100 Printable Trivia Questions and Answers Multiple Choice

  • November 25, 2022
  • GK
printable trivia questions and answers multiple choice multiple choice sports trivia questions and answers printable

Those who ask Questions have a spirit and thirst to learn. There is no way to learn without asking. Printable trivia questions and answers multiple choice are here to let you know 100 interesting, evergreen questions and answers. MCQs are the best totally your confidence and you must be one of the best at answerings all of these printable trivia questions and answers multiple choice. Each one of these MCQ quiz questions has been lovingly as well as painstakingly researched from many reliable sources, and this contest contains 100 questions, with multiple choice answers, that all of you should answer.

Free Printable quiz questions and answers with General Knowledge can be answered very easily and the answer sheet is put in below for your verification. Solve the quiz from quick, easy, and multiple-choice quizzes on your own. About 11,700 years ago, this glacial period abruptly came to an end, and the Holocene Epoch—a relatively ice-free age that followed—followed. According to standard definitions, the current era of Earth’s history falls within the Holocene. However, other scientists have suggested that the Holocene Epoch ended in the relatively recent past and that the Earth is presently in a climate interval that is appropriately referred to as the Anthropocene Epoch, meaning that humans have had a significant impact on climate.

Who can solve MCQ in the shortest possible time? Since there are numerous hard brainteasers out there, sometimes it’s challenging to just have some easy trivia questions and answers. Intelligent learners consider the best part about easy trivia in continuous practice. Here is a set of printable trivia questions with multiple-choice answers about many common and popular trends, topics, cultures, and general knowledge. Multiple-choice printable trivia questions and answers are thrilling when they include questions with answers, trivia, quizzes with answers as well as multiple-choice quizzes with answers in the form of MCQs.

There are fun free printable trivia quizzes for you on the internet – keep learning the trivia quiz questions on various topics such as history, sports, presidents, geography, music, math, US States, American nationalities, hobbies, International, vegetables, food, that are great for students, examine, and the general reader. Since you love to play trivia games and solve quizzes, this quiz is appropriate for you. The multiple-choice quizzes mostly consist of general knowledge, as well as contain any competitive exam.

Multiple Choice Trivia Questions and Answers in the form of MCQ are easy to solve and fun printable on various topics, television, and TV show trivia questions with answers, movies, animation, and else. printable trivia questions and answers to multiple choice are on. The third institution to have a football squad was Columbia University. On November 12, 1870, the Lions traveled from New York City to New Brunswick and were trounced by Rutgers 6–3. The participants kicked and fought each other as much as they did the ball, and the game was chaotic. Princeton and Rutgers played each other again later in 1870, with Princeton winning 6-0. Since this game was so violent, there were no games played at all in 1871.

Always go with funny, intelligent, silly, and dumb trivia questions with the best answers. Free Multiple Choice Movie Trivia Questions With Answers are competitive – Printable; Free Printable Trivia Quiz, MCQ, and many more printable trivia questions and answers multiple choice.

Printable trivia questions and answers multiple choice

1. Famous artist Pablo Picasso belongs to which country?

a) Spain
b) Italy
c) Franch
d) Portugal

2. Leonardo da Vinci was one of the leading artists of the High Renaissance, from which country?

a) Spain
b) Ireland
c) Portugal
d) Italy

3. Which animal is treated the cleanest?

a) Whale
b) Pigs
c) Giraffe
d) Zebra

4. What is the rarest bug in the world?

a) Panda ant
b) Title Beetle
c) Land/ Tree lobster
d) Karner butterfly

5. What is the hardest sport in the world?

a) Karate
b) Water Polo
c) Weight Lifting
d) Archery

6. What is the oldest sport?

a) Wrestling
b) Kabadi
c) Bull Fight
d) Cockfight

7. What animal is lazy?

a) Tree weta
b) The panda ant
c) Red-fanged funnel spider
d) Sloths

8. What is the world’s heaviest insect?

a) Stresemann’s Bristlefront
b) Dryococelus australis
c) Land lobster
d) Tree weta

9. Which footballer has won the most trophies?

a) Vitor Bala
b) Ryan Giggs
c) Dani Alves
d) Wael Gomaa

10. Which player has the most Champions League?

a) Paolo Maldini (AC Milan)
b) Francisco Gento (Real Madrid)
c) Alessandro Costacurta (AC Milan)
d) Cristiano Ronaldo (Manchester United, Real Madrid)

11. What is the biggest comeback in soccer history?

a) Liverpool over Barcelona
b) Spurs match Liverpool’s magic.
c) Blackpool wins the FA Cup over Bolton
d) Sweden’s stages comeback on Germany.

12. Which team in England has more trophies?

a) Cardiff City
b) Fulham F.C.
c) Aston Villa
d) Man Utd

13. Which club is the richest in the world?

a) Manchester United
b) Real Madrid
c) Barcelona
d) Liverpool

14. Which planet rotates the fastest?

a) Jupiter
b) Mars
c) Uranus
d) Saturn

15. Who is the biggest soccer club in the world?

a) Bayern Munich
b) Barcelona – Spain
c) Manchester United
d) Real Madrid

16. Who is the best soccer player of all time?

a) Maradona
b) Ronaldo
c) Messi
d) Pele

17. Which NBL team has won the most championships?

a) Melbourne United
b) Cairns Taipans
c) Perth Wildcats
d) Sydney Kings

18. What is the best-ranked country in hockey?

a) Pakistan
b) Russia
c) Canada
d) Finland

19. Which country has the most grandmasters

a) Germany
b) Ukraine
c) United States
d) Russia

20. Which country has the most rivers?

a) Bangladesh
b) Brazil
c) India
d) China

free quiz questions and answers general knowledge
general knowledge questions
quiz questions
quiz questions with answers
knowledge questions
fun quiz questions and answers
fun general knowledge questions and answers
free quiz questions
quiz free
fun general knowledge questions
fun quiz questions with answers
free general knowledge quiz questions
multiple choice quiz questions
fun questions
multiple choice questions with answers
multiple choice questions and answers
fun multiple choice questions
multiple choice quiz questions and answers
quiz with answers
fun easy quiz questions and answers
multiple choice quiz
free quiz questions and answers
easy questions
multiple questions
general knowledge quiz multiple choice
quiz and answers
fun questions with multiple answers
choice questions
easy quiz questions and answers free
bible quiz multiple choice
jokes questions
general knowledge multiple choice questions
free question
free quizzes with answers
fun questions and answers
quiz questions with multiple answers
multiple choice quiz with answers
free bible quiz multiple choice
free hard general knowledge quiz questions and answers
history quiz questions and answers multiple choice
fact questions
multiple answers
multiple choice answers
funny quiz questions multiple choice
fun free
questions with multiple answers
geography quiz questions multiple choice
fun questions to answer
fun multiple choice quiz questions
quiz questions fun
history quiz multiple choice
general knowledge quiz questions multiple choice
free easy multiple choice quiz questions and answers
history quiz questions multiple choice
quiz questions with multiple choice answers
multiple choice history quiz
good multiple choice quiz questions
general knowledge multiple choice
hard quiz questions multiple choice
interesting multiple choice questions
fun multiple choice quiz
quiz questions general knowledge with answers
40 quiz questions and answers
geography quiz multiple choice
question multiple choice
multiple choice general knowledge quiz questions and answers
art quiz questions and answers multiple choice
multiple choice questions and answers general knowledge
bible quiz multiple choice questions with answers
multiple choice bible questions
funny multiple choice questions with answers
fun and free
fun multiple choice questions and answers
multiple selection questions
answer multiple choice questions
multiple choice riddles with answers
bible quiz multiple choice with answers
free general knowledge questions and answers
bible quiz questions multiple choice
general knowledge quiz with answers multiple choice
quiz questions and multiple choice answers
general multiple choice questions
fun facts multiple choice
fun facts quiz multiple choice
multiple choice questions funny
free bible quizzes with answers
quiz for fun with answers
general knowledge questions multiple choice with answers
free quiz and answers
easy multiple choice quiz questions
quiz questions multiple choice with answers
free fun quiz
fun fact quiz questions multiple choice
free powerpoint quiz questions with answers
funny multiple choice quiz questions and answers
funny quiz multiple choice questions
multiple quiz questions and answers
general knowledge questions fun
free quiz questions with answers
multiple choice questions for fun
multiple choice history questions
trivial pursuit questions multiple choice
answer the multiple choice questions
trivial pursuit multiple choice questions
multi choice quiz questions with answers
general knowledge quiz questions with multiple choice answers
free multiple choice quiz
quiz with multiple answers
funny quiz questions with multiple choice answers
general knowledge questions with answers multiple choice
funny multiple choice
multiple choice history questions and answers
multiple choice quiz questions funny
quiz questions general knowledge multiple choice
easy multiple choice quiz
free history quiz questions and answers
questions general knowledge questions
multiple choice quiz and answers
bible questions and answers multiple choice
fun quiz questions and answers general knowledge multiple choice
free geography quiz questions and answers
fun free fun
multiple choice geography quiz questions
multiple choice with answers
easy quiz questions multiple choice
fun multi choice quiz questions
quiz questions multiple answers
hard multiple choice quiz questions
multiple choice quizzes for fun
quiz questions on history with answers
fun easy questions
quiz questions multi choice
answers for multiple choice questions
easy multiple choice quiz questions and answers
tribute questions
free general knowledge quiz with answers
general knowledge questions for fun
general knowledge free quiz
free trivial pursuit questions and answers
general knowledge quiz questions multiple choice with answers
quiz questions and answers multiple choice general knowledge
multi choice quiz questions funny
multiple choice questions quiz with answers
history quiz multiple choice questions and answers
multi quiz questions
free bible questions and answers
free general knowledge questions
quiz questions and answers for fun
free fun quizzes with answers
multiple choice history quiz questions and answers
fun general knowledge quiz multiple choice
fun multiple choice quiz questions and answers
good quiz questions multiple choice
quiz questions and answers with multiple choice
quiz with answers multiple choice
easy quiz questions with multiple choice answers
quiz questions with answers multiple choice
trivial pursuit multiple choice
multiple quiz questions with answers
questions and multiple choice answers
free multiple choice quiz questions
fun multiple choice questions with answers
quiz questions quiz questions
funny quiz questions with multiple choice
good multi choice quiz questions
quiz multiple choice with answers
fun quiz questions with multiple answers
free funny quiz questions and answers
easy quiz multiple choice
easy multiple choice general knowledge quiz
quiz questions for general knowledge with answers
funny quiz with multiple choice answers
quiz questions with multiple choice and answers
free multiple choice questions
multiple choice questions quiz general knowledge
question answer for fun
free fun quiz questions
multiple choice quiz funny
free general knowledge quiz and answers
free history questions and answers
general knowledge questions with multiple choice
free multi choice quiz questions and answers
free quiz questions and answers general knowledge multiple choice
multi choice general knowledge quiz questions
multiple choice easy quiz questions
free bible quizzes with questions and answers
quiz questions multiple choice and answers
free quiz multiple choice questions and answers
free general quiz questions and answers
free easy quizzes with answers

21. An estimated 50-80% of all life on earth is found under the ocean surface and the oceans contain what percentage of the living space on the planet?

a) 99%
b) 95%
c) 79%
d) 89%

22. What is the smallest whale?

a) Killer whales
b) Blue whale
c) Dwarf sperm whale
d) Humpback whale

23. What percent of shark species grow to less than 1.6 m and are unable to hurt people or rarely encounter people? About

a) 80%
b) 70%
c) 60%
d) 90%

24. What is the Earth’s lowest land point with an elevation of 396 m below sea level?

a) Devis sea
b) Mediterranean sea
c) Arctic Ocean
d) The Dead Sea

25. What is the slowest sea animal?

a) Blobfish
b) Sloths
c) Starfish
d) Snail

26. What are the three species of sharks that have been identified repeatedly in fatal bites?

a) Great whites
b) Tigers
c) Nurse Sharks
d) Bull sharks

27. Less than 10% of that space has been explored by humans. 85% of the area and 90% of the volume constitute the dark, cold environment we call the

a) Surface sea
b) Deep-sea
c) Underground see
d) Unfathomable sea

28. How many shark species are there?

a) 200 or more
b) 300 or more
c) 400 or more
d) 500 or more

29. What animals Cannot feel pain?

a) Most of Chordates
b) Most of insects
c) Most of vertebrates
d) Most of invertebrates

30. What year was Wimbledon boycotted by the Association of Tennis Professionals?

a) 1971
b) 1973
c) 1975
d) 1977

31. Who was the only player that won Wimbledon after entering with a Wildcard?

a) Goran Ivanisevic
b) Novak Djokovic
c) Roger Federer
d) Ivan Lendl

32. Who was the only male player to achieve a Grand Slam (winning all four majors in a calendar year) twice during his career?

a) Pete Sampras
b) Bjorn Borg
c) Rod Laver
d) Jimmy Connors

33. Who was the youngest tennis player to ever be ranked number 1 in the world?

a) Martina Hingis
b) Lleyton Hewitt
c) Roger Federer
d) Cori “Coco” Gauff

34. When were yellow tennis balls first used at Wimbledon?

a) 1781
b) 1999
c) 1882
d) 1986

35. Who is the youngest tennis player?

a) Andre Agassi
b) Rafael Nadal
c) Steffi Graf
d) Cori “Coco” Gauff

36. What is the least aggressive shark?

a) Caribbean Reef Shark
b) Nurse Shark
c) Leopard Shark
d) Angel Shark

37. What is the rarest bird?

a) Orange-Bellied Parrot
b) ew Caledonian Owlet-Nightjar
c) Stresemann’s Bristlefront
d) Forest Owlet

38. Most of the solar system’s mass is in the Sun itself, the mass is

a) Between 99.8 and 99.9 percent
b) Between 89.8 and 89.9 percent
c) Between 79.8 and 79.9 percent
d) Between 90 and 95 percent

39. Which planet rotates the slowest?

a) Earth
b) Venus
c) Mars
d) Mercury

40. which planet rotates in the clockwise direction

a) Saturn
b) Mercury
c) Venus
d) Mars

41. Lunar libration lets us see more than ____ of the moon.

a) 50%
b) 80%
c) 100%
d) 20%

42. Which side of the moon do we see?

a) No side, just an image
b) All sides
c) Two sides
d) One side

43. We have the same amount of hair on our bodies as a-

a) Lion
b) Alien
c) Chimpanzee
d) Bear

44. What is the most amount of chemicals in our body?

a) Blood
b) Water
c) Oxygen
d) Nitrogen

45. Chemical name of Caustic Potash is

a) Green Vitriol
b) Potassium Hydroxide
c) Potassium Silicete
d) Potassium Aluminum Sulphate

46. Collosium was made by

a) Aztecs
b) Greek
c) Romans
d) Byzantium

47. The average of the highest and lowest temperatures during a 24-hour period is called?

a) Mean Daily Temperature
b) Medium Daily Temperature
c) Average Daily Temperature
d) Optimum Daily Temperature

48. How much snow a single snowstorm can drop?

a) 4 million tons
b) 20 million tons
c) 12 million tons
d) 40 million tons

49. Permanent snow and ice cover about what percentage of the Earth’s land surface?

a) 12%
b) 6%
c) 21%
d) 24%

50. What is cumulonimbus?

a) Largest ice
b) Biggest underwater volcano
c) Biggest clouds
d) Biggest asteroids

51. Energy created by a single snowstorm is equivalent to

a) 12 atom bombs
b) 120 atom bombs
c) 20 atom bombs
d) 1 atom bombs

52. What percent of the world’s freshwater is locked up as ice or snow?

a) 60%
b) 80%
c) 70%
d) 95%

53. How much time does it takes for the Light to travel from the sun takes to reach the earth?

a) 8 minutes
b) 1 minute
c) 7 minutes
d) 12 minutes

54. At any particular time, how many thunderstorms are approximately occurring in the Earth’s atmosphere?

a) 2,200
b) 800
c) 1,800
d) 200

55. What is kelp?

a) Silica
b) Astoroid
c) Fern
d) Algae

free quiz questions and answers general knowledge
general knowledge questions
quiz questions
quiz questions with answers
knowledge questions
fun quiz questions and answers
fun general knowledge questions and answers
free quiz questions
quiz free
fun general knowledge questions
fun quiz questions with answers
free general knowledge quiz questions
multiple choice quiz questions
fun questions
multiple choice questions with answers
multiple choice questions and answers
fun multiple choice questions
multiple choice quiz questions and answers
quiz with answers
fun easy quiz questions and answers
multiple choice quiz
free quiz questions and answers
easy questions
multiple questions
general knowledge quiz multiple choice
quiz and answers
fun questions with multiple answers
choice questions
easy quiz questions and answers free
bible quiz multiple choice
jokes questions
general knowledge multiple choice questions
free question
free quizzes with answers
fun questions and answers
quiz questions with multiple answers
multiple choice quiz with answers
free bible quiz multiple choice
free hard general knowledge quiz questions and answers
history quiz questions and answers multiple choice
fact questions
multiple answers
multiple choice answers
funny quiz questions multiple choice
fun free
questions with multiple answers
geography quiz questions multiple choice
fun questions to answer
fun multiple choice quiz questions
quiz questions fun
history quiz multiple choice
general knowledge quiz questions multiple choice
free easy multiple choice quiz questions and answers
history quiz questions multiple choice
quiz questions with multiple choice answers
multiple choice history quiz
good multiple choice quiz questions
general knowledge multiple choice
hard quiz questions multiple choice
interesting multiple choice questions
fun multiple choice quiz
quiz questions general knowledge with answers
40 quiz questions and answers
geography quiz multiple choice
question multiple choice
multiple choice general knowledge quiz questions and answers
art quiz questions and answers multiple choice
multiple choice questions and answers general knowledge
bible quiz multiple choice questions with answers
multiple choice bible questions
funny multiple choice questions with answers
fun and free
fun multiple choice questions and answers
multiple selection questions
answer multiple choice questions
multiple choice riddles with answers
bible quiz multiple choice with answers
free general knowledge questions and answers
bible quiz questions multiple choice
general knowledge quiz with answers multiple choice
quiz questions and multiple choice answers
general multiple choice questions
fun facts multiple choice
fun facts quiz multiple choice
multiple choice questions funny
free bible quizzes with answers
quiz for fun with answers
general knowledge questions multiple choice with answers
free quiz and answers
easy multiple choice quiz questions
quiz questions multiple choice with answers
free fun quiz
fun fact quiz questions multiple choice
free powerpoint quiz questions with answers
funny multiple choice quiz questions and answers
funny quiz multiple choice questions
multiple quiz questions and answers
general knowledge questions fun
free quiz questions with answers
multiple choice questions for fun
multiple choice history questions
trivial pursuit questions multiple choice
answer the multiple choice questions
trivial pursuit multiple choice questions
multi choice quiz questions with answers
general knowledge quiz questions with multiple choice answers
free multiple choice quiz
quiz with multiple answers
funny quiz questions with multiple choice answers
general knowledge questions with answers multiple choice
funny multiple choice
multiple choice history questions and answers
multiple choice quiz questions funny
quiz questions general knowledge multiple choice
easy multiple choice quiz
free history quiz questions and answers
questions general knowledge questions
multiple choice quiz and answers
bible questions and answers multiple choice
fun quiz questions and answers general knowledge multiple choice
free geography quiz questions and answers
fun free fun
multiple choice geography quiz questions
multiple choice with answers
easy quiz questions multiple choice
fun multi choice quiz questions
quiz questions multiple answers
hard multiple choice quiz questions
multiple choice quizzes for fun
quiz questions on history with answers
fun easy questions
quiz questions multi choice
answers for multiple choice questions
easy multiple choice quiz questions and answers
tribute questions
free general knowledge quiz with answers
general knowledge questions for fun
general knowledge free quiz
free trivial pursuit questions and answers
general knowledge quiz questions multiple choice with answers
quiz questions and answers multiple choice general knowledge
multi choice quiz questions funny
multiple choice questions quiz with answers
history quiz multiple choice questions and answers
multi quiz questions
free bible questions and answers
free general knowledge questions
quiz questions and answers for fun
free fun quizzes with answers
multiple choice history quiz questions and answers
fun general knowledge quiz multiple choice
fun multiple choice quiz questions and answers
good quiz questions multiple choice
quiz questions and answers with multiple choice
quiz with answers multiple choice
easy quiz questions with multiple choice answers
quiz questions with answers multiple choice
trivial pursuit multiple choice
multiple quiz questions with answers
questions and multiple choice answers
free multiple choice quiz questions
fun multiple choice questions with answers
quiz questions quiz questions
funny quiz questions with multiple choice
good multi choice quiz questions
quiz multiple choice with answers
fun quiz questions with multiple answers
free funny quiz questions and answers
easy quiz multiple choice
easy multiple choice general knowledge quiz
quiz questions for general knowledge with answers
funny quiz with multiple choice answers
quiz questions with multiple choice and answers
free multiple choice questions
multiple choice questions quiz general knowledge
question answer for fun
free fun quiz questions
multiple choice quiz funny
free general knowledge quiz and answers
free history questions and answers
general knowledge questions with multiple choice
free multi choice quiz questions and answers
free quiz questions and answers general knowledge multiple choice
multi choice general knowledge quiz questions
multiple choice easy quiz questions
free bible quizzes with questions and answers
quiz questions multiple choice and answers
free quiz multiple choice questions and answers
free general quiz questions and answers
free easy quizzes with answers

56. Brazil is named after a

a) Tree
b) Goddess
c) Grass
d) RIver

57. What is Dendrochronology?

a) Study of calculating the chronology of civilization
b) Science of calculating a tree’s age by its rings.
c) Science of calculating dandruff in the hair
d) Research on calculating the age of the earth

58. What serves the function of a pesticide in a coffee plan?

a) Caffeine
b) Xelotin
c) Genin
d) Tayasinin

59. Apple is ___ air, that is why it floats on water.

a) 10%
b) 5%
c) 25%
d) 50%

60. Cricket bats are made of a tree called

a) Sequoia
b) Redwoods
c) Rhododendron
d) Willow

61. Baseball bats are made out of wood which tree?

a) Llangernyw Yew
b) Willow
c) Hickory
d) Oak

62. What is the name of the oldest tree in the world?

a) Pando
b) Methuselah
c) Old Tjikko
d) Great Basin Bristlecone Pine

63. What is the longest tree in the world?

a) Kauri
b) Giant sequoia
c) Coast redwood
d) Jurupa Oak

64. During our lifetime, we produce enough _____ to fill two Olympic-sized swimming pools.

a) Urine
b) Sweat
c) Blood
d) Saliva

65. The brain is much more active at night than during the day. True/ False?

a) True
b) False

66. Our nose can remember how many types of different scents?

a) 5,000
b) 50,000
c) 5,00,000
d) 1,000

67. Women’s hearts beat _____ than men’s.

a) double
b) equal
c) slower
d) faster

68. Relative to size, the strongest muscle in the body is the

a) Tongue
b) Jaw
c) Arm
d) Thigh

69. How many muscles it takes to smile?

a) 29
b) 55
c) 17
d) 2

70. How many muscles it takes to frown?

a) 22
b) 57
c) 43
d) 11

71. How many muscles it takes to punch someone?

a) 7
b) 3
c) 41
d) 17

72. Which organ has the same size during birth and death?

a) Lungs
b) Ears
c) Nose
d) Eyes

73. Which body parts never stop growing?

a) nose and ears
b) eyes and teeth
c) hearts and lungs
d) ears and eyes

74. Which of the following part of the body cant self-heal?

a) Eyes
b) Teeth
c) Hearts
d) Intestines

75. Which body part itself cannot feel pain?

a) Tissue
b) Teeth
c) Brain
d) Muscles

76. The largest internal organ is the

a) Heart
b) Large intestine
c) Liver
d) Small intestine

77. _______ regularly exceed 100 mph & nerve impulses to and from the brain travel as fast as 170 miles per hour.

a) Sneezes
b) Blood
c) Carbon dioxide
d) Signals

78. The Nobel Prize in Economic Sciences has been awarded 51 times to how many Laureates between 1969 and 2019?

a) 65
b) 51
c) 84
d) 52

79. The colder the room you sleep in, the better the chances are that you’ll have a

a) Sound sleep
b) Bad dream
c) Good dream
d) Smooth digestion

80. What colors appear in the middle of the Bangladesh flag?

a) White triangle
b) Green Star
c) Blue stripe
d) Red circle

81. You burn ____ calories while sleeping more than you do when watching television.

a) Equal
b) Zero
c) Less
d) More

82. ________less than 7 hours each night reduces your life expectancy.

a) Sleeping
b) Working
c) Walking
d) Thinking

83. What color appears in the middle of the Rwandan flag?

a) Cyan
b) Yellow
c) Green
d) White

84. Freetown the capital of

a) Congo
b) Cabo Verde
c) Ethiopia
d) Sierra Leone

85. Which popular gardener created Barnsdale Gardens and was the author of many books such as The Ornamental Kitchen Garden?

a) Alan Titchmarsh
b) Bob Flowerdew
c) Geoff Hamilton
d) Monty Don

86. Americans on average eat what volume of pizza every day?

a) 55 acres
b) 1 acre
c) 18 acres
d) 8 acres

quiz questions games
question answer game
question and answer games
quiz questions
gaming quiz questions
party quiz questions
it quiz questions and answers
game quiz questions and answers
trivia questions
trivia questions and answers
trivia quizzes
fun trivia questions
fun trivia
fun quiz questions
general trivia questions and answers
general knowledge trivia
easy trivia questions
fun trivia questions and answers
best trivia questions
fun quiz questions and answers general knowledge
general trivia questions
general trivia
easy trivia questions and answers
trivia questions with answers
multiple choice quiz questions
trivia questions multiple choice
trivia quiz questions
fun easy quiz questions and answers
trivia questions trivia quiz
quiz questions and answers
quiz games
general knowledge questions with answers
trivia games
general knowledge questions and answers
fun quiz questions and answers
easy trivia
trivia with answers
general trivia quizzes
general knowledge quiz with answers
100 easy general knowledge questions and answers
fun quiz
general knowledge trivia questions
easy quiz questions
easy quiz questions and answers
quiz questions with answers
multiple choice questions with answers
fun quiz games
multiple choice questions and answers
best quiz questions
multiple choice quiz questions and answers uk
trivia quiz questions and answers
general knowledge quiz games
general knowledge quiz questions and answers
quiz with answers
easy general knowledge quiz
general quiz questions
easy general knowledge quiz with answers
fun questions with multiple answers
general knowledge quiz questions uk
general knowledge quiz multiple choice
general questions and answers
uk general knowledge quiz with answers
best trivia games
trivia quiz games
trivia questions and answers general knowledge
general knowledge quiz and answers
multiple choice trivia
general knowledge questions
trivia quiz website
questions to answer
trivia questions game
quiz and answers
general knowledge quiz questions
fun trivia games
fun trivia quizzes
fun general knowledge questions and answers
general knowledge games
trivia website
100 questions
100 games
you quiz
best quiz questions and answers
general quiz questions and answers
fun general knowledge quiz
knowledge questions
knowledge questions and answers
usa quiz
multiple choice quiz
quiz questions and answers uk
trivia quizzes with answers
best quiz games
multiple answer questions
best trivia
answering a question with a question
best quiz
general knowledge multiple choice questions
trivia questions quiz questions
fun multiple choice questions
multiple choice quiz questions and answers
easy general knowledge questions and answers
usa trivia
easy trivia questions and answers general knowledge
fun questions and answers
general knowledge quiz questions with answers
trivia quizzes and answers
100 quiz questions
party trivia
it quiz questions
multiple choice quiz with answers
trivia questions with multiple choice answers
uk quiz questions
general quiz questions with answers
multiple games
easy quiz with answers
knowledge games
usa trivia questions
usa quiz questions
100 trivia questions
general question answer
trivia and answers
100 general knowledge questions and answers
trivia competition
trivia test
uk general knowledge quiz
multiple answers
make questions from answers
multiple choice trivia questions and answers
trivia party games
multiple choice answers
trivia questions uk
fun trivia general knowledge
fun general knowledge questions
general trivia games
general knowledge trivia quiz
party trivia questions
knowledge quiz questions
general knowledge questions games
general knowledge questions easy
general knowledge trivia with answers
quiz help
website with trivia quizzes
easy quiz questions with answers
fun quizzes with answers
easy questions and answers
easy trivia questions multiple choice
fun trivia questions multiple choice
multiple answer quiz questions
multiple choice games
knowledge question answer
100 easy general knowledge multiple choice questions and answers
easy quiz questions and answers uk
fun trivia questions for parties
trivia knowledge
best general knowledge quiz
fun easy trivia questions
best trivia questions and answers
fun quiz questions uk
fun questions with answers
it trivia questions
usa trivia questions and answers
the 100 trivia
uk trivia
general knowledge multiple choice questions and answers
make questions to the answers
trivia questions with multiple answers
best general knowledge questions and answers
fun quiz questions with answers
the best trivia questions
easy trivia games
knowledge trivia games
easy multiple choice questions and answers
trivia game questions and answers
easy general knowledge questions with answers
general knowledge questions and answers uk
fun quiz and answers
games with questions
easy trivia questions with answers
trivia games for fun
party quiz games
easy multiple choice quiz questions and answers uk
a quiz game
best general knowledge trivia questions
multiple questions and answers
quiz with answers uk
general knowledge multiple choice
the best quiz questions
trivia questions trivia games
best multiple choice quiz questions
knowledge quiz with answers
100 quiz questions and answers
easy question answer
fun general knowledge quiz with answers
best general knowledge quiz questions
easy trivia quiz
fun trivia questions with answers
easy general knowledge quiz questions
best trivia quiz
fun question and answer games
usa questions and answers
easy fun quiz questions
quizzes and trivia
easy quiz and answers
the answer is in the question
fun general knowledge quiz questions
general knowledge quiz questions and answers uk
game of knowledge questions
best quiz questions with answers
fun multiple choice quiz questions
trivia questions and answers uk
general trivia questions multiple choice
quiz questions multiple choice uk
multiple choice quiz questions uk
quiz it game
easy general trivia questions
general knowledge quiz questions multiple choice
best general trivia questions
fun general trivia questions
fun multiple choice trivia questions
best trivia websites
fun trivia with answers
usa quiz questions and answers
easy trivia with answers
the best quiz questions and answers
make a trivia game
fun trivia quiz questions
best multiple choice trivia questions
trivia multiple choice games
fun easy trivia
general knowledge multiple choice questions with answers
answering multiple choice questions
multiple choice multiple answer
question with answer game
general knowledge trivia multiple choice
quiz questions website
multiple choice trivia with answers
multiple quiz questions
game quiz game
trivia help
make questions and answers
easy general knowledge quiz multiple choice
uk trivia quiz
fun quiz questions and answers uk
knowledge quiz games
quiz questions with multiple choice answers
best fun quiz questions
trivia questions trivia questions and answers
competition questions and answers
general trivia with answers
quiz questions games general knowledge
trivia game website
easy quiz questions uk
general knowledge trivia and answers
quiz help answers
general knowledge quiz with answers multiple choice
quiz competition questions and answers
trivia quiz multiple choice
make a multiple choice quiz
general trivia and answers
trivia quiz questions uk
trivia questions website
choice quiz
games with trivia questions
multiple quiz
it trivia quiz
fun and easy trivia questions
best fun quiz
best trivia questions with answers
you trivia
general knowledge trivia game
easy general knowledge quiz questions and answers
games and trivia
easy general trivia
trivia questions with answers multiple choice
fun quiz questions multiple choice
general trivia questions with answers
general knowledge trivia easy
make quiz game
general trivia multiple choice
fun general knowledge trivia
general quiz and answers
website with trivia questions
general knowledge questions multiple choice with answers
questions for quiz competition with answers
quiz games with answers
quiz quiz questions
easy fun quiz
100 trivia questions with answers
general trivia quiz answers
general trivia questions and answers easy
general knowledge questions with answers easy
easy general knowledge quiz and answers
fun multiple choice quiz
general trivia multiple choice questions and answers
quiz general knowledge multiple choice
multiple choice quiz uk
a trivia game
quiz questions about
quiz questions with multiple choice answers uk
general trivia questions and answers multiple choice
general trivia quiz questions
quiz game quiz game
fun knowledge quizzes
fun trivia and answers
it trivia questions and answers
multiple choice general knowledge quiz questions and answers
general knowledge questions trivia
quiz questions easy with answers
multiple answer quiz
quiz and games
it quiz questions with answers
trivia quiz questions multiple choice
fun trivia quiz questions and answers
fun trivia questions with multiple choice answers
easy general knowledge trivia
general quiz game
100 best trivia questions
fun knowledge games
trivia games with answers
knowledge quiz questions and answers
quiz and answers uk
best trivia quiz questions
general fun quiz questions

87. About what percent of ultraviolet rays from the sun can get through the cloud and cause sunburn even on cloudy days.

a) 20%
b) 80%
c) 70%
d) 50%

88. Within three days of the death, the enzymes that once digested your dinner begin

a) to burn you
b) to scare you
c) to eat you
d) to leave you

89. About 10,000 human cells can fit on

a) the head of a pen
b) the head of an ant
c) the head of a wasp
d) the head of a pin

90. You have no sense of smell when you’re

a) Underwater
b) Eating
c) Sleeping
d) Underground

91. Astronauts cannot burp in space because there is no

a) Pressure
b) Gravity
c) Air
d) Oxygen

92. There are more cells in your body than stars in the galaxy. T/F?

a) True
b) False

93. Around what percent of the cells that make humans aren’t human in origin? We’re mostly fungi and bacteria.

a) 50%
b) 99%
c) 90%
d) 70%

94. Approximately 75% of human waste is made of

a) Dust
b) Sweat
c) Air
d) Water

95. Babies start dreaming ____ they’re born.

a) after
b) before
c) during
d) never

96. What are molecules or polyatomic ions with identical molecular formulas?

a) isomers
b) isotopes
c) radioisotope
d) isogen

97. Cyanobacteria brought what particle in the year around 2.4 billion years ago?

a) Oxygen
b) Light
c) Nitrogen
d) Water

98. Which country has the most unique animals?

a) Madagaskar
b) Colombia
c) Brazil
d) Mozambique

99. Where do the highest tides in the world occur?

a) Bothnian Bay
b) Bay of Biscay
c) Bay of Fundy
d) Cam Ranh Bay

100. How many types of kelp (algie) are there in the ocean water

a) 30
b) 60
c) 90
d) more than 100

Answers sheet

1. A
2. D
3. B
4. C
5. B
6. A
7. D
8. C
9. C
10. B
11. A
12. D
13. C
14. A
15. D
16. D
17. C
18. C
19. D
20. A
21. B
22. C
23. A
24. D
25. B
26. C
27. B
28. D
29. D
30. B
31. A
32. C
33. B
34. D
35. D
36. A
37. C
38. A
39. B
40. C
41. A
42. D
43. C
44. B
45. B
46. C
47. A
48. D
49. A
50. C
51. B
52. B
53. A
54. C
55. D
56. A
57. B
58. A
59. C
60. D
61. C
62. A
63. B
64. D
65. A
66. B
67. D
68. A
69. C
70. C
71. B
72. D
73. A
74. B
75. C
76. D
77. A
78. C
79. B
80. C
81. D
82. A
83. B
84. D
85. A
86. C
87. B
88. A
89. D
90. C
91. B
92. A
93. C
94. D
95. B
96. A
97. D
98. B
99. C
100. A

Other recommended quizzes

More Recommended Quizzes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *