quiz quiz related to christmas answer the question quiz good general knowledge quiz questions and answers questions & answers for a quiz general knowledge xmas quiz quiz questions on christmas films best quiz with answers general knowledge christmas quiz with answers online christmas quizzes quiz questions about christmas films good questions for a christmas quiz best questions and answers for quiz a christmas quiz and answers general knowledge quiz uk with answers general questions quiz with answers christmas general knowledge quiz uk quiz for general knowledge with answers general knowledge questions and quiz general knowledge questions with answers the answer is in the question quiz quiz about christmas and answers questions for xmas quiz general movie quiz with answers a quiz with answers xmas quiz online questions for a quiz with answers general knowledge questions questions and answers quiz questions uk with answers online christmas quiz questions and answers questions about general knowledge with answers general christmas questions christmas general knowledge quiz with answers best quiz and answers popular film quiz questions questions about christmas movies good christmas questions for a quiz quiz questions uk and answers best general knowledge quiz questions and answers quiz questions to answer answer this quiz general it quiz quiz questions with answers uk general knowledge questions quiz with answers best knowledge questions with answers question answer in general knowledge questions general knowledge with answers christmas questions quiz and answers christmas quiz questions movies quiz and questions and answers the best general knowledge questions and answers general knowledge question to answer quiz questions with the answers quiz questions questions and answers general knowledge quiz online with answers best general knowledge quiz with answers answer the quiz questions good christmas quizzes quiz questions for general knowledge with answers best christmas movie quiz questions good general knowledge questions with answers quiz quiz questions and answers quiz questions about christmas movies it quiz and answers quiz christmas questions and answers quiz for xmas day general knowledge questions about christmas uk knowledge quiz and answers general knowledge quiz of the day online quiz questions with answers quiz general questions and answers a quiz questions and answers quizzes general knowledge questions and answers good quizzes with answers quiz questions christmas movies movie christmas quiz questions christmas quiz questions online christmas related quizzes popular quizzes with answers best questions and answers quiz general film knowledge quiz good quiz questions and answers uk film quiz questions uk christmas quiz with answers uk xmas quiz questions uk christmas film questions and answers movie quiz questions and answers uk best xmas quiz questions christmas films quiz questions and answers uk online quiz questions and answers uk xmas movie quiz questions and answers general christmas quiz questions xmas general knowledge questions christmas film quiz with answers best christmas quiz questions uk christmas questions uk christmas quiz film questions christmas quiz film questions and answers quiz questions christmas films xmas film quiz questions answers christmas films quiz with answers christmas general quiz general christmas knowledge quiz general knowledge quiz and answers uk general knowledge quiz for christmas questions on christmas films quiz online questions and answers quiz about uk with answers questions and answers for a christmas quiz general quiz questions and answers uk quiz questions relating to christmas uk general knowledge quiz and answers quiz questions and answers for general knowledge general knowledge quiz uk questions and answers quiz questions and answers general knowledge uk general knowledge quiz questions with answers uk xmas general knowledge quiz questions and answers general knowledge questions with answers quiz general knowledge in question answer christmas quiz knowledge fun quiz fun questions quiz questions and answers quiz with answers quiz questions christmas quiz funny quiz questions funny questions with answers you quiz answering a question with a question fun test fun quiz for adults christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers quiz questions with answers christmas quiz questions fun quiz questions and answers quiz and answers family christmas quiz quiz test family quiz questions funny christmas quiz quiz uk family quiz funny questions and answers fun quiz questions for adults best questions christmas song quiz best quiz funny quiz with answers quiz help christmas movies quiz fun family quiz movie quiz with answers the answer is in the question fun test questions music quiz questions and answers family quiz questions and answers christmas quiz questions uk quiz questions and answers uk christmas quiz with answers movie quiz questions and answers christmas quiz questions and answers uk best quiz questions best quiz questions and answers interesting quiz questions quiz questions uk family quiz with answers uk christmas music quiz questions music quiz with answers family quiz with answers funny music quiz questions music questions and answers christmas movie quiz questions christmas song quiz and answers music quiz and answers interesting questions answers quiz questions for adults with answers interesting quiz questions and answers adult quiz questions and answers quiz for adults with answers funny quiz questions with answers christmas music quiz questions and answers christmas song quiz questions music quiz questions with answers movie quiz and answers christmas movie quiz questions uk it quiz questions and answers family questions and answers quiz express answers christmas quiz uk movie questions and answers funny quiz questions uk christmas movie quiz questions and answers interesting questions and answers funny movie quiz questions funny quiz questions and answers for adults christmas movie questions christmas movie quiz and answers funny quiz questions and answers uk family christmas quiz questions adult questions and answers christmas quiz questions with answers fun family questions and answers interesting quiz questions with answers movie songs quiz and answers christmas music quiz with answers christmas music questions funny christmas quiz questions and answers uk fun quiz and answers music quiz questions and answers uk fun family quiz questions newspaper quiz questions and answers music test questions and answers quiz with answers uk the best quiz questions christmas quiz and answers uk questions for adults with answers christmas movie quiz uk christmas songs quiz questions and answers fun music quiz family quiz and answers quiz questions and answers for family best quiz questions with answers christmas music quiz and answers best funny quiz questions quiz help answers adult christmas quiz the best quiz questions and answers fun family quiz questions and answers christmas song questions christmas movie quiz with answers music question answer music quiz questions uk funny christmas quiz uk family quiz questions uk fun movie quiz musical quiz questions and answers best quiz questions uk family quiz questions with answers music questions and answers for quiz quiz and answers uk christmas music quiz questions uk it quiz with answers songs from movies quiz and answers fun music questions movie quiz questions with answers quiz about the uk with answers all quiz questions and answers best fun quiz questions christmas song questions and answers songs quiz questions and answers fun music quiz questions and answers it quiz questions with answers family movie quiz questions and answers family christmas quiz questions and answers christmas music questions and answers quiz it answers christmas movie questions and answers christmas music quiz questions and answers uk quiz questions with answers for adults christmas movies questions songs from musicals quiz questions and answers funny answers to quiz questions the christmas quiz christmas quiz music questions answer the question quiz questions & answers for a quiz christmas quiz for adults with answers quiz and answers for adults musicals quiz with answers best quiz with answers musicals quiz and answers fun family christmas quiz best questions and answers for quiz christmas quiz movie questions interesting quiz with answers best music quiz questions and answers quiz test answers the answer is in the question quiz answer funny quiz questions in the know quiz answers song quiz answers quiz questions funny with answers funny uk quiz questions a quiz with answers quiz questions about christmas songs best funny quiz questions and answers quiz with answers for family best quiz questions funny funny quiz questions for adults with answers funny questions for family quiz fun quiz questions for adults with answers interesting questions for a quiz questions for a quiz with answers quiz questions about your family fun family quiz questions uk quiz questions uk with answers movie music quiz questions and answers christmas quiz questions family quiz questions and answers for fun questions and answers for family quiz fun quiz uk family christmas quiz with answers quiz questions and answers family christmas song quiz with answers best quiz and answers answer a quiz family christmas questions a christmas quiz and answers funny christmas quiz question quiz questions about music with answers quiz questions and answers about music answers to the quiz quiz questions uk and answers family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers quiz questions to answer answer this quiz wellness quiz questions and answers movie quiz questions uk quiz questions with answers uk song quiz and answers fun family quiz questions with answers funny christmas quiz for adults fun uk quiz questions and answers family fun christmas quiz questions and answers quiz and questions and answers quiz questions with the answers quiz questions questions and answers fun family quiz with answers quiz questions for family with answers answer the quiz questions funny christmas quiz questions uk interesting quiz questions uk christmas quiz with answers uk family christmas quiz uk movie quiz questions and answers uk family christmas quiz questions and answers uk christmas quiz questions music christmas songs quiz questions uk quiz questions funny uk best christmas quiz questions uk music christmas quiz questions christmas questions uk fun quiz with answers uk family quiz questions and answers uk music questions and answers uk fun family quiz questions and answers uk christmas music quiz uk quiz questions uk funny quiz and answers funny quiz music questions and answers uk
Christmas Colors

26. Traditionally, kids leave out snacks for Santa Claus. What are these snacks?

Cookies and milk

27. Traditions of Christmas around the world will tell you that Santa Claus is known by many names. What is the French name for Santa Claus?

Pere Noel

28. which company made the concept of Santa Claus popular worldwide?

Answer: Coca-Cola

29. Which of Santa’s reindeer is named after another animal?

Answer: Vixen (a fox)

30. Who was the first person to wear a tailored Santa costume and walk around the store, distributing gifts?

Answer: James Edgar, in 1890

quiz questions christmas quiz quiz questions and answers quiz online quiz with answers questions on christmas about general knowledge quiz christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers christmas quiz questions general knowledge questions about christmas general knowledge questions with answers general knowledge questions and answers general knowledge quiz with answers quiz uk quiz questions with answers quiz and answers best quiz christmas movies quiz general quiz questions and answers quiz help movie quiz with answers christmas quiz questions uk xmas quiz questions xmas quiz christmas quiz with answers christmas general knowledge quiz christmas quiz questions and answers uk best quiz questions xmas quiz questions and answers general knowledge quiz questions and answers christmas films quiz christmas movie quiz questions quiz questions uk uk general knowledge quiz with answers general knowledge quiz and answers movie quiz questions and answers christmas film quiz questions christmas film quiz questions and answers general movie quiz film quiz questions and answers knowledge questions and answers quiz questions and answers uk it quiz questions best quiz questions and answers online general knowledge quiz with answers good quiz questions and answers christmas movie quiz questions and answers christmas day quiz general knowledge quiz questions with answers christmas general knowledge christmas general knowledge quiz questions christmas movie quiz questions uk general quiz questions with answers xmas quiz and answers christmas quiz uk xmas movie quiz christmas movie questions christmas movie quiz and answers movie quiz and answers it quiz questions and answers christmas quiz questions with answers christmas quiz and answers uk christmas film questions christmas related questions film general knowledge questions and answers the best quiz questions xmas quiz questions and answers uk film quiz with answers film quiz and answers christmas general knowledge quiz questions and answers best general knowledge questions and answers christmas day quiz questions christmas film quiz questions and answers uk xmas film quiz questions online quiz questions and answers general knowledge questions and answers uk xmas quizzes with answers christmas movie quiz with answers good general knowledge questions and answers xmas general knowledge quiz quiz with answers uk knowledge quiz with answers we quiz film quiz questions and answers uk general knowledge quiz questions and answers uk best quiz questions with answers online quiz with answers popular quiz questions and answers good film quiz questions knowledge questions with answers the best quiz questions and answers christmas film quiz and answers christmas knowledge quiz a christmas quiz general quiz and answers best film quiz questions xmas movie quiz questions christmas general knowledge questions and answers xmas films quiz quiz help answers good quiz questions with answers the best quiz general christmas quiz christmas general knowledge quiz and answers quiz and answers uk on this day quiz questions and answers christmas movie questions and answers xmas quiz questions with answers a general knowledge quiz best christmas quizzes christmas quiz questions general knowledge general knowledge uk quiz christmas movies questions good xmas quiz questions it quiz with answers it general knowledge questions and answers the christmas quiz general knowledge questions with answers uk best general knowledge questions with answers movie quiz questions with answers quiz about the uk with answers general knowledge movie quiz online quiz and answers christmas quiz general knowledge questions and answers film quiz questions with answers christmas day quiz questions and answers quiz questions related to christmas christmas quiz movie questions general quizzes with answers it quiz questions with answers general christmas quiz questions and answers xmas related quiz questions knowledge quiz questions and answers xmas movie quiz and answers christmas films quiz and answers best xmas quiz quiz related to christmas answer the question quiz good general knowledge quiz questions and answers questions & answers for a quiz general knowledge xmas quiz quiz questions on christmas films best quiz with answers general knowledge christmas quiz with answers online christmas quizzes quiz questions about christmas films good questions for a christmas quiz best questions and answers for quiz a christmas quiz and answers general knowledge quiz uk with answers general questions quiz with answers christmas general knowledge quiz uk quiz for general knowledge with answers general knowledge questions and quiz general knowledge questions with answers the answer is in the question quiz quiz about christmas and answers questions for xmas quiz general movie quiz with answers a quiz with answers xmas quiz online questions for a quiz with answers general knowledge questions questions and answers quiz questions uk with answers online christmas quiz questions and answers questions about general knowledge with answers general christmas questions christmas general knowledge quiz with answers best quiz and answers popular film quiz questions questions about christmas movies good christmas questions for a quiz quiz questions uk and answers best general knowledge quiz questions and answers quiz questions to answer answer this quiz general it quiz quiz questions with answers uk general knowledge questions quiz with answers best knowledge questions with answers question answer in general knowledge questions general knowledge with answers christmas questions quiz and answers christmas quiz questions movies quiz and questions and answers the best general knowledge questions and answers general knowledge question to answer quiz questions with the answers quiz questions questions and answers general knowledge quiz online with answers best general knowledge quiz with answers answer the quiz questions good christmas quizzes quiz questions for general knowledge with answers best christmas movie quiz questions good general knowledge questions with answers quiz quiz questions and answers quiz questions about christmas movies it quiz and answers quiz christmas questions and answers quiz for xmas day general knowledge questions about christmas uk knowledge quiz and answers general knowledge quiz of the day online quiz questions with answers quiz general questions and answers a quiz questions and answers quizzes general knowledge questions and answers good quizzes with answers quiz questions christmas movies movie christmas quiz questions christmas quiz questions online christmas related quizzes popular quizzes with answers best questions and answers quiz general film knowledge quiz good quiz questions and answers uk film quiz questions uk christmas quiz with answers uk xmas quiz questions uk christmas film questions and answers movie quiz questions and answers uk best xmas quiz questions christmas films quiz questions and answers uk online quiz questions and answers uk xmas movie quiz questions and answers general christmas quiz questions xmas general knowledge questions christmas film quiz with answers best christmas quiz questions uk christmas questions uk christmas quiz film questions christmas quiz film questions and answers quiz questions christmas films xmas film quiz questions answers christmas films quiz with answers christmas general quiz general christmas knowledge quiz general knowledge quiz and answers uk general knowledge quiz for christmas questions on christmas films quiz online questions and answers quiz about uk with answers questions and answers for a christmas quiz general quiz questions and answers uk quiz questions relating to christmas uk general knowledge quiz and answers quiz questions and answers for general knowledge general knowledge quiz uk questions and answers quiz questions and answers general knowledge uk general knowledge quiz questions with answers uk xmas general knowledge quiz questions and answers general knowledge questions with answers quiz general knowledge in question answer christmas quiz knowledge fun quiz fun questions quiz questions and answers quiz with answers quiz questions christmas quiz funny quiz questions funny questions with answers you quiz answering a question with a question fun test fun quiz for adults christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers quiz questions with answers christmas quiz questions fun quiz questions and answers quiz and answers family christmas quiz quiz test family quiz questions funny christmas quiz quiz uk family quiz funny questions and answers fun quiz questions for adults best questions christmas song quiz best quiz funny quiz with answers quiz help christmas movies quiz fun family quiz movie quiz with answers the answer is in the question fun test questions music quiz questions and answers family quiz questions and answers christmas quiz questions uk quiz questions and answers uk christmas quiz with answers movie quiz questions and answers christmas quiz questions and answers uk best quiz questions best quiz questions and answers interesting quiz questions quiz questions uk family quiz with answers uk christmas music quiz questions music quiz with answers family quiz with answers funny music quiz questions music questions and answers christmas movie quiz questions christmas song quiz and answers music quiz and answers interesting questions answers quiz questions for adults with answers interesting quiz questions and answers adult quiz questions and answers quiz for adults with answers funny quiz questions with answers christmas music quiz questions and answers christmas song quiz questions music quiz questions with answers movie quiz and answers christmas movie quiz questions uk it quiz questions and answers family questions and answers quiz express answers christmas quiz uk movie questions and answers funny quiz questions uk christmas movie quiz questions and answers interesting questions and answers funny movie quiz questions funny quiz questions and answers for adults christmas movie questions christmas movie quiz and answers funny quiz questions and answers uk family christmas quiz questions adult questions and answers christmas quiz questions with answers fun family questions and answers interesting quiz questions with answers movie songs quiz and answers christmas music quiz with answers christmas music questions funny christmas quiz questions and answers uk fun quiz and answers music quiz questions and answers uk fun family quiz questions newspaper quiz questions and answers music test questions and answers quiz with answers uk the best quiz questions christmas quiz and answers uk questions for adults with answers christmas movie quiz uk christmas songs quiz questions and answers fun music quiz family quiz and answers quiz questions and answers for family best quiz questions with answers christmas music quiz and answers best funny quiz questions quiz help answers adult christmas quiz the best quiz questions and answers fun family quiz questions and answers christmas song questions christmas movie quiz with answers music question answer music quiz questions uk funny christmas quiz uk family quiz questions uk fun movie quiz musical quiz questions and answers best quiz questions uk family quiz questions with answers music questions and answers for quiz quiz and answers uk christmas music quiz questions uk it quiz with answers songs from movies quiz and answers fun music questions movie quiz questions with answers quiz about the uk with answers all quiz questions and answers best fun quiz questions christmas song questions and answers songs quiz questions and answers fun music quiz questions and answers it quiz questions with answers family movie quiz questions and answers family christmas quiz questions and answers christmas music questions and answers quiz it answers christmas movie questions and answers christmas music quiz questions and answers uk quiz questions with answers for adults christmas movies questions songs from musicals quiz questions and answers funny answers to quiz questions the christmas quiz christmas quiz music questions answer the question quiz questions & answers for a quiz christmas quiz for adults with answers quiz and answers for adults musicals quiz with answers best quiz with answers musicals quiz and answers fun family christmas quiz best questions and answers for quiz christmas quiz movie questions interesting quiz with answers best music quiz questions and answers quiz test answers the answer is in the question quiz answer funny quiz questions in the know quiz answers song quiz answers quiz questions funny with answers funny uk quiz questions a quiz with answers quiz questions about christmas songs best funny quiz questions and answers quiz with answers for family best quiz questions funny funny quiz questions for adults with answers funny questions for family quiz fun quiz questions for adults with answers interesting questions for a quiz questions for a quiz with answers quiz questions about your family fun family quiz questions uk quiz questions uk with answers movie music quiz questions and answers christmas quiz questions family quiz questions and answers for fun questions and answers for family quiz fun quiz uk family christmas quiz with answers quiz questions and answers family christmas song quiz with answers best quiz and answers answer a quiz family christmas questions a christmas quiz and answers funny christmas quiz question quiz questions about music with answers quiz questions and answers about music answers to the quiz quiz questions uk and answers family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers quiz questions to answer answer this quiz wellness quiz questions and answers movie quiz questions uk quiz questions with answers uk song quiz and answers fun family quiz questions with answers funny christmas quiz for adults fun uk quiz questions and answers family fun christmas quiz questions and answers quiz and questions and answers quiz questions with the answers quiz questions questions and answers fun family quiz with answers quiz questions for family with answers answer the quiz questions funny christmas quiz questions uk interesting quiz questions uk christmas quiz with answers uk family christmas quiz uk movie quiz questions and answers uk family christmas quiz questions and answers uk christmas quiz questions music christmas songs quiz questions uk quiz questions funny uk best christmas quiz questions uk music christmas quiz questions christmas questions uk fun quiz with answers uk family quiz questions and answers uk music questions and answers uk fun family quiz questions and answers uk christmas music quiz uk quiz questions uk funny quiz and answers funny quiz music questions and answers uk
James Edgar’s Santa Claus

31. Is there a Mrs. Santa Claus?

Answer: Yes

32. December 26th, the day after Christmas is celebrated as ___________?

Answer: Boxing day, where gifts are given to employees by their bosses.

33. Why are Christmas candy canes red and white in color?

Answer: The color white symbolizes the purity of Jesus, and the color red symbolizes the blood that Jesus shed for us.

34. Who helps Santa Claus is making his gifts?

Answer: Elves and Mrs. Claus!

35. According to the Holy Bible, Jesus Christ was born in a ___________.

Answer: Stable

36. Should you believe us when we say that once upon a time, Christmas celebrations were banned in England?

Answer: Yes

37. According to the Italian tradition, who delivers gifts to good children on the eve of Epiphany?

Answer: An old lady/witch named Befana

quiz questions christmas quiz quiz questions and answers quiz online quiz with answers questions on christmas about general knowledge quiz christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers christmas quiz questions general knowledge questions about christmas general knowledge questions with answers general knowledge questions and answers general knowledge quiz with answers quiz uk quiz questions with answers quiz and answers best quiz christmas movies quiz general quiz questions and answers quiz help movie quiz with answers christmas quiz questions uk xmas quiz questions xmas quiz christmas quiz with answers christmas general knowledge quiz christmas quiz questions and answers uk best quiz questions xmas quiz questions and answers general knowledge quiz questions and answers christmas films quiz christmas movie quiz questions quiz questions uk uk general knowledge quiz with answers general knowledge quiz and answers movie quiz questions and answers christmas film quiz questions christmas film quiz questions and answers general movie quiz film quiz questions and answers knowledge questions and answers quiz questions and answers uk it quiz questions best quiz questions and answers online general knowledge quiz with answers good quiz questions and answers christmas movie quiz questions and answers christmas day quiz general knowledge quiz questions with answers christmas general knowledge christmas general knowledge quiz questions christmas movie quiz questions uk general quiz questions with answers xmas quiz and answers christmas quiz uk xmas movie quiz christmas movie questions christmas movie quiz and answers movie quiz and answers it quiz questions and answers christmas quiz questions with answers christmas quiz and answers uk christmas film questions christmas related questions film general knowledge questions and answers the best quiz questions xmas quiz questions and answers uk film quiz with answers film quiz and answers christmas general knowledge quiz questions and answers best general knowledge questions and answers christmas day quiz questions christmas film quiz questions and answers uk xmas film quiz questions online quiz questions and answers general knowledge questions and answers uk xmas quizzes with answers christmas movie quiz with answers good general knowledge questions and answers xmas general knowledge quiz quiz with answers uk knowledge quiz with answers we quiz film quiz questions and answers uk general knowledge quiz questions and answers uk best quiz questions with answers online quiz with answers popular quiz questions and answers good film quiz questions knowledge questions with answers the best quiz questions and answers christmas film quiz and answers christmas knowledge quiz a christmas quiz general quiz and answers best film quiz questions xmas movie quiz questions christmas general knowledge questions and answers xmas films quiz quiz help answers good quiz questions with answers the best quiz general christmas quiz christmas general knowledge quiz and answers quiz and answers uk on this day quiz questions and answers christmas movie questions and answers xmas quiz questions with answers a general knowledge quiz best christmas quizzes christmas quiz questions general knowledge general knowledge uk quiz christmas movies questions good xmas quiz questions it quiz with answers it general knowledge questions and answers the christmas quiz general knowledge questions with answers uk best general knowledge questions with answers movie quiz questions with answers quiz about the uk with answers general knowledge movie quiz online quiz and answers christmas quiz general knowledge questions and answers film quiz questions with answers christmas day quiz questions and answers quiz questions related to christmas christmas quiz movie questions general quizzes with answers it quiz questions with answers general christmas quiz questions and answers xmas related quiz questions knowledge quiz questions and answers xmas movie quiz and answers christmas films quiz and answers best xmas quiz quiz related to christmas answer the question quiz good general knowledge quiz questions and answers questions & answers for a quiz general knowledge xmas quiz quiz questions on christmas films best quiz with answers general knowledge christmas quiz with answers online christmas quizzes quiz questions about christmas films good questions for a christmas quiz best questions and answers for quiz a christmas quiz and answers general knowledge quiz uk with answers general questions quiz with answers christmas general knowledge quiz uk quiz for general knowledge with answers general knowledge questions and quiz general knowledge questions with answers the answer is in the question quiz quiz about christmas and answers questions for xmas quiz general movie quiz with answers a quiz with answers xmas quiz online questions for a quiz with answers general knowledge questions questions and answers quiz questions uk with answers online christmas quiz questions and answers questions about general knowledge with answers general christmas questions christmas general knowledge quiz with answers best quiz and answers popular film quiz questions questions about christmas movies good christmas questions for a quiz quiz questions uk and answers best general knowledge quiz questions and answers quiz questions to answer answer this quiz general it quiz quiz questions with answers uk general knowledge questions quiz with answers best knowledge questions with answers question answer in general knowledge questions general knowledge with answers christmas questions quiz and answers christmas quiz questions movies quiz and questions and answers the best general knowledge questions and answers general knowledge question to answer quiz questions with the answers quiz questions questions and answers general knowledge quiz online with answers best general knowledge quiz with answers answer the quiz questions good christmas quizzes quiz questions for general knowledge with answers best christmas movie quiz questions good general knowledge questions with answers quiz quiz questions and answers quiz questions about christmas movies it quiz and answers quiz christmas questions and answers quiz for xmas day general knowledge questions about christmas uk knowledge quiz and answers general knowledge quiz of the day online quiz questions with answers quiz general questions and answers a quiz questions and answers quizzes general knowledge questions and answers good quizzes with answers quiz questions christmas movies movie christmas quiz questions christmas quiz questions online christmas related quizzes popular quizzes with answers best questions and answers quiz general film knowledge quiz good quiz questions and answers uk film quiz questions uk christmas quiz with answers uk xmas quiz questions uk christmas film questions and answers movie quiz questions and answers uk best xmas quiz questions christmas films quiz questions and answers uk online quiz questions and answers uk xmas movie quiz questions and answers general christmas quiz questions xmas general knowledge questions christmas film quiz with answers best christmas quiz questions uk christmas questions uk christmas quiz film questions christmas quiz film questions and answers quiz questions christmas films xmas film quiz questions answers christmas films quiz with answers christmas general quiz general christmas knowledge quiz general knowledge quiz and answers uk general knowledge quiz for christmas questions on christmas films quiz online questions and answers quiz about uk with answers questions and answers for a christmas quiz general quiz questions and answers uk quiz questions relating to christmas uk general knowledge quiz and answers quiz questions and answers for general knowledge general knowledge quiz uk questions and answers quiz questions and answers general knowledge uk general knowledge quiz questions with answers uk xmas general knowledge quiz questions and answers general knowledge questions with answers quiz general knowledge in question answer christmas quiz knowledge fun quiz fun questions quiz questions and answers quiz with answers quiz questions christmas quiz funny quiz questions funny questions with answers you quiz answering a question with a question fun test fun quiz for adults christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers quiz questions with answers christmas quiz questions fun quiz questions and answers quiz and answers family christmas quiz quiz test family quiz questions funny christmas quiz quiz uk family quiz funny questions and answers fun quiz questions for adults best questions christmas song quiz best quiz funny quiz with answers quiz help christmas movies quiz fun family quiz movie quiz with answers the answer is in the question fun test questions music quiz questions and answers family quiz questions and answers christmas quiz questions uk quiz questions and answers uk christmas quiz with answers movie quiz questions and answers christmas quiz questions and answers uk best quiz questions best quiz questions and answers interesting quiz questions quiz questions uk family quiz with answers uk christmas music quiz questions music quiz with answers family quiz with answers funny music quiz questions music questions and answers christmas movie quiz questions christmas song quiz and answers music quiz and answers interesting questions answers quiz questions for adults with answers interesting quiz questions and answers adult quiz questions and answers quiz for adults with answers funny quiz questions with answers christmas music quiz questions and answers christmas song quiz questions music quiz questions with answers movie quiz and answers christmas movie quiz questions uk it quiz questions and answers family questions and answers quiz express answers christmas quiz uk movie questions and answers funny quiz questions uk christmas movie quiz questions and answers interesting questions and answers funny movie quiz questions funny quiz questions and answers for adults christmas movie questions christmas movie quiz and answers funny quiz questions and answers uk family christmas quiz questions adult questions and answers christmas quiz questions with answers fun family questions and answers interesting quiz questions with answers movie songs quiz and answers christmas music quiz with answers christmas music questions funny christmas quiz questions and answers uk fun quiz and answers music quiz questions and answers uk fun family quiz questions newspaper quiz questions and answers music test questions and answers quiz with answers uk the best quiz questions christmas quiz and answers uk questions for adults with answers christmas movie quiz uk christmas songs quiz questions and answers fun music quiz family quiz and answers quiz questions and answers for family best quiz questions with answers christmas music quiz and answers best funny quiz questions quiz help answers adult christmas quiz the best quiz questions and answers fun family quiz questions and answers christmas song questions christmas movie quiz with answers music question answer music quiz questions uk funny christmas quiz uk family quiz questions uk fun movie quiz musical quiz questions and answers best quiz questions uk family quiz questions with answers music questions and answers for quiz quiz and answers uk christmas music quiz questions uk it quiz with answers songs from movies quiz and answers fun music questions movie quiz questions with answers quiz about the uk with answers all quiz questions and answers best fun quiz questions christmas song questions and answers songs quiz questions and answers fun music quiz questions and answers it quiz questions with answers family movie quiz questions and answers family christmas quiz questions and answers christmas music questions and answers quiz it answers christmas movie questions and answers christmas music quiz questions and answers uk quiz questions with answers for adults christmas movies questions songs from musicals quiz questions and answers funny answers to quiz questions the christmas quiz christmas quiz music questions answer the question quiz questions & answers for a quiz christmas quiz for adults with answers quiz and answers for adults musicals quiz with answers best quiz with answers musicals quiz and answers fun family christmas quiz best questions and answers for quiz christmas quiz movie questions interesting quiz with answers best music quiz questions and answers quiz test answers the answer is in the question quiz answer funny quiz questions in the know quiz answers song quiz answers quiz questions funny with answers funny uk quiz questions a quiz with answers quiz questions about christmas songs best funny quiz questions and answers quiz with answers for family best quiz questions funny funny quiz questions for adults with answers funny questions for family quiz fun quiz questions for adults with answers interesting questions for a quiz questions for a quiz with answers quiz questions about your family fun family quiz questions uk quiz questions uk with answers movie music quiz questions and answers christmas quiz questions family quiz questions and answers for fun questions and answers for family quiz fun quiz uk family christmas quiz with answers quiz questions and answers family christmas song quiz with answers best quiz and answers answer a quiz family christmas questions a christmas quiz and answers funny christmas quiz question quiz questions about music with answers quiz questions and answers about music answers to the quiz quiz questions uk and answers family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers quiz questions to answer answer this quiz wellness quiz questions and answers movie quiz questions uk quiz questions with answers uk song quiz and answers fun family quiz questions with answers funny christmas quiz for adults fun uk quiz questions and answers family fun christmas quiz questions and answers quiz and questions and answers quiz questions with the answers quiz questions questions and answers fun family quiz with answers quiz questions for family with answers answer the quiz questions funny christmas quiz questions uk interesting quiz questions uk christmas quiz with answers uk family christmas quiz uk movie quiz questions and answers uk family christmas quiz questions and answers uk christmas quiz questions music christmas songs quiz questions uk quiz questions funny uk best christmas quiz questions uk music christmas quiz questions christmas questions uk fun quiz with answers uk family quiz questions and answers uk music questions and answers uk fun family quiz questions and answers uk christmas music quiz uk quiz questions uk funny quiz and answers funny quiz music questions and answers uk
La Befana: An Italian Holiday Tradition

38. Two of the reindeer are named after the weather phenomenon. Name the reindeer.

Donner, which means thunder in German, and Blitzen, which means lightning

39. What are the gifts that the Three Wise Men gave baby Jesus, according to Christmas history?

Gold, Myrrh, and Frankincense

40. What is the name of Ebenezer Scrooge’s partner, from the play, A Christmas Carol?

Jacob Marley

41. What two phrases will you almost always find on Christmas gift tags?

To and From

42. When does the Russian Orthodox Church celebrate Christmas?

January 7th

christmas quiz christmas quiz questions christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers christmas movies quiz xmas quiz questions christmas movie quiz questions christmas quiz with answers xmas quiz xmas quiz questions and answers christmas movie quiz questions and answers christmas movie questions xmas quiz and answers christmas movie quiz and answers christmas quiz questions with answers christmas day quiz xmas movie quiz christmas movie quiz with answers christmas day quiz questions christmas movie questions and answers xmas quiz questions with answers the christmas quiz xmas movie quiz questions christmas day quiz questions and answers christmas quiz movie questions xmas movie quiz and answers best xmas quiz questions xmas movie quiz questions and answers christmas song christmas gift movie christmas christmas trivia christmas trivia questions christmas day christmas game traditional christmas christmas movie family recipes christmas christmas questions christmas trivia questions and answers holiday trivia questions holiday trivia questions and answers christmas time christmas trivia game christmas facts family for christmas christmas movie trivia questions holiday trivia fun christmas games days of christmas christmas trivia printable christmas family best christmas christmas print fun christmas facts christmas trivia with answers christmas printable christmas games printable christmas for mom christmas printable activities christmas family activities fun christmas christmas trivia for adults christmas game ideas for families free printable christmas christmas ideas mom family christmas quiz christmas questions and answers easy christmas quiz christmas trivia quiz christmas trivia facts fun christmas quiz christmas trivia questions and answers printable christmas facts quiz christmas trivia pdf fun christmas trivia hard christmas trivia christmas movie christmas xmas trivia questions easy christmas trivia christmas movie trivia printable christmas bible trivia holiday questions fun christmas quiz questions fun christmas questions all holiday trivia questions and answers holiday quiz questions xmas trivia christmas bible quiz holiday trivia games christmas singing christmas trivia and answers christmas bible quiz questions and answers pdf christmas movie trivia questions and answers christian christmas trivia christmas trivia questions for adults free printable christmas activities fun christmas trivia questions christmas songs trivia questions and answers holiday movie trivia questions christmas movie trivia questions and answers printable family christmas trivia hard christmas trivia questions christmas song trivia printable christmas bible trivia questions christmas movie trivia with answers christmas game questions free christmas trivia questions and answers printable free printable christmas trivia questions and answers printable free christmas trivia games to print free printable christmas trivia games with answers christmas trivia games printable free printable christmas trivia fun christmas family activities christmas trivia games free christmas quiz ideas childrens christmas quiz christmas traditions quiz christmas song quiz and answers best christmas quiz questions christmas song quiz questions good christmas quiz questions christmas traditions quiz questions and answers family christmas quiz questions christmas quiz categories printable christmas quiz christmas quiz ideas for adults christmas trivia categories christmas trivia games for adults easy christmas quiz questions and answers xmas quiz ideas best christmas quiz xmas questions nativity trivia questions and answers nativity quiz free christmas quiz with answers holiday quiz questions and answers holiday movie trivia questions and answers nativity quiz questions and answers christmas quiz games christmas quiz questions for adults christmas song trivia questions hard christmas quiz christmas songs quiz questions and answers best christmas trivia questions fun christmas quiz ideas holiday trivia with answers childrens christmas quiz questions christmas questions with answers good christmas questions christmas quiz questions and answers printable christmas bible quiz questions and answers christmas trivia quiz questions fun trivia christmas movies ideas christmas adult christmas quiz popular christmas hard christmas quiz questions easy christmas trivia questions xmas trivia printable christmas song questions easy christmas questions nativity quiz questions christmas trivia questions with answers best christmas trivia free printable christmas bible trivia christmas traditions quiz questions good christmas trivia questions printable christmas quiz with answers christmas movie trivia quiz xmas questions and answers fun holiday trivia questions and answers easy christmas trivia questions and answers fun xmas quiz questions fun holiday trivia questions christmas tradition quiz questions free christmas quiz questions and answers family xmas quiz easy christmas questions and answers fun christmas quiz questions and answers christmas trivia ideas childrens xmas quiz childrens christmas quiz printable best christmas questions easy christmas quiz questions christmas song questions and answers christmas traditions trivia questions and answers children's christmas trivia questions xmas quiz with answers christmas trivia with answers printable fun xmas quiz christmas nativity quiz christmas song trivia game traditional christmas quiz questions christmas bible questions xmas song quiz questions holiday trivia and answers family christmas quiz questions and answers christmas trivia questions hard easy christmas trivia questions and answers printable christmas quiz and answers printable easy christmas quiz with answers best christmas quiz questions and answers best holiday trivia questions holiday song trivia questions and answers christmas bible quiz with answers printable family quiz the holiday movie trivia questions christmas quiz questions hard christmas song this christmas holiday trivia questions and answers printables christmas quiz questions family fun christmas trivia questions and answers christmas trivia free printable quiz questions and answers christmas children's christmas quiz printable free free christmas trivia with answers childrens christmas quiz with answers easy christmas quiz and answers christmas questions for adults free printable christmas quiz christmas movie trivia and answers xmas facts quiz family christmas questions fun family christmas quiz bible christmas quiz questions christmas trivia facts and answers fun xmas trivia questions christmas trivia quiz and answers christmas trivia for family christmas song trivia questions answers printable christian christmas quiz questions holiday trivia questions and answers for adults christmas trivia questions and answers for adults the best christmas quiz questions good christmas quiz questions and answers christmas bible quiz pdf childrens christmas quiz questions and answers christmas trivia fun easy xmas quiz questions print christmas xmas family quiz christmas quiz questions and answers for adults christmas quiz question ideas christian christmas trivia questions quiz questions about christmas songs christmas trivia games for families christmas gift questions fun christmas quiz and answers christmas questions for family easy holiday trivia questions and answers christmas holiday trivia questions free xmas quiz questions and answers popular christmas quiz questions family christmas quiz ideas
Russian Orthodox Church Christmas

43. Which country can be credited with the creation of the Christmas beverage, eggnog?

England

44. Which country does St. Nicholas originally belong to?

Turkey

45. Which country gifts the Christmas tree that is placed at the Trafalgar Square in London, according to Christmas tradition?

Norway

46. Which is the most popular ornament used to place at the top of the Christmas tree?

Angel

47. Which was the first state in the United States to recognize Christmas as an official holiday?

Alabama

48. Which was the last state in the United States that declared Christmas a legal holiday?

Oklahoma

49. In the carol, “Jingle Bells,” what kind of a sleigh is mentioned?

Answer: “A one-horse open sleigh”

50. In “O little town of Bethlehem” where do the silent stars go by?

Answer: “Above the deep and dreamless sleep”

christmas quiz christmas quiz questions christmas quiz questions and answers christmas quiz and answers christmas movies quiz xmas quiz questions christmas movie quiz questions christmas quiz with answers xmas quiz xmas quiz questions and answers christmas movie quiz questions and answers christmas movie questions xmas quiz and answers christmas movie quiz and answers christmas quiz questions with answers christmas day quiz xmas movie quiz christmas movie quiz with answers christmas day quiz questions christmas movie questions and answers xmas quiz questions with answers the christmas quiz xmas movie quiz questions christmas day quiz questions and answers christmas quiz movie questions xmas movie quiz and answers best xmas quiz questions xmas movie quiz questions and answers christmas song christmas gift movie christmas christmas trivia christmas trivia questions christmas day christmas game traditional christmas christmas movie family recipes christmas christmas questions christmas trivia questions and answers holiday trivia questions holiday trivia questions and answers christmas time christmas trivia game christmas facts family for christmas christmas movie trivia questions holiday trivia fun christmas games days of christmas christmas trivia printable christmas family best christmas christmas print fun christmas facts christmas trivia with answers christmas printable christmas games printable christmas for mom christmas printable activities christmas family activities fun christmas christmas trivia for adults christmas game ideas for families free printable christmas christmas ideas mom family christmas quiz christmas questions and answers easy christmas quiz christmas trivia quiz christmas trivia facts fun christmas quiz christmas trivia questions and answers printable christmas facts quiz christmas trivia pdf fun christmas trivia hard christmas trivia christmas movie christmas xmas trivia questions easy christmas trivia christmas movie trivia printable christmas bible trivia holiday questions fun christmas quiz questions fun christmas questions all holiday trivia questions and answers holiday quiz questions xmas trivia christmas bible quiz holiday trivia games christmas singing christmas trivia and answers christmas bible quiz questions and answers pdf christmas movie trivia questions and answers christian christmas trivia christmas trivia questions for adults free printable christmas activities fun christmas trivia questions christmas songs trivia questions and answers holiday movie trivia questions christmas movie trivia questions and answers printable family christmas trivia hard christmas trivia questions christmas song trivia printable christmas bible trivia questions christmas movie trivia with answers christmas game questions free christmas trivia questions and answers printable free printable christmas trivia questions and answers printable free christmas trivia games to print free printable christmas trivia games with answers christmas trivia games printable free printable christmas trivia fun christmas family activities christmas trivia games free christmas quiz ideas childrens christmas quiz christmas traditions quiz christmas song quiz and answers best christmas quiz questions christmas song quiz questions good christmas quiz questions christmas traditions quiz questions and answers family christmas quiz questions christmas quiz categories printable christmas quiz christmas quiz ideas for adults christmas trivia categories christmas trivia games for adults easy christmas quiz questions and answers xmas quiz ideas best christmas quiz xmas questions nativity trivia questions and answers nativity quiz free christmas quiz with answers holiday quiz questions and answers holiday movie trivia questions and answers nativity quiz questions and answers christmas quiz games christmas quiz questions for adults christmas song trivia questions hard christmas quiz christmas songs quiz questions and answers best christmas trivia questions fun christmas quiz ideas holiday trivia with answers childrens christmas quiz questions christmas questions with answers good christmas questions christmas quiz questions and answers printable christmas bible quiz questions and answers christmas trivia quiz questions fun trivia christmas movies ideas christmas adult christmas quiz popular christmas hard christmas quiz questions easy christmas trivia questions xmas trivia printable christmas song questions easy christmas questions nativity quiz questions christmas trivia questions with answers best christmas trivia free printable christmas bible trivia christmas traditions quiz questions good christmas trivia questions printable christmas quiz with answers christmas movie trivia quiz xmas questions and answers fun holiday trivia questions and answers easy christmas trivia questions and answers fun xmas quiz questions fun holiday trivia questions christmas tradition quiz questions free christmas quiz questions and answers family xmas quiz easy christmas questions and answers fun christmas quiz questions and answers christmas trivia ideas childrens xmas quiz childrens christmas quiz printable best christmas questions easy christmas quiz questions christmas song questions and answers christmas traditions trivia questions and answers children's christmas trivia questions xmas quiz with answers christmas trivia with answers printable fun xmas quiz christmas nativity quiz christmas song trivia game traditional christmas quiz questions christmas bible questions xmas song quiz questions holiday trivia and answers family christmas quiz questions and answers christmas trivia questions hard easy christmas trivia questions and answers printable christmas quiz and answers printable easy christmas quiz with answers best christmas quiz questions and answers best holiday trivia questions holiday song trivia questions and answers christmas bible quiz with answers printable family quiz the holiday movie trivia questions christmas quiz questions hard christmas song this christmas holiday trivia questions and answers printables christmas quiz questions family fun christmas trivia questions and answers christmas trivia free printable quiz questions and answers christmas children's christmas quiz printable free free christmas trivia with answers childrens christmas quiz with answers easy christmas quiz and answers christmas questions for adults free printable christmas quiz christmas movie trivia and answers xmas facts quiz family christmas questions fun family christmas quiz bible christmas quiz questions christmas trivia facts and answers fun xmas trivia questions christmas trivia quiz and answers christmas trivia for family christmas song trivia questions answers printable christian christmas quiz questions holiday trivia questions and answers for adults christmas trivia questions and answers for adults the best christmas quiz questions good christmas quiz questions and answers christmas bible quiz pdf childrens christmas quiz questions and answers christmas trivia fun easy xmas quiz questions print christmas xmas family quiz christmas quiz questions and answers for adults christmas quiz question ideas christian christmas trivia questions quiz questions about christmas songs christmas trivia games for families christmas gift questions fun christmas quiz and answers christmas questions for family easy holiday trivia questions and answers christmas holiday trivia questions free xmas quiz questions and answers popular christmas quiz questions family christmas quiz ideas
O little town of Bethlehem

More Interesting Trivia and Quizzes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *