55 Christmas Trivia Family Holiday Quiz Questions Answers

  • April 10, 2022
  • Festival
Christmas Trivia Quiz

It’s a gift for everything related to Christmas and the holidays – gift shopping, great food, and family gatherings. Make your festivities more fun with a game of Christmas trivia questions and answers or use our trivia lists for the Christmas Trivia Quiz. Family fun general knowledge questions about Christmas are here. You can also become a Christmas expert by choosing our Christmas trivia quiz, start at the beginning of the article or choose a section that covers your favorite Christmas trivia quiz. We’ve also included some guidelines for using Christmas Trivia games.

For grown-ups, you may like Christmas trivia quiz games and ice breakers. Enjoy these general knowledge questions about Christmas!

General knowledge questions about the Christmas trivia quiz

Use our Christmas trivia quiz questions and answers to play the Trivia game. The easiest way to play is to divide your group into groups of three or more players. Nominate one to ask a question. The caller can either take turns asking the Christmas trivia quiz question or team to answer a question or ask a question and let the first person answer it.

christmas trivia christmas trivia questions christmas questions christmas song trivia christmas trivia game christmas trivia facts fun christmas trivia fun christmas questions fun christmas trivia questions christmas song trivia questions best christmas trivia questions christmas song questions best christmas trivia best christmas questions christmas song trivia game christmas trivia fun fun christmas trivia games christmas trivia game questions christmas fun trivia questions trivia questions about christmas songs fun trivia christmas questions the best christmas trivia questions trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas best christmas trivia game christmas tree christmas song christmas movie movie elf a christmas carol christmas carol christmas elf santa's elves traditional christmas christmas themed christmas facts christmas movie trivia holiday trivia questions elf christmas movie santas elves christmas movie trivia questions elf christmas tree santa and elves santa claus elf elf from santa clause the santa clause elf christmas trivia for adults christmas film a christmas tree christmas movie christmas jolly christmas holiday movie trivia elf tree elf movie trivia christmas carol trivia xmas elf xmas trivia christmas song christmas song xmas trivia questions tree elf holiday trivia games santa trivia elf christmas song santa claus and elves santa elf movie santa claus trivia christmas movie trivia game elf trivia questions christmas tree trivia merry christmas elf the christmas elves the santa clause trivia elf themed christmas tree santa claus movie elf christmas traditions trivia holiday movie trivia questions elf tradition holiday song trivia a christmas carol trivia christmas song christmas elf theme christmas trivia questions for adults christmas holiday trivia santa with elves jolly christmas tree christmas game questions santa clause movie elf elf from santa claus christmas elf game disney elves movie nightmare before christmas elves elf from santa santa is an elf elf santa claus movie elves from santa fun elves christmas to you christmas for you christmas movie questions an elf for christmas christmas film questions disney christmas trivia xmas questions christmas film trivia christmas themed questions christmas trivia games for adults santa trivia questions elf christmas film elf you good christmas questions fun trivia christmas movies santa claus in elf most popular christmas song ever holiday themed trivia questions christmas elves store santa claus in elf movie christmas themed trivia good christmas trivia questions xmas movie trivia elf from santa clause movie elf film santa a christmas elf adult elf fun holiday trivia questions christmas themed trivia questions elf in santa clause movie elf movie santa claus santa claus from elf santa clause trivia elf movie trivia questions elf in a tree the christmas elf movie christmas elf tradition elf in tree christmas tree trivia questions santa claus trivia questions christmas carol trivia game elf xmas movie best holiday trivia questions the holiday movie trivia questions a christmas song elf christmas song this christmas elf in the tree the santa clause movie trivia elf trivia game elf xmas tree elf of santa find the elf christmas game christmas carol trivia questions christmas questions for adults holiday themed questions store christmas elf movie christmas tree fun xmas trivia questions elf from santa claus movie elf on christmas tree the jolly christmas a christmas carol trivia questions elf on christmas fun christmas trivia facts elf christmas trivia holiday tradition trivia elf and christmas good elf christmas trees christmas holiday trivia questions santa claus with elves elf santa clause movie santa on elf movie christmas theme trivia elf on the tree elves in christmas movies the santa clause trivia questions best holiday trivia elf christmas songs from the movie elf on a tree xmas questions trivia christmas tradition trivia questions christmas tree with elves best christmas movies elf elf movie theme an elf for christmas movie movies about elf santa elf game elf on tree xmas song trivia the elf christmas this christmas movie trivia the elf in the santa clause movie christmas trivia night great christmas questions fun christmas movie trivia elf is the best christmas movie christmas elf facts santa facts trivia good christmas trivia elf christmas theme elf from christmas movie elf on santa clause movie christmas movie the elf elf adult great christmas trivia questions trivia xmas games a christmas carol movie trivia elves in the movie elf trivia questions about christmas movies trivia questions christmas movies good holiday trivia questions elf christmas store elf with santa claus elves from the movie elf christmas holiday trivia facts night before christmas trivia holiday traditions trivia questions christmas with the elves disney christmas movie trivia santa in movie elf christmas trivia themes disney christmas elves disney christmas elf movie best christmas movie trivia elf xmas film a christmas elf movie elf from christmas find the elves game elf for tree popular christmas trivia christmas songs from elf movie santa in the elf movie elf song christmas elf and christmas tree elf christmas carol christmas disney trivia the elf tradition elf xmas song elf on the christmas tree santa and a elf elf themed christmas christmas movie about an elf trivia questions for christmas movies holiday movie trivia game the night before christmas trivia the christmas elf game elf christmas movie trivia christmas time trivia movie christmas elf christmas songs in the movie elf elf holiday movie great christmas trivia santa & elves santas elf movie santa elf film christmas games christmas santa's elves movie xmas film trivia movie elf songs movies about christmas elves christmas knowledge questions this christmas trivia the first christmas trivia about santa's elves elf themed tree elf christmas elf christmas santa elf elf themed games elf movie tree santa in the elf santa claus on elf elves for santa christmas carol movie trivia santa from the movie elf elf facts christmas christmas movie about elf elf christmas questions movie trivia christmas christmas elf trivia santa claus in the movie elf christmas elves for tree questions about elf the movie christmas movie with an elf christmas elves christmas trees christmas carol song trivia christmas elves in movies christmas holiday movie trivia xmas trivia game merry christmas from elf christmas and holiday trivia santa movie elf santa claus elves movie christmas holiday trivia game santa claus an elf me and santa's elves the elf christmas song elf in christmas movie christmas question games for adults movies with christmas elves good elf trees elf movie trivia game xmas movie elf elf the movie christmas tree elf on a christmas tree santa's christmas elves merry christmas trivia traditional christmas elf elf movies christmas movie elf santa elf in the movie santa claus movie about christmas elves fun christmas trivia for adults disney christmas movie with elves the elf christmas tree elf best christmas movie ever santa from elf movie elfe christmas elf this christmas holiday christmas questions elf movie themed christmas tree best christmas movie trivia questions christmas movie and song trivia disney christmas trivia questions holiday christmas movie trivia best christmas elves best christmas trivia question ever christmas movie song trivia christmas carol elf christmas tree from elf santa claus the elf the elf from santa claus elf night before christmas holiday movies elf santa claus is an elf good christmas movie trivia questions trivia questions for the movie elf holiday trivia questions for adults elf in the elf movie christmas elf santa trivia questions about the movie elf merry christmas elf movie christmas movie trivia elf trivia from the movie elf the good elf christmas trees games for elves trivia questions on christmas movies an elf christmas elf christmas tree theme christmas song on elf the movie christmas elf theme first christmas elf holiday movie elf christmas elfing christmas tree and elf santa with an elf xmas movie trivia questions elf the movie time christmas trivia questions movies christmas movies about an elf fun holiday trivia games santas elves movie adult christmas elf elf to santa traditional christmas trivia questions elf film movie the christmas tree elves christmas trivia elf christmas trivia questions adults best of elf movie christmas the elf christmas for the elves trivia questions for christmas games elf the movie christmas songs the nightmare before christmas elf christmas themed trivia games fun christmas question games fun christmas questions for adults santa claus in the elf santa trivia game trivia games about christmas christmas tree in elf santa and elf games trivia questions for elf the movie popular christmas trivia questions christmas christmas trivia elf christmas tree movie elfed christmas game christmas movies trivia game santa and elf christmas tree elf the movie trivia questions disney elf movie christmas christmas trivia and games disney elf christmas movie christmas tree elf theme elf movie christmas trivia best christmas trivia games christmas elves from movies christmas elf the movie the christmas elves store elf on this christmas christmas elving trivia on christmas movies elf film christmas tree christmas movie trivia for adults trivia questions from the movie elf movie elf movie fun christmas trivia game the christmas carol trivia christmas questions for a game christmas films with elves christmas film trivia questions elf on at christmas

Explore general knowledge questions about Christmas If you have a small group and people are playing individually, you can give each person a Christmas trivia quiz question around. Each correct Christmas trivia quiz answer gets a point. You can set a predetermined number of points needed to win the game or play your Christmas trivia quiz questions until the end and the one who has the most points wins the game.

Add fun to your holiday get-togethers this Christmas, with the Christmas trivia quiz. When you plan a trivia game, it’s fun to play in teams, because one team member doesn’t know, another can. Have a fun and memorable holiday with our collection of Christmas trivia quizzes, questions, and answers!

christmas trivia christmas trivia questions christmas questions christmas song trivia christmas trivia game christmas trivia facts fun christmas trivia fun christmas questions fun christmas trivia questions christmas song trivia questions best christmas trivia questions christmas song questions best christmas trivia best christmas questions christmas song trivia game christmas trivia fun fun christmas trivia games christmas trivia game questions christmas fun trivia questions trivia questions about christmas songs fun trivia christmas questions the best christmas trivia questions trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas best christmas trivia game christmas tree christmas song christmas movie movie elf a christmas carol christmas carol christmas elf santa's elves traditional christmas christmas themed christmas facts christmas movie trivia holiday trivia questions elf christmas movie santas elves christmas movie trivia questions elf christmas tree santa and elves santa claus elf elf from santa clause the santa clause elf christmas trivia for adults christmas film a christmas tree christmas movie christmas jolly christmas holiday movie trivia elf tree elf movie trivia christmas carol trivia xmas elf xmas trivia christmas song christmas song xmas trivia questions tree elf holiday trivia games santa trivia elf christmas song santa claus and elves santa elf movie santa claus trivia christmas movie trivia game elf trivia questions christmas tree trivia merry christmas elf the christmas elves the santa clause trivia elf themed christmas tree santa claus movie elf christmas traditions trivia holiday movie trivia questions elf tradition holiday song trivia a christmas carol trivia christmas song christmas elf theme christmas trivia questions for adults christmas holiday trivia santa with elves jolly christmas tree christmas game questions santa clause movie elf elf from santa claus christmas elf game disney elves movie nightmare before christmas elves elf from santa santa is an elf elf santa claus movie elves from santa fun elves christmas to you christmas for you christmas movie questions an elf for christmas christmas film questions disney christmas trivia xmas questions christmas film trivia christmas themed questions christmas trivia games for adults santa trivia questions elf christmas film elf you good christmas questions fun trivia christmas movies santa claus in elf most popular christmas song ever holiday themed trivia questions christmas elves store santa claus in elf movie christmas themed trivia good christmas trivia questions xmas movie trivia elf from santa clause movie elf film santa a christmas elf adult elf fun holiday trivia questions christmas themed trivia questions elf in santa clause movie elf movie santa claus santa claus from elf santa clause trivia elf movie trivia questions elf in a tree the christmas elf movie christmas elf tradition elf in tree christmas tree trivia questions santa claus trivia questions christmas carol trivia game elf xmas movie best holiday trivia questions the holiday movie trivia questions a christmas song elf christmas song this christmas elf in the tree the santa clause movie trivia elf trivia game elf xmas tree elf of santa find the elf christmas game christmas carol trivia questions christmas questions for adults holiday themed questions store christmas elf movie christmas tree fun xmas trivia questions elf from santa claus movie elf on christmas tree the jolly christmas a christmas carol trivia questions elf on christmas fun christmas trivia facts elf christmas trivia holiday tradition trivia elf and christmas good elf christmas trees christmas holiday trivia questions santa claus with elves elf santa clause movie santa on elf movie christmas theme trivia elf on the tree elves in christmas movies the santa clause trivia questions best holiday trivia elf christmas songs from the movie elf on a tree xmas questions trivia christmas tradition trivia questions christmas tree with elves best christmas movies elf elf movie theme an elf for christmas movie movies about elf santa elf game elf on tree xmas song trivia the elf christmas this christmas movie trivia the elf in the santa clause movie christmas trivia night great christmas questions fun christmas movie trivia elf is the best christmas movie christmas elf facts santa facts trivia good christmas trivia elf christmas theme elf from christmas movie elf on santa clause movie christmas movie the elf elf adult great christmas trivia questions trivia xmas games a christmas carol movie trivia elves in the movie elf trivia questions about christmas movies trivia questions christmas movies good holiday trivia questions elf christmas store elf with santa claus elves from the movie elf christmas holiday trivia facts night before christmas trivia holiday traditions trivia questions christmas with the elves disney christmas movie trivia santa in movie elf christmas trivia themes disney christmas elves disney christmas elf movie best christmas movie trivia elf xmas film a christmas elf movie elf from christmas find the elves game elf for tree popular christmas trivia christmas songs from elf movie santa in the elf movie elf song christmas elf and christmas tree elf christmas carol christmas disney trivia the elf tradition elf xmas song elf on the christmas tree santa and a elf elf themed christmas christmas movie about an elf trivia questions for christmas movies holiday movie trivia game the night before christmas trivia the christmas elf game elf christmas movie trivia christmas time trivia movie christmas elf christmas songs in the movie elf elf holiday movie great christmas trivia santa & elves santas elf movie santa elf film christmas games christmas santa's elves movie xmas film trivia movie elf songs movies about christmas elves christmas knowledge questions this christmas trivia the first christmas trivia about santa's elves elf themed tree elf christmas elf christmas santa elf elf themed games elf movie tree santa in the elf santa claus on elf elves for santa christmas carol movie trivia santa from the movie elf elf facts christmas christmas movie about elf elf christmas questions movie trivia christmas christmas elf trivia santa claus in the movie elf christmas elves for tree questions about elf the movie christmas movie with an elf christmas elves christmas trees christmas carol song trivia christmas elves in movies christmas holiday movie trivia xmas trivia game merry christmas from elf christmas and holiday trivia santa movie elf santa claus elves movie christmas holiday trivia game santa claus an elf me and santa's elves the elf christmas song elf in christmas movie christmas question games for adults movies with christmas elves good elf trees elf movie trivia game xmas movie elf elf the movie christmas tree elf on a christmas tree santa's christmas elves merry christmas trivia traditional christmas elf elf movies christmas movie elf santa elf in the movie santa claus movie about christmas elves fun christmas trivia for adults disney christmas movie with elves the elf christmas tree elf best christmas movie ever santa from elf movie elfe christmas elf this christmas holiday christmas questions elf movie themed christmas tree best christmas movie trivia questions christmas movie and song trivia disney christmas trivia questions holiday christmas movie trivia best christmas elves best christmas trivia question ever christmas movie song trivia christmas carol elf christmas tree from elf santa claus the elf the elf from santa claus elf night before christmas holiday movies elf santa claus is an elf good christmas movie trivia questions trivia questions for the movie elf holiday trivia questions for adults elf in the elf movie christmas elf santa trivia questions about the movie elf merry christmas elf movie christmas movie trivia elf trivia from the movie elf the good elf christmas trees games for elves trivia questions on christmas movies an elf christmas elf christmas tree theme christmas song on elf the movie christmas elf theme first christmas elf holiday movie elf christmas elfing christmas tree and elf santa with an elf xmas movie trivia questions elf the movie time christmas trivia questions movies christmas movies about an elf fun holiday trivia games santas elves movie adult christmas elf elf to santa traditional christmas trivia questions elf film movie the christmas tree elves christmas trivia elf christmas trivia questions adults best of elf movie christmas the elf christmas for the elves trivia questions for christmas games elf the movie christmas songs the nightmare before christmas elf christmas themed trivia games fun christmas question games fun christmas questions for adults santa claus in the elf santa trivia game trivia games about christmas christmas tree in elf santa and elf games trivia questions for elf the movie popular christmas trivia questions christmas christmas trivia elf christmas tree movie elfed christmas game christmas movies trivia game santa and elf christmas tree elf the movie trivia questions disney elf movie christmas christmas trivia and games disney elf christmas movie christmas tree elf theme elf movie christmas trivia best christmas trivia games christmas elves from movies christmas elf the movie the christmas elves store elf on this christmas christmas elving trivia on christmas movies elf film christmas tree christmas movie trivia for adults trivia questions from the movie elf movie elf movie fun christmas trivia game the christmas carol trivia christmas questions for a game christmas films with elves christmas film trivia questions elf on at christmas

1. Which milk-based beverage is available around the Christmas holidays and comes in both alcoholic and non-alcoholic versions?

Eggnog

2. Stollen is the traditional fruit cake of which country?

Germany

3. What name is given to small sausages wrapped in bacon, a staple at a British Christmas dinner?

Answer: Pigs in blankets

4. The red and white costume of Father Christmas was allegedly first introduced by which drinks manufacturer?

Answer: Coca-Cola

5. In which direction should you stir mincemeat for good luck; clockwise or anti-clockwise?

Answer: Clockwise

6. What would you stick into an onion, when following a traditional bread sauce recipe?

Answer: Cloves

7. A swede is a cross between which two vegetables?

Answer: A cabbage and a turnip

christmas trivia christmas trivia questions christmas questions christmas song trivia christmas trivia game christmas trivia facts fun christmas trivia fun christmas questions fun christmas trivia questions christmas song trivia questions best christmas trivia questions christmas song questions best christmas trivia best christmas questions christmas song trivia game christmas trivia fun fun christmas trivia games christmas trivia game questions christmas fun trivia questions trivia questions about christmas songs fun trivia christmas questions the best christmas trivia questions trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas best christmas trivia game christmas tree christmas song christmas movie movie elf a christmas carol christmas carol christmas elf santa's elves traditional christmas christmas themed christmas facts christmas movie trivia holiday trivia questions elf christmas movie santas elves christmas movie trivia questions elf christmas tree santa and elves santa claus elf elf from santa clause the santa clause elf christmas trivia for adults christmas film a christmas tree christmas movie christmas jolly christmas holiday movie trivia elf tree elf movie trivia christmas carol trivia xmas elf xmas trivia christmas song christmas song xmas trivia questions tree elf holiday trivia games santa trivia elf christmas song santa claus and elves santa elf movie santa claus trivia christmas movie trivia game elf trivia questions christmas tree trivia merry christmas elf the christmas elves the santa clause trivia elf themed christmas tree santa claus movie elf christmas traditions trivia holiday movie trivia questions elf tradition holiday song trivia a christmas carol trivia christmas song christmas elf theme christmas trivia questions for adults christmas holiday trivia santa with elves jolly christmas tree christmas game questions santa clause movie elf elf from santa claus christmas elf game disney elves movie nightmare before christmas elves elf from santa santa is an elf elf santa claus movie elves from santa fun elves christmas to you christmas for you christmas movie questions an elf for christmas christmas film questions disney christmas trivia xmas questions christmas film trivia christmas themed questions christmas trivia games for adults santa trivia questions elf christmas film elf you good christmas questions fun trivia christmas movies santa claus in elf most popular christmas song ever holiday themed trivia questions christmas elves store santa claus in elf movie christmas themed trivia good christmas trivia questions xmas movie trivia elf from santa clause movie elf film santa a christmas elf adult elf fun holiday trivia questions christmas themed trivia questions elf in santa clause movie elf movie santa claus santa claus from elf santa clause trivia elf movie trivia questions elf in a tree the christmas elf movie christmas elf tradition elf in tree christmas tree trivia questions santa claus trivia questions christmas carol trivia game elf xmas movie best holiday trivia questions the holiday movie trivia questions a christmas song elf christmas song this christmas elf in the tree the santa clause movie trivia elf trivia game elf xmas tree elf of santa find the elf christmas game christmas carol trivia questions christmas questions for adults holiday themed questions store christmas elf movie christmas tree fun xmas trivia questions elf from santa claus movie elf on christmas tree the jolly christmas a christmas carol trivia questions elf on christmas fun christmas trivia facts elf christmas trivia holiday tradition trivia elf and christmas good elf christmas trees christmas holiday trivia questions santa claus with elves elf santa clause movie santa on elf movie christmas theme trivia elf on the tree elves in christmas movies the santa clause trivia questions best holiday trivia elf christmas songs from the movie elf on a tree xmas questions trivia christmas tradition trivia questions christmas tree with elves best christmas movies elf elf movie theme an elf for christmas movie movies about elf santa elf game elf on tree xmas song trivia the elf christmas this christmas movie trivia the elf in the santa clause movie christmas trivia night great christmas questions fun christmas movie trivia elf is the best christmas movie christmas elf facts santa facts trivia good christmas trivia elf christmas theme elf from christmas movie elf on santa clause movie christmas movie the elf elf adult great christmas trivia questions trivia xmas games a christmas carol movie trivia elves in the movie elf trivia questions about christmas movies trivia questions christmas movies good holiday trivia questions elf christmas store elf with santa claus elves from the movie elf christmas holiday trivia facts night before christmas trivia holiday traditions trivia questions christmas with the elves disney christmas movie trivia santa in movie elf christmas trivia themes disney christmas elves disney christmas elf movie best christmas movie trivia elf xmas film a christmas elf movie elf from christmas find the elves game elf for tree popular christmas trivia christmas songs from elf movie santa in the elf movie elf song christmas elf and christmas tree elf christmas carol christmas disney trivia the elf tradition elf xmas song elf on the christmas tree santa and a elf elf themed christmas christmas movie about an elf trivia questions for christmas movies holiday movie trivia game the night before christmas trivia the christmas elf game elf christmas movie trivia christmas time trivia movie christmas elf christmas songs in the movie elf elf holiday movie great christmas trivia santa & elves santas elf movie santa elf film christmas games christmas santa's elves movie xmas film trivia movie elf songs movies about christmas elves christmas knowledge questions this christmas trivia the first christmas trivia about santa's elves elf themed tree elf christmas elf christmas santa elf elf themed games elf movie tree santa in the elf santa claus on elf elves for santa christmas carol movie trivia santa from the movie elf elf facts christmas christmas movie about elf elf christmas questions movie trivia christmas christmas elf trivia santa claus in the movie elf christmas elves for tree questions about elf the movie christmas movie with an elf christmas elves christmas trees christmas carol song trivia christmas elves in movies christmas holiday movie trivia xmas trivia game merry christmas from elf christmas and holiday trivia santa movie elf santa claus elves movie christmas holiday trivia game santa claus an elf me and santa's elves the elf christmas song elf in christmas movie christmas question games for adults movies with christmas elves good elf trees elf movie trivia game xmas movie elf elf the movie christmas tree elf on a christmas tree santa's christmas elves merry christmas trivia traditional christmas elf elf movies christmas movie elf santa elf in the movie santa claus movie about christmas elves fun christmas trivia for adults disney christmas movie with elves the elf christmas tree elf best christmas movie ever santa from elf movie elfe christmas elf this christmas holiday christmas questions elf movie themed christmas tree best christmas movie trivia questions christmas movie and song trivia disney christmas trivia questions holiday christmas movie trivia best christmas elves best christmas trivia question ever christmas movie song trivia christmas carol elf christmas tree from elf santa claus the elf the elf from santa claus elf night before christmas holiday movies elf santa claus is an elf good christmas movie trivia questions trivia questions for the movie elf holiday trivia questions for adults elf in the elf movie christmas elf santa trivia questions about the movie elf merry christmas elf movie christmas movie trivia elf trivia from the movie elf the good elf christmas trees games for elves trivia questions on christmas movies an elf christmas elf christmas tree theme christmas song on elf the movie christmas elf theme first christmas elf holiday movie elf christmas elfing christmas tree and elf santa with an elf xmas movie trivia questions elf the movie time christmas trivia questions movies christmas movies about an elf fun holiday trivia games santas elves movie adult christmas elf elf to santa traditional christmas trivia questions elf film movie the christmas tree elves christmas trivia elf christmas trivia questions adults best of elf movie christmas the elf christmas for the elves trivia questions for christmas games elf the movie christmas songs the nightmare before christmas elf christmas themed trivia games fun christmas question games fun christmas questions for adults santa claus in the elf santa trivia game trivia games about christmas christmas tree in elf santa and elf games trivia questions for elf the movie popular christmas trivia questions christmas christmas trivia elf christmas tree movie elfed christmas game christmas movies trivia game santa and elf christmas tree elf the movie trivia questions disney elf movie christmas christmas trivia and games disney elf christmas movie christmas tree elf theme elf movie christmas trivia best christmas trivia games christmas elves from movies christmas elf the movie the christmas elves store elf on this christmas christmas elving trivia on christmas movies elf film christmas tree christmas movie trivia for adults trivia questions from the movie elf movie elf movie fun christmas trivia game the christmas carol trivia christmas questions for a game christmas films with elves christmas film trivia questions elf on at christmas
Swede

8. What is a female turkey called?

Answer: A hen

9. What is the name of the skin that hangs from a turkey’s neck?

Answer: Wattle

10. Which spirit is traditionally added to butter and served with Christmas pudding?

Answer: Brandy

11. True or False: Before turkey, the traditional English Christmas dinner included a pig’s head smothered in mustard.

Answer: True

12. Visions of which sweet foodstuff danced in children’s heads as they slept, according to Clement Clarke Moore’s poem “‘Twas the Night Before Christmas”?

Answer: Sugar-plums

13. In Oaxaca City, Mexico, Noche de rábanos is celebrated every 23rd of December. Which food gives this festival its name?

Answer: Radish; Noche de rábanos is the Night of the Radishes when Mexican craftsmen create carvings from root vegetables.

14. Approximately how many turkeys were purchased at Christmas 2013 in the UK; 1 million, 10 million, or 20 million?

Answer: 10 million

general knowledge questions about christmas christmas quiz christmas trivia for adults family christmas quiz christmas movie trivia questions christmas questions and answers christmas quiz 10 questions christmas trivia questions and answers christmas quiz questions and answers easy fun christmas quiz questions and answers christmas trivia christmas trivia questions family christmas games christmas quiz family for christmas christmas questions christmas family best christmas christmas song trivia christmas trivia game fun family christmas games christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz and answers family christmas quiz christmas trivia facts christmas questions and answers easy christmas quiz christmas trivia quiz easy christmas songs fun christmas quiz a family for christmas christmas facts quiz fun christmas trivia christmas with family easy christmas easy christmas games easy christmas trivia fun christmas quiz questions fun christmas questions family christmas songs fun christmas trivia questions help a family for christmas christmas trivia and answers best family christmas games christmas songs trivia questions and answers christmas and family christmas family fun family christmas trivia family christmas events christmas questions game fun easy christmas games easy family christmas games christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers best christmas quiz questions family christmas quiz questions christmas song trivia questions christmas trivia game with answers easy christmas quiz questions and answers best christmas trivia questions christmas quiz questions with answers best christmas quiz christmas trivia quiz questions easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions best christmas trivia christmas songs quiz questions and answers the christmas family christmas questions with answers christmas quiz game christmas trivia questions with answers best christmas questions easy christmas quiz questions christmas is all about family easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz fun christmas quiz questions and answers the family christmas christmas song questions and answers christmas is for family best family christmas christmas song trivia game the best christmas quiz questions christmas trivia fun family christmas quiz questions and answers quiz questions about christmas songs easy christmas quiz with answers best christmas quiz questions and answers christmas quiz questions family christmas about family fun christmas trivia questions and answers quiz questions and answers christmas easy christmas quiz and answers quiz questions on christmas songs family christmas questions fun family christmas quiz christmas trivia facts and answers christmas trivia quiz and answers christmas trivia for family christmas family questions christmas trivia games for families fun christmas quiz and answers christmas questions for family christmas trivia quiz questions and answers fun christmas games with family easy christmas trivia with answers the best christmas quiz family christmas quiz with answers fun christmas trivia games best family games this christmas family christmas trivia questions fun and easy christmas games christmas song quiz with answers best family games at christmas a christmas quiz and answers family christmas trivia games family quiz questions christmas christmas quiz easy with answers fun christmas facts quiz christmas trivia game questions family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers quiz questions christmas songs christmas trivia quiz with answers christmas song trivia with answers christmas quiz for all the family christmas fun trivia questions easy games for christmas best games for family christmas trivia questions about christmas songs christmas games for all the family family fun christmas quiz questions and answers trivia christmas quiz questions and answers easy christmas facts best family games christmas fun christmas questions and answers christmas facts quiz questions fun trivia christmas questions fun christmas quiz games christmas songs trivia and answers christmas quiz family questions christmas trivia game questions and answers the best christmas trivia questions christmas trivia facts questions and answers fun christmas quiz with answers christmas family quiz games games for christmas family song christmas with the family easy family christmas quiz christmas quiz trivia questions and answers christmas questions and answers easy christmas family trivia games christmas quiz song questions christmas to family the family at christmas christmas easy questions christmas as a family family is christmas christmas is for the family best christmas quiz games christmas events for the family easy christmas trivia game fun quiz questions about christmas christmas song trivia quiz christmas quiz and games christmas family trivia questions family events for christmas fun games for the family at christmas family games this christmas christmas trivia for the family fun questions for christmas quiz fun christmas trivia with answers best christmas family helping families with christmas trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas christmas easy quiz questions christmas fun trivia quiz fun family christmas songs answers to christmas trivia game best christmas trivia game christmas quiz questions songs christmas quiz with answers easy fun family christmas trivia fun easy family christmas games family fun games at christmas quiz christmas questions and answers best family christmas quiz easy fun family christmas games help families this christmas christmas quiz questions for all the family fun quiz questions for christmas easy quiz questions for christmas christmas song christmas trivia christmas trivia questions christmas facts christmas questions holiday trivia questions christmas song trivia christmas trivia game christmas movie trivia questions christmas trivia for adults christmas film christmas trivia facts christmas movie christmas fun christmas trivia xmas trivia christmas song christmas song xmas trivia questions fun christmas trivia questions holiday movie trivia questions christmas trivia questions for adults christmas holiday trivia christmas movie questions christmas film questions xmas questions christmas themed questions christmas song trivia questions christmas trivia games for adults best christmas trivia questions good christmas questions fun trivia christmas movies christmas song questions holiday themed trivia questions best christmas trivia christmas themed trivia good christmas trivia questions fun holiday trivia questions christmas themed trivia questions best christmas questions christmas tree trivia questions best holiday trivia questions the holiday movie trivia questions christmas song this christmas christmas questions for adults holiday themed questions fun xmas trivia questions christmas song trivia game christmas trivia fun fun christmas trivia facts christmas holiday trivia questions xmas questions trivia great christmas questions fun christmas movie trivia good christmas trivia great christmas trivia questions trivia questions about christmas movies good holiday trivia questions trivia questions christmas movies fun christmas trivia games christmas holiday trivia facts popular christmas trivia christmas trivia game questions christmas fun trivia questions trivia questions for christmas movies trivia questions about christmas songs holiday movie trivia game great christmas trivia christmas knowledge questions fun trivia christmas questions the best christmas trivia questions christmas question games for adults fun christmas trivia for adults holiday christmas questions best christmas movie trivia questions christmas movie and song trivia good christmas movie trivia questions trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas holiday trivia questions for adults best christmas trivia game trivia questions on christmas movies xmas movie trivia questions christmas trivia questions movies christmas trivia questions adults trivia questions for christmas games fun christmas question games popular christmas trivia questions christmas movies trivia game christmas trivia and games best christmas trivia games fun christmas trivia game christmas questions for a game christmas film trivia questions christmas movies best christmas movies best christmas songs recipes christmas fun christmas movie christmas time best christmas tree christmas trivia questions and answers christmas fun facts best christmas christmas fun holiday trivia questions and answers a christmas movie christmas trivia with answers popular christmas song christmas questions and answers hard christmas trivia interesting facts about christmas random christmas facts all time christmas movies funny christmas questions the best christmas tree easy christmas trivia all holiday trivia questions and answers christmas songs christmas christmas trivia and answers christmas movie trivia questions and answers fun facts about christmas trees christmas songs trivia questions and answers hard christmas trivia questions family christmas trivia christmas movie trivia with answers christmas questions game christmas fun things holiday trivia facts the best christmas best of christmas christmas trivia game with answers 50 best christmas movies easy christmas trivia questions holiday movie trivia questions and answers easy christmas questions little known christmas movies 50 best christmas songs holiday trivia with answers christmas questions with answers random christmas questions little known christmas facts christmas trivia questions with answers christmas songs merry christmas xmas fun facts xmas questions and answers fun holiday trivia questions and answers easy christmas trivia questions and answers christmas trivia questions hard christmas movie fun facts easy christmas questions and answers christmas trivia ideas interesting christmas trivia christmas song questions and answers christmas movie trivia facts holiday trivia and answers christmas movie questions and answers christmas fun facts for adults easy holiday trivia questions and answers holiday song trivia questions and answers interesting facts about christmas trees funny christmas questions and answers best for christmas fun christmas trivia questions and answers easy christmas movie trivia christmas movie trivia and answers interesting xmas facts family christmas questions holiday season trivia questions and answers christmas trivia facts and answers funny christmas questions for adults holiday trivia questions and answers for adults christmas trivia questions and answers for adults top christmas trivia questions interesting christmas questions random xmas facts christmas questions for family funny christmas trivia questions and answers easy christmas trivia with answers holiday trivia questions with answers family christmas trivia questions 50 fun christmas trivia questions interesting facts about christmas songs christmas trivia for adults with answers 50 christmas trivia questions holiday trivia ideas christmas knowledge questions and answers christmas questions hard hard christmas trivia questions and answers christmas song trivia with answers hard xmas questions interesting holiday trivia random christmas trivia questions christmas themed trivia questions and answers christmas songs trivia and answers christmas trivia game questions and answers christmas trivia facts questions and answers hard christmas questions and answers hard christmas movie trivia questions hard christmas trivia questions with answers interesting christmas xmas trivia questions and answers christmas questions and answers easy top christmas trivia christmas family trivia games christmas holiday trivia questions and answers family holiday trivia questions random christmas trivia questions and answers easy christmas trivia game hard christmas trivia with answers christmas family trivia questions christmas movie trivia easy fun christmas trivia with answers hard trivia christmas questions holiday movie trivia with answers little known christmas trivia easy christmas movie trivia questions and answers funny christmas movie trivia questions and answers christmas trivia questions funny easy holiday trivia questions answers to christmas trivia game interesting christmas trivia questions christmas trivia games for adults with answers 50 christmas questions fun family christmas trivia christmas trivia game ideas fun facts christmas trees funny christmas trivia with answers fun christmas questions with answers holiday trivia questions and answers christmas easy xmas trivia christmas trivia questions for family best christmas movies this season random christmas movie trivia easy trivia christmas questions fun easy christmas trivia family christmas trivia questions and answers trivia christmas games with answers easy christmas trivia questions with answers fun christmas trivia questions family holiday fun facts christmas christmas themed questions and answers fun christmas trivia questions and answers for adults christmas trivia games and answers christmas film questions and answers
Christmas turkeys

15. Who was the star of the Christmas movie Jingle All the Way?

Answer: Arnold Schwarzenegger

16. Who tries to stop Christmas from coming, by stealing all things of Christmas from “the Who’s”?

Answer: The Grinch

17. Who was the star of the movie titled White Christmas?

Answer: Bing Crosby

18. What is the first name of Scrooge, the principal character of the novel, A Christmas Carol?

Answer: Ebenezer

19. Who was the author of A Christmas Carol?

Answer: Charles Dickens

20. How many ghosts are there in A Christmas Carol?

Answer: Four

21. What was the name of the animated Christmas movie featuring Tom Hanks?

Answer: The Polar Express

general knowledge questions about christmas christmas quiz christmas trivia for adults family christmas quiz christmas movie trivia questions christmas questions and answers christmas quiz 10 questions christmas trivia questions and answers christmas quiz questions and answers easy fun christmas quiz questions and answers christmas trivia christmas trivia questions family christmas games christmas quiz family for christmas christmas questions christmas family best christmas christmas song trivia christmas trivia game fun family christmas games christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz and answers family christmas quiz christmas trivia facts christmas questions and answers easy christmas quiz christmas trivia quiz easy christmas songs fun christmas quiz a family for christmas christmas facts quiz fun christmas trivia christmas with family easy christmas easy christmas games easy christmas trivia fun christmas quiz questions fun christmas questions family christmas songs fun christmas trivia questions help a family for christmas christmas trivia and answers best family christmas games christmas songs trivia questions and answers christmas and family christmas family fun family christmas trivia family christmas events christmas questions game fun easy christmas games easy family christmas games christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers best christmas quiz questions family christmas quiz questions christmas song trivia questions christmas trivia game with answers easy christmas quiz questions and answers best christmas trivia questions christmas quiz questions with answers best christmas quiz christmas trivia quiz questions easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions best christmas trivia christmas songs quiz questions and answers the christmas family christmas questions with answers christmas quiz game christmas trivia questions with answers best christmas questions easy christmas quiz questions christmas is all about family easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz fun christmas quiz questions and answers the family christmas christmas song questions and answers christmas is for family best family christmas christmas song trivia game the best christmas quiz questions christmas trivia fun family christmas quiz questions and answers quiz questions about christmas songs easy christmas quiz with answers best christmas quiz questions and answers christmas quiz questions family christmas about family fun christmas trivia questions and answers quiz questions and answers christmas easy christmas quiz and answers quiz questions on christmas songs family christmas questions fun family christmas quiz christmas trivia facts and answers christmas trivia quiz and answers christmas trivia for family christmas family questions christmas trivia games for families fun christmas quiz and answers christmas questions for family christmas trivia quiz questions and answers fun christmas games with family easy christmas trivia with answers the best christmas quiz family christmas quiz with answers fun christmas trivia games best family games this christmas family christmas trivia questions fun and easy christmas games christmas song quiz with answers best family games at christmas a christmas quiz and answers family christmas trivia games family quiz questions christmas christmas quiz easy with answers fun christmas facts quiz christmas trivia game questions family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers quiz questions christmas songs christmas trivia quiz with answers christmas song trivia with answers christmas quiz for all the family christmas fun trivia questions easy games for christmas best games for family christmas trivia questions about christmas songs christmas games for all the family family fun christmas quiz questions and answers trivia christmas quiz questions and answers easy christmas facts best family games christmas fun christmas questions and answers christmas facts quiz questions fun trivia christmas questions fun christmas quiz games christmas songs trivia and answers christmas quiz family questions christmas trivia game questions and answers the best christmas trivia questions christmas trivia facts questions and answers fun christmas quiz with answers christmas family quiz games games for christmas family song christmas with the family easy family christmas quiz christmas quiz trivia questions and answers christmas questions and answers easy christmas family trivia games christmas quiz song questions christmas to family the family at christmas christmas easy questions christmas as a family family is christmas christmas is for the family best christmas quiz games christmas events for the family easy christmas trivia game fun quiz questions about christmas christmas song trivia quiz christmas quiz and games christmas family trivia questions family events for christmas fun games for the family at christmas family games this christmas christmas trivia for the family fun questions for christmas quiz fun christmas trivia with answers best christmas family helping families with christmas trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas christmas easy quiz questions christmas fun trivia quiz fun family christmas songs answers to christmas trivia game best christmas trivia game christmas quiz questions songs christmas quiz with answers easy fun family christmas trivia fun easy family christmas games family fun games at christmas quiz christmas questions and answers best family christmas quiz easy fun family christmas games help families this christmas christmas quiz questions for all the family fun quiz questions for christmas easy quiz questions for christmas christmas song christmas trivia christmas trivia questions christmas facts christmas questions holiday trivia questions christmas song trivia christmas trivia game christmas movie trivia questions christmas trivia for adults christmas film christmas trivia facts christmas movie christmas fun christmas trivia xmas trivia christmas song christmas song xmas trivia questions fun christmas trivia questions holiday movie trivia questions christmas trivia questions for adults christmas holiday trivia christmas movie questions christmas film questions xmas questions christmas themed questions christmas song trivia questions christmas trivia games for adults best christmas trivia questions good christmas questions fun trivia christmas movies christmas song questions holiday themed trivia questions best christmas trivia christmas themed trivia good christmas trivia questions fun holiday trivia questions christmas themed trivia questions best christmas questions christmas tree trivia questions best holiday trivia questions the holiday movie trivia questions christmas song this christmas christmas questions for adults holiday themed questions fun xmas trivia questions christmas song trivia game christmas trivia fun fun christmas trivia facts christmas holiday trivia questions xmas questions trivia great christmas questions fun christmas movie trivia good christmas trivia great christmas trivia questions trivia questions about christmas movies good holiday trivia questions trivia questions christmas movies fun christmas trivia games christmas holiday trivia facts popular christmas trivia christmas trivia game questions christmas fun trivia questions trivia questions for christmas movies trivia questions about christmas songs holiday movie trivia game great christmas trivia christmas knowledge questions fun trivia christmas questions the best christmas trivia questions christmas question games for adults fun christmas trivia for adults holiday christmas questions best christmas movie trivia questions christmas movie and song trivia good christmas movie trivia questions trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas holiday trivia questions for adults best christmas trivia game trivia questions on christmas movies xmas movie trivia questions christmas trivia questions movies christmas trivia questions adults trivia questions for christmas games fun christmas question games popular christmas trivia questions christmas movies trivia game christmas trivia and games best christmas trivia games fun christmas trivia game christmas questions for a game christmas film trivia questions christmas movies best christmas movies best christmas songs recipes christmas fun christmas movie christmas time best christmas tree christmas trivia questions and answers christmas fun facts best christmas christmas fun holiday trivia questions and answers a christmas movie christmas trivia with answers popular christmas song christmas questions and answers hard christmas trivia interesting facts about christmas random christmas facts all time christmas movies funny christmas questions the best christmas tree easy christmas trivia all holiday trivia questions and answers christmas songs christmas christmas trivia and answers christmas movie trivia questions and answers fun facts about christmas trees christmas songs trivia questions and answers hard christmas trivia questions family christmas trivia christmas movie trivia with answers christmas questions game christmas fun things holiday trivia facts the best christmas best of christmas christmas trivia game with answers 50 best christmas movies easy christmas trivia questions holiday movie trivia questions and answers easy christmas questions little known christmas movies 50 best christmas songs holiday trivia with answers christmas questions with answers random christmas questions little known christmas facts christmas trivia questions with answers christmas songs merry christmas xmas fun facts xmas questions and answers fun holiday trivia questions and answers easy christmas trivia questions and answers christmas trivia questions hard christmas movie fun facts easy christmas questions and answers christmas trivia ideas interesting christmas trivia christmas song questions and answers christmas movie trivia facts holiday trivia and answers christmas movie questions and answers christmas fun facts for adults easy holiday trivia questions and answers holiday song trivia questions and answers interesting facts about christmas trees funny christmas questions and answers best for christmas fun christmas trivia questions and answers easy christmas movie trivia christmas movie trivia and answers interesting xmas facts family christmas questions holiday season trivia questions and answers christmas trivia facts and answers funny christmas questions for adults holiday trivia questions and answers for adults christmas trivia questions and answers for adults top christmas trivia questions interesting christmas questions random xmas facts christmas questions for family funny christmas trivia questions and answers easy christmas trivia with answers holiday trivia questions with answers family christmas trivia questions 50 fun christmas trivia questions interesting facts about christmas songs christmas trivia for adults with answers 50 christmas trivia questions holiday trivia ideas christmas knowledge questions and answers christmas questions hard hard christmas trivia questions and answers christmas song trivia with answers hard xmas questions interesting holiday trivia random christmas trivia questions christmas themed trivia questions and answers christmas songs trivia and answers christmas trivia game questions and answers christmas trivia facts questions and answers hard christmas questions and answers hard christmas movie trivia questions hard christmas trivia questions with answers interesting christmas xmas trivia questions and answers christmas questions and answers easy top christmas trivia christmas family trivia games christmas holiday trivia questions and answers family holiday trivia questions random christmas trivia questions and answers easy christmas trivia game hard christmas trivia with answers christmas family trivia questions christmas movie trivia easy fun christmas trivia with answers hard trivia christmas questions holiday movie trivia with answers little known christmas trivia easy christmas movie trivia questions and answers funny christmas movie trivia questions and answers christmas trivia questions funny easy holiday trivia questions answers to christmas trivia game interesting christmas trivia questions christmas trivia games for adults with answers 50 christmas questions fun family christmas trivia christmas trivia game ideas fun facts christmas trees funny christmas trivia with answers fun christmas questions with answers holiday trivia questions and answers christmas easy xmas trivia christmas trivia questions for family best christmas movies this season random christmas movie trivia easy trivia christmas questions fun easy christmas trivia family christmas trivia questions and answers trivia christmas games with answers easy christmas trivia questions with answers fun christmas trivia questions family holiday fun facts christmas christmas themed questions and answers fun christmas trivia questions and answers for adults christmas trivia games and answers christmas film questions and answers
The Polar Express (2004)

22. What is a ‘Bûche de Noël’, commonly eaten in France at Christmas?

Answer: Yule log (cake/chocolate log or similar acceptable)

23. What would you be drinking if you had ‘Glühwein’?

Answer: Mulled wine

24. Which type of sweet bread loaf, which originated in Milan, is traditionally eaten at Christmas in Italy and many other European countries?

Answer: Panettone ( a type of sweet bread)

25. Which Christmas food is it considered good luck to eat on each of the 12 days of Christmas?

Answer: Mince Pies

26. As the clock chimes midnight to ring in the New Year, a Spanish tradition involves eating twelve of what – one for each chime?

Answer: Grapes

27. Who invented electric Christmas lights?

Answer: Thomas Edison in 1880

28. The legend of Santa Claus is associated with which saint or monk?

Answer: Saint Nicholas

general knowledge questions about christmas christmas quiz christmas trivia for adults family christmas quiz christmas movie trivia questions christmas questions and answers christmas quiz 10 questions christmas trivia questions and answers christmas quiz questions and answers easy fun christmas quiz questions and answers christmas trivia christmas trivia questions family christmas games christmas quiz family for christmas christmas questions christmas family best christmas christmas song trivia christmas trivia game fun family christmas games christmas trivia with answers christmas quiz questions christmas quiz and answers family christmas quiz christmas trivia facts christmas questions and answers easy christmas quiz christmas trivia quiz easy christmas songs fun christmas quiz a family for christmas christmas facts quiz fun christmas trivia christmas with family easy christmas easy christmas games easy christmas trivia fun christmas quiz questions fun christmas questions family christmas songs fun christmas trivia questions help a family for christmas christmas trivia and answers best family christmas games christmas songs trivia questions and answers christmas and family christmas family fun family christmas trivia family christmas events christmas questions game fun easy christmas games easy family christmas games christmas quiz with answers christmas song quiz questions christmas song quiz and answers best christmas quiz questions family christmas quiz questions christmas song trivia questions christmas trivia game with answers easy christmas quiz questions and answers best christmas trivia questions christmas quiz questions with answers best christmas quiz christmas trivia quiz questions easy christmas trivia questions christmas song questions easy christmas questions best christmas trivia christmas songs quiz questions and answers the christmas family christmas questions with answers christmas quiz game christmas trivia questions with answers best christmas questions easy christmas quiz questions christmas is all about family easy christmas trivia questions and answers easy christmas questions and answers the christmas quiz fun christmas quiz questions and answers the family christmas christmas song questions and answers christmas is for family best family christmas christmas song trivia game the best christmas quiz questions christmas trivia fun family christmas quiz questions and answers quiz questions about christmas songs easy christmas quiz with answers best christmas quiz questions and answers christmas quiz questions family christmas about family fun christmas trivia questions and answers quiz questions and answers christmas easy christmas quiz and answers quiz questions on christmas songs family christmas questions fun family christmas quiz christmas trivia facts and answers christmas trivia quiz and answers christmas trivia for family christmas family questions christmas trivia games for families fun christmas quiz and answers christmas questions for family christmas trivia quiz questions and answers fun christmas games with family easy christmas trivia with answers the best christmas quiz family christmas quiz with answers fun christmas trivia games best family games this christmas family christmas trivia questions fun and easy christmas games christmas song quiz with answers best family games at christmas a christmas quiz and answers family christmas trivia games family quiz questions christmas christmas quiz easy with answers fun christmas facts quiz christmas trivia game questions family christmas quiz and answers quiz about christmas and answers quiz questions christmas songs christmas trivia quiz with answers christmas song trivia with answers christmas quiz for all the family christmas fun trivia questions easy games for christmas best games for family christmas trivia questions about christmas songs christmas games for all the family family fun christmas quiz questions and answers trivia christmas quiz questions and answers easy christmas facts best family games christmas fun christmas questions and answers christmas facts quiz questions fun trivia christmas questions fun christmas quiz games christmas songs trivia and answers christmas quiz family questions christmas trivia game questions and answers the best christmas trivia questions christmas trivia facts questions and answers fun christmas quiz with answers christmas family quiz games games for christmas family song christmas with the family easy family christmas quiz christmas quiz trivia questions and answers christmas questions and answers easy christmas family trivia games christmas quiz song questions christmas to family the family at christmas christmas easy questions christmas as a family family is christmas christmas is for the family best christmas quiz games christmas events for the family easy christmas trivia game fun quiz questions about christmas christmas song trivia quiz christmas quiz and games christmas family trivia questions family events for christmas fun games for the family at christmas family games this christmas christmas trivia for the family fun questions for christmas quiz fun christmas trivia with answers best christmas family helping families with christmas trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas christmas easy quiz questions christmas fun trivia quiz fun family christmas songs answers to christmas trivia game best christmas trivia game christmas quiz questions songs christmas quiz with answers easy fun family christmas trivia fun easy family christmas games family fun games at christmas quiz christmas questions and answers best family christmas quiz easy fun family christmas games help families this christmas christmas quiz questions for all the family fun quiz questions for christmas easy quiz questions for christmas christmas song christmas trivia christmas trivia questions christmas facts christmas questions holiday trivia questions christmas song trivia christmas trivia game christmas movie trivia questions christmas trivia for adults christmas film christmas trivia facts christmas movie christmas fun christmas trivia xmas trivia christmas song christmas song xmas trivia questions fun christmas trivia questions holiday movie trivia questions christmas trivia questions for adults christmas holiday trivia christmas movie questions christmas film questions xmas questions christmas themed questions christmas song trivia questions christmas trivia games for adults best christmas trivia questions good christmas questions fun trivia christmas movies christmas song questions holiday themed trivia questions best christmas trivia christmas themed trivia good christmas trivia questions fun holiday trivia questions christmas themed trivia questions best christmas questions christmas tree trivia questions best holiday trivia questions the holiday movie trivia questions christmas song this christmas christmas questions for adults holiday themed questions fun xmas trivia questions christmas song trivia game christmas trivia fun fun christmas trivia facts christmas holiday trivia questions xmas questions trivia great christmas questions fun christmas movie trivia good christmas trivia great christmas trivia questions trivia questions about christmas movies good holiday trivia questions trivia questions christmas movies fun christmas trivia games christmas holiday trivia facts popular christmas trivia christmas trivia game questions christmas fun trivia questions trivia questions for christmas movies trivia questions about christmas songs holiday movie trivia game great christmas trivia christmas knowledge questions fun trivia christmas questions the best christmas trivia questions christmas question games for adults fun christmas trivia for adults holiday christmas questions best christmas movie trivia questions christmas movie and song trivia good christmas movie trivia questions trivia questions christmas songs fun trivia questions about christmas holiday trivia questions for adults best christmas trivia game trivia questions on christmas movies xmas movie trivia questions christmas trivia questions movies christmas trivia questions adults trivia questions for christmas games fun christmas question games popular christmas trivia questions christmas movies trivia game christmas trivia and games best christmas trivia games fun christmas trivia game christmas questions for a game christmas film trivia questions christmas movies best christmas movies best christmas songs recipes christmas fun christmas movie christmas time best christmas tree christmas trivia questions and answers christmas fun facts best christmas christmas fun holiday trivia questions and answers a christmas movie christmas trivia with answers popular christmas song christmas questions and answers hard christmas trivia interesting facts about christmas random christmas facts all time christmas movies funny christmas questions the best christmas tree easy christmas trivia all holiday trivia questions and answers christmas songs christmas christmas trivia and answers christmas movie trivia questions and answers fun facts about christmas trees christmas songs trivia questions and answers hard christmas trivia questions family christmas trivia christmas movie trivia with answers christmas questions game christmas fun things holiday trivia facts the best christmas best of christmas christmas trivia game with answers 50 best christmas movies easy christmas trivia questions holiday movie trivia questions and answers easy christmas questions little known christmas movies 50 best christmas songs holiday trivia with answers christmas questions with answers random christmas questions little known christmas facts christmas trivia questions with answers christmas songs merry christmas xmas fun facts xmas questions and answers fun holiday trivia questions and answers easy christmas trivia questions and answers christmas trivia questions hard christmas movie fun facts easy christmas questions and answers christmas trivia ideas interesting christmas trivia christmas song questions and answers christmas movie trivia facts holiday trivia and answers christmas movie questions and answers christmas fun facts for adults easy holiday trivia questions and answers holiday song trivia questions and answers interesting facts about christmas trees funny christmas questions and answers best for christmas fun christmas trivia questions and answers easy christmas movie trivia christmas movie trivia and answers interesting xmas facts family christmas questions holiday season trivia questions and answers christmas trivia facts and answers funny christmas questions for adults holiday trivia questions and answers for adults christmas trivia questions and answers for adults top christmas trivia questions interesting christmas questions random xmas facts christmas questions for family funny christmas trivia questions and answers easy christmas trivia with answers holiday trivia questions with answers family christmas trivia questions 50 fun christmas trivia questions interesting facts about christmas songs christmas trivia for adults with answers 50 christmas trivia questions holiday trivia ideas christmas knowledge questions and answers christmas questions hard hard christmas trivia questions and answers christmas song trivia with answers hard xmas questions interesting holiday trivia random christmas trivia questions christmas themed trivia questions and answers christmas songs trivia and answers christmas trivia game questions and answers christmas trivia facts questions and answers hard christmas questions and answers hard christmas movie trivia questions hard christmas trivia questions with answers interesting christmas xmas trivia questions and answers christmas questions and answers easy top christmas trivia christmas family trivia games christmas holiday trivia questions and answers family holiday trivia questions random christmas trivia questions and answers easy christmas trivia game hard christmas trivia with answers christmas family trivia questions christmas movie trivia easy fun christmas trivia with answers hard trivia christmas questions holiday movie trivia with answers little known christmas trivia easy christmas movie trivia questions and answers funny christmas movie trivia questions and answers christmas trivia questions funny easy holiday trivia questions answers to christmas trivia game interesting christmas trivia questions christmas trivia games for adults with answers 50 christmas questions fun family christmas trivia christmas trivia game ideas fun facts christmas trees funny christmas trivia with answers fun christmas questions with answers holiday trivia questions and answers christmas easy xmas trivia christmas trivia questions for family best christmas movies this season random christmas movie trivia easy trivia christmas questions fun easy christmas trivia family christmas trivia questions and answers trivia christmas games with answers easy christmas trivia questions with answers fun christmas trivia questions family holiday fun facts christmas christmas themed questions and answers fun christmas trivia questions and answers for adults christmas trivia games and answers christmas film questions and answers
Saint Nicholas

29. Which was the last US state to declare an official holiday for Christmas?

Answer: Oklahoma

30. Which was the first country to issue a Christmas postage stamp?

Answer: Canada

31. When was Christmas declared a federal holiday in the United States?

Answer: 1870

32. Which country has a tradition of a witch dropping gifts for children through the chimney at Christmas?

Answer: Italy

33. What is Santa Claus called in France?

Answer: Père Noël

christmas trivia christmas trivia questions christmas questions christmas trivia questions and answers holiday trivia questions holiday trivia questions and answers christmas song trivia christmas trivia game christmas movie trivia questions christmas trivia with answers christmas trivia for adults christmas trivia facts christmas questions and answers fun christmas trivia xmas trivia funny christmas questions xmas trivia questions fun christmas trivia questions christmas trivia and answers holiday movie trivia questions christmas movie trivia questions and answers christmas trivia questions for adults christmas songs trivia questions and answers christmas holiday trivia family christmas trivia christmas movie trivia with answers christmas movie questions christmas song trivia questions christmas trivia games for adults best christmas trivia questions xmas questions good christmas questions fun trivia christmas movies christmas song questions holiday movie trivia questions and answers christmas trivia game with answers best christmas trivia holiday trivia with answers good christmas trivia questions christmas questions with answers fun holiday trivia questions christmas trivia questions with answers best christmas questions fun holiday trivia questions and answers best holiday trivia questions trivia questions trivia questions and answers trivia quiz trivia questions for adults fun trivia questions fun trivia movie trivia fun quiz fun questions game questions christmas quiz funny quiz questions general trivia questions and answers movie trivia questions and answers fun trivia questions and answers christmas movie trivia good trivia questions best trivia questions trivia categories family trivia questions movie trivia questions trivia questions with answers trivia questions trivia quiz trivia with answers quiz questions quiz questions and answers trivia questions game fun trivia quizzes general knowledge trivia funny questions with answers general trivia questions general trivia trivia questions general knowledge trivia games for adults quiz answers question and answer games trivia questions and answers general knowledge fun trivia questions for adults christmas trivia printable trivia questions and answers for adults family trivia family questions questions to answer answering a question with a question fun christmas facts trivia for adults family trivia games quiz free fun quiz for adults trivia free family game questions christmas quiz questions family quiz questions christmas quiz questions and answers movie quiz questions funny general knowledge questions christmas quiz and answers fun quiz questions and answers general knowledge good quiz questions quiz questions games family christmas quiz fun quiz questions for adults christmas movie quiz trivia quiz questions funny quiz questions and answers christmas song quiz funny trivia questions and answers printable interesting trivia questions general knowledge questions with answers trivia night questions fun quiz games quiz test general knowledge questions and answers general knowledge quiz with answers general knowledge questions about christmas funny christmas quiz movie trivia quiz christmas trivia quiz quiz questions with answers family quiz funny questions and answers free trivia questions and answers christmas carol quiz question answer game knowledge questions quiz questions for adults christmas trivia questions and answers printable fun trivia categories christmas facts quiz fun trivia games general trivia quizzes quiz and answers free trivia questions christmas carol trivia cool trivia questions general knowledge quiz games trivia questions quiz questions holiday movie trivia fun facts quiz quiz games for adults general quiz questions and answers family trivia questions and answers funny christmas quiz questions funny quiz with answers holiday quiz questions fun family quiz trivia quiz games trivia questions trivia night general movie trivia quiz general knowledge questions fun movie trivia family quiz games trivia and answers interesting trivia questions and answers printable trivia questions and answers trivia night questions and answers fun family trivia questions trivia test christmas movie trivia printable holiday trivia games free trivia quiz trivia categories funny fun trivia general knowledge general knowledge trivia quiz movie quiz with answers good trivia categories song trivia questions general knowledge trivia with answers quiz help christmas movie trivia game christian christmas trivia quiz facts answers best trivia categories good trivia trivia questions for adults with answers good trivia questions for adults religious trivia questions good trivia questions and answers fun family questions christmas carol trivia questions and answers fun family trivia trivia questions for family game night free printable trivia questions and answers fun trivia for adults movie trivia with answers family trivia game questions trivia game questions and answers fun trivia questions and answers for adults general trivia games fun fact trivia questions trivia questions categories religious christmas trivia trivia for adults with answers printable trivia questions fun holiday trivia christmas traditions trivia fun trivia questions for family printable trivia trivia categories and questions fact quiz holiday song trivia a christmas carol trivia christmas movie trivia questions and answers printable general knowledge quiz for adults best trivia questions for adults christian trivia questions free christmas trivia trivia questions movie trivia trivia games for adults with answers christmas song trivia printable knowledge trivia christmas game questions free christmas trivia questions and answers printable free printable christmas trivia questions and answers printable best quiz questions xmas quiz questions interesting quiz questions quiz night questions family quiz questions and answers xmas quiz movie quiz questions and answers fun general knowledge questions and answers christmas general knowledge quiz trivia quiz questions and answers fun general knowledge quiz general movie quiz fact question answer general knowledge quiz questions and answers christmas traditions quiz christmas movie quiz questions general quiz questions christmas quiz with answers it quiz questions free quiz questions and answers general knowledge general questions and answers general knowledge quiz and answers childrens christmas quiz song quiz questions facts questions and answers best quiz questions and answers xmas quiz questions and answers good quiz questions and answers trivia quizzes with answers christmas song quiz questions knowledge questions and answers family general knowledge quiz free quiz questions and answers christmas song quiz and answers general knowledge games interesting questions answers fun quiz categories general christmas movie trivia best christmas quiz questions childrens quiz questions and answers general question answer christmas carols quiz christmas quiz categories trivia quizzes and answers facts and question answer interesting quiz questions and answers funny movie quiz questions adult quiz questions and answers christmas carol quiz questions funny quiz questions with answers free quizzes with answers general knowledge quiz questions with answers christmas general knowledge good christmas quiz questions knowledge quiz questions christmas carols quiz questions and answers gaming quiz questions movie quiz and answers christmas traditions quiz questions and answers quiz questions for adults with answers family christmas quiz questions general quiz questions with answers it quiz questions and answers cool quiz questions family questions and answers family quiz with answers movie questions and answers funny quiz night questions christmas movie quiz questions and answers xmas movie quiz interesting questions and answers printable christmas quiz funny quiz questions and answers for adults best general knowledge quiz fun family quiz questions quiz for adults with answers childrens general knowledge quiz good family quiz questions christmas quiz questions for adults christmas general knowledge quiz questions best trivia questions and answers quiz night questions and answers xmas quiz and answers christmas quiz for adults christmas movie quiz and answers christmas trivia categories funny question and answer game general knowledge questions games adult questions and answers fun facts questions and answers fun general knowledge quiz questions christmas quiz questions with answers general knowledge questions funny quiz question categories best christmas quiz best family quiz questions fun facts quiz with answers fun family questions and answers family questions quiz funny xmas quiz questions family quiz night christmas trivia quiz questions interesting quiz questions with answers best funny quiz questions movie songs quiz and answers interesting facts quiz knowledge question answer free christmas quiz fun quiz and answers free christmas quiz with answers trivia games for fun religious quiz questions family quiz night questions holiday quiz questions and answers interesting facts questions and answers movie trivia and answers family trivia quiz christmas quiz games trivia night categories christian quiz questions general trivia questions and answers printable religious questions and answers questions for adults with answers best general knowledge quiz questions it trivia questions fun trivia questions with answers funny general knowledge questions with answers christmas songs quiz questions and answers christmas traditions quiz questions trivia questions songs childrens christmas quiz questions fun movie quiz best movie trivia questions best quiz questions with answers holiday questions and answers fun movie trivia questions best movie quiz fun fact quiz questions christmas general knowledge quiz questions and answers best general knowledge questions and answers interesting trivia categories movie general knowledge quiz fun general trivia questions free printable quiz questions and answers good general knowledge quiz questions christmas movie trivia quiz trivia quizzes for adults printable quiz questions and answers christmas quiz questions and answers printable family movie trivia knowledge trivia games good movie trivia questions fun trivia games for family family trivia free fun trivia with answers printable general knowledge quiz trivia questions trivia games xmas quizzes with answers general christmas trivia family movie quiz fun facts for quiz fun trivia quiz questions christmas tradition quiz questions good family trivia questions fun general knowledge quiz with answers fun family quiz questions and answers christmas knowledge quiz xmas trivia printable christmas movie quiz with answers trivia and quizzes a christmas carol quiz questions and answers good general knowledge questions and answers best general knowledge trivia questions xmas general knowledge quiz question with answer game trivia xmas quizzes knowledge quiz with answers good movie quiz questions christmas carols and songs quiz family trivia night family quiz questions and answers general knowledge fun facts trivia questions and answers christmas carol quizzes and answers free general knowledge quiz questions best fun quiz questions best family trivia games funny quiz games for adults best trivia quiz cool trivia questions and answers family quiz and answers movie quiz for family family trivia questions about family quiz questions and answers for family funny christmas quiz questions and answers fun xmas quiz xmas song quiz printable quiz questions quiz categories funny fun knowledge quizzes quiz categories and questions printable christmas quiz with answers traditional christmas quiz questions children's questions and answers best general trivia questions family fun trivia xmas song quiz questions xmas movie trivia general christmas quiz general knowledge games for adults best family quiz games family quiz questions with answers family quiz questions and answers printable funny answers to test questions trivia for adults funny trivia for family night best family quiz best movie quiz questions interesting movie trivia movie knowledge quiz best fun quiz movie trivia categories interesting christmas quiz questions family trivia night questions trivia questions fun facts free christmas quiz questions and answers trivia game questions for adults printable family quiz
Père Noël

34. Which country is the largest exporter of Christmas trees?

Answer: Canada

35. Which American President banned Christmas trees in the White House?

Answer: Theodore Roosevelt

36. How many days do we have between Christmas and the Epiphany?

Answer: Twelve

37. Which country follows the tradition to light candles on the graves of relatives on Christmas Eve?

Answer: Finland

38. Where did the Nativity take place?

Answer: Bethlehem

christmas trivia christmas trivia questions christmas questions christmas trivia questions and answers holiday trivia questions holiday trivia questions and answers christmas song trivia christmas trivia game christmas movie trivia questions christmas trivia with answers christmas trivia for adults christmas trivia facts christmas questions and answers fun christmas trivia xmas trivia funny christmas questions xmas trivia questions fun christmas trivia questions christmas trivia and answers holiday movie trivia questions christmas movie trivia questions and answers christmas trivia questions for adults christmas songs trivia questions and answers christmas holiday trivia family christmas trivia christmas movie trivia with answers christmas movie questions christmas song trivia questions christmas trivia games for adults best christmas trivia questions xmas questions good christmas questions fun trivia christmas movies christmas song questions holiday movie trivia questions and answers christmas trivia game with answers best christmas trivia holiday trivia with answers good christmas trivia questions christmas questions with answers fun holiday trivia questions christmas trivia questions with answers best christmas questions fun holiday trivia questions and answers best holiday trivia questions trivia questions trivia questions and answers trivia quiz trivia questions for adults fun trivia questions fun trivia movie trivia fun quiz fun questions game questions christmas quiz funny quiz questions general trivia questions and answers movie trivia questions and answers fun trivia questions and answers christmas movie trivia good trivia questions best trivia questions trivia categories family trivia questions movie trivia questions trivia questions with answers trivia questions trivia quiz trivia with answers quiz questions quiz questions and answers trivia questions game fun trivia quizzes general knowledge trivia funny questions with answers general trivia questions general trivia trivia questions general knowledge trivia games for adults quiz answers question and answer games trivia questions and answers general knowledge fun trivia questions for adults christmas trivia printable trivia questions and answers for adults family trivia family questions questions to answer answering a question with a question fun christmas facts trivia for adults family trivia games quiz free fun quiz for adults trivia free family game questions christmas quiz questions family quiz questions christmas quiz questions and answers movie quiz questions funny general knowledge questions christmas quiz and answers fun quiz questions and answers general knowledge good quiz questions quiz questions games family christmas quiz fun quiz questions for adults christmas movie quiz trivia quiz questions funny quiz questions and answers christmas song quiz funny trivia questions and answers printable interesting trivia questions general knowledge questions with answers trivia night questions fun quiz games quiz test general knowledge questions and answers general knowledge quiz with answers general knowledge questions about christmas funny christmas quiz movie trivia quiz christmas trivia quiz quiz questions with answers family quiz funny questions and answers free trivia questions and answers christmas carol quiz question answer game knowledge questions quiz questions for adults christmas trivia questions and answers printable fun trivia categories christmas facts quiz fun trivia games general trivia quizzes quiz and answers free trivia questions christmas carol trivia cool trivia questions general knowledge quiz games trivia questions quiz questions holiday movie trivia fun facts quiz quiz games for adults general quiz questions and answers family trivia questions and answers funny christmas quiz questions funny quiz with answers holiday quiz questions fun family quiz trivia quiz games trivia questions trivia night general movie trivia quiz general knowledge questions fun movie trivia family quiz games trivia and answers interesting trivia questions and answers printable trivia questions and answers trivia night questions and answers fun family trivia questions trivia test christmas movie trivia printable holiday trivia games free trivia quiz trivia categories funny fun trivia general knowledge general knowledge trivia quiz movie quiz with answers good trivia categories song trivia questions general knowledge trivia with answers quiz help christmas movie trivia game christian christmas trivia quiz facts answers best trivia categories good trivia trivia questions for adults with answers good trivia questions for adults religious trivia questions good trivia questions and answers fun family questions christmas carol trivia questions and answers fun family trivia trivia questions for family game night free printable trivia questions and answers fun trivia for adults movie trivia with answers family trivia game questions trivia game questions and answers fun trivia questions and answers for adults general trivia games fun fact trivia questions trivia questions categories religious christmas trivia trivia for adults with answers printable trivia questions fun holiday trivia christmas traditions trivia fun trivia questions for family printable trivia trivia categories and questions fact quiz holiday song trivia a christmas carol trivia christmas movie trivia questions and answers printable general knowledge quiz for adults best trivia questions for adults christian trivia questions free christmas trivia trivia questions movie trivia trivia games for adults with answers christmas song trivia printable knowledge trivia christmas game questions free christmas trivia questions and answers printable free printable christmas trivia questions and answers printable best quiz questions xmas quiz questions interesting quiz questions quiz night questions family quiz questions and answers xmas quiz movie quiz questions and answers fun general knowledge questions and answers christmas general knowledge quiz trivia quiz questions and answers fun general knowledge quiz general movie quiz fact question answer general knowledge quiz questions and answers christmas traditions quiz christmas movie quiz questions general quiz questions christmas quiz with answers it quiz questions free quiz questions and answers general knowledge general questions and answers general knowledge quiz and answers childrens christmas quiz song quiz questions facts questions and answers best quiz questions and answers xmas quiz questions and answers good quiz questions and answers trivia quizzes with answers christmas song quiz questions knowledge questions and answers family general knowledge quiz free quiz questions and answers christmas song quiz and answers general knowledge games interesting questions answers fun quiz categories general christmas movie trivia best christmas quiz questions childrens quiz questions and answers general question answer christmas carols quiz christmas quiz categories trivia quizzes and answers facts and question answer interesting quiz questions and answers funny movie quiz questions adult quiz questions and answers christmas carol quiz questions funny quiz questions with answers free quizzes with answers general knowledge quiz questions with answers christmas general knowledge good christmas quiz questions knowledge quiz questions christmas carols quiz questions and answers gaming quiz questions movie quiz and answers christmas traditions quiz questions and answers quiz questions for adults with answers family christmas quiz questions general quiz questions with answers it quiz questions and answers cool quiz questions family questions and answers family quiz with answers movie questions and answers funny quiz night questions christmas movie quiz questions and answers xmas movie quiz interesting questions and answers printable christmas quiz funny quiz questions and answers for adults best general knowledge quiz fun family quiz questions quiz for adults with answers childrens general knowledge quiz good family quiz questions christmas quiz questions for adults christmas general knowledge quiz questions best trivia questions and answers quiz night questions and answers xmas quiz and answers christmas quiz for adults christmas movie quiz and answers christmas trivia categories funny question and answer game general knowledge questions games adult questions and answers fun facts questions and answers fun general knowledge quiz questions christmas quiz questions with answers general knowledge questions funny quiz question categories best christmas quiz best family quiz questions fun facts quiz with answers fun family questions and answers family questions quiz funny xmas quiz questions family quiz night christmas trivia quiz questions interesting quiz questions with answers best funny quiz questions movie songs quiz and answers interesting facts quiz knowledge question answer free christmas quiz fun quiz and answers free christmas quiz with answers trivia games for fun religious quiz questions family quiz night questions holiday quiz questions and answers interesting facts questions and answers movie trivia and answers family trivia quiz christmas quiz games trivia night categories christian quiz questions general trivia questions and answers printable religious questions and answers questions for adults with answers best general knowledge quiz questions it trivia questions fun trivia questions with answers funny general knowledge questions with answers christmas songs quiz questions and answers christmas traditions quiz questions trivia questions songs childrens christmas quiz questions fun movie quiz best movie trivia questions best quiz questions with answers holiday questions and answers fun movie trivia questions best movie quiz fun fact quiz questions christmas general knowledge quiz questions and answers best general knowledge questions and answers interesting trivia categories movie general knowledge quiz fun general trivia questions free printable quiz questions and answers good general knowledge quiz questions christmas movie trivia quiz trivia quizzes for adults printable quiz questions and answers christmas quiz questions and answers printable family movie trivia knowledge trivia games good movie trivia questions fun trivia games for family family trivia free fun trivia with answers printable general knowledge quiz trivia questions trivia games xmas quizzes with answers general christmas trivia family movie quiz fun facts for quiz fun trivia quiz questions christmas tradition quiz questions good family trivia questions fun general knowledge quiz with answers fun family quiz questions and answers christmas knowledge quiz xmas trivia printable christmas movie quiz with answers trivia and quizzes a christmas carol quiz questions and answers good general knowledge questions and answers best general knowledge trivia questions xmas general knowledge quiz question with answer game trivia xmas quizzes knowledge quiz with answers good movie quiz questions christmas carols and songs quiz family trivia night family quiz questions and answers general knowledge fun facts trivia questions and answers christmas carol quizzes and answers free general knowledge quiz questions best fun quiz questions best family trivia games funny quiz games for adults best trivia quiz cool trivia questions and answers family quiz and answers movie quiz for family family trivia questions about family quiz questions and answers for family funny christmas quiz questions and answers fun xmas quiz xmas song quiz printable quiz questions quiz categories funny fun knowledge quizzes quiz categories and questions printable christmas quiz with answers traditional christmas quiz questions children's questions and answers best general trivia questions family fun trivia xmas song quiz questions xmas movie trivia general christmas quiz general knowledge games for adults best family quiz games family quiz questions with answers family quiz questions and answers printable funny answers to test questions trivia for adults funny trivia for family night best family quiz best movie quiz questions interesting movie trivia movie knowledge quiz best fun quiz movie trivia categories interesting christmas quiz questions family trivia night questions trivia questions fun facts free christmas quiz questions and answers trivia game questions for adults printable family quiz
Nativity of Jesus

39. Which of these was not a gift given by the ‘Wise Men’ to Baby Jesus – gold, silver, myrrh, or frankincense?

Answer: Silver

40. Which type of tree was the partridge sitting in, according to a well-known Christmas song?

Answer: Pear

41. When was the first Christmas card sent? Who designed it?

Answer: The first Christmas card was sent in 1843 and was designed by John Horsley.

42. Canada, The U.K., and most other Commonwealth countries officially celebrate the day after Christmas as what holiday?

Answer: Boxing Day

43. How do you say “Merry Christmas” in Spanish?

Answer: Feliz Navidad

44. Similar to tinsel, these long strips of shiny foil are used to decorate a Christmas tree. What are they called?

Answer: Icicles

christmas trivia christmas trivia questions christmas questions christmas trivia questions and answers holiday trivia questions holiday trivia questions and answers christmas song trivia christmas trivia game christmas movie trivia questions christmas trivia with answers christmas trivia for adults christmas trivia facts christmas questions and answers fun christmas trivia xmas trivia funny christmas questions xmas trivia questions fun christmas trivia questions christmas trivia and answers holiday movie trivia questions christmas movie trivia questions and answers christmas trivia questions for adults christmas songs trivia questions and answers christmas holiday trivia family christmas trivia christmas movie trivia with answers christmas movie questions christmas song trivia questions christmas trivia games for adults best christmas trivia questions xmas questions good christmas questions fun trivia christmas movies christmas song questions holiday movie trivia questions and answers christmas trivia game with answers best christmas trivia holiday trivia with answers good christmas trivia questions christmas questions with answers fun holiday trivia questions christmas trivia questions with answers best christmas questions fun holiday trivia questions and answers best holiday trivia questions trivia questions trivia questions and answers trivia quiz trivia questions for adults fun trivia questions fun trivia movie trivia fun quiz fun questions game questions christmas quiz funny quiz questions general trivia questions and answers movie trivia questions and answers fun trivia questions and answers christmas movie trivia good trivia questions best trivia questions trivia categories family trivia questions movie trivia questions trivia questions with answers trivia questions trivia quiz trivia with answers quiz questions quiz questions and answers trivia questions game fun trivia quizzes general knowledge trivia funny questions with answers general trivia questions general trivia trivia questions general knowledge trivia games for adults quiz answers question and answer games trivia questions and answers general knowledge fun trivia questions for adults christmas trivia printable trivia questions and answers for adults family trivia family questions questions to answer answering a question with a question fun christmas facts trivia for adults family trivia games quiz free fun quiz for adults trivia free family game questions christmas quiz questions family quiz questions christmas quiz questions and answers movie quiz questions funny general knowledge questions christmas quiz and answers fun quiz questions and answers general knowledge good quiz questions quiz questions games family christmas quiz fun quiz questions for adults christmas movie quiz trivia quiz questions funny quiz questions and answers christmas song quiz funny trivia questions and answers printable interesting trivia questions general knowledge questions with answers trivia night questions fun quiz games quiz test general knowledge questions and answers general knowledge quiz with answers general knowledge questions about christmas funny christmas quiz movie trivia quiz christmas trivia quiz quiz questions with answers family quiz funny questions and answers free trivia questions and answers christmas carol quiz question answer game knowledge questions quiz questions for adults christmas trivia questions and answers printable fun trivia categories christmas facts quiz fun trivia games general trivia quizzes quiz and answers free trivia questions christmas carol trivia cool trivia questions general knowledge quiz games trivia questions quiz questions holiday movie trivia fun facts quiz quiz games for adults general quiz questions and answers family trivia questions and answers funny christmas quiz questions funny quiz with answers holiday quiz questions fun family quiz trivia quiz games trivia questions trivia night general movie trivia quiz general knowledge questions fun movie trivia family quiz games trivia and answers interesting trivia questions and answers printable trivia questions and answers trivia night questions and answers fun family trivia questions trivia test christmas movie trivia printable holiday trivia games free trivia quiz trivia categories funny fun trivia general knowledge general knowledge trivia quiz movie quiz with answers good trivia categories song trivia questions general knowledge trivia with answers quiz help christmas movie trivia game christian christmas trivia quiz facts answers best trivia categories good trivia trivia questions for adults with answers good trivia questions for adults religious trivia questions good trivia questions and answers fun family questions christmas carol trivia questions and answers fun family trivia trivia questions for family game night free printable trivia questions and answers fun trivia for adults movie trivia with answers family trivia game questions trivia game questions and answers fun trivia questions and answers for adults general trivia games fun fact trivia questions trivia questions categories religious christmas trivia trivia for adults with answers printable trivia questions fun holiday trivia christmas traditions trivia fun trivia questions for family printable trivia trivia categories and questions fact quiz holiday song trivia a christmas carol trivia christmas movie trivia questions and answers printable general knowledge quiz for adults best trivia questions for adults christian trivia questions free christmas trivia trivia questions movie trivia trivia games for adults with answers christmas song trivia printable knowledge trivia christmas game questions free christmas trivia questions and answers printable free printable christmas trivia questions and answers printable best quiz questions xmas quiz questions interesting quiz questions quiz night questions family quiz questions and answers xmas quiz movie quiz questions and answers fun general knowledge questions and answers christmas general knowledge quiz trivia quiz questions and answers fun general knowledge quiz general movie quiz fact question answer general knowledge quiz questions and answers christmas traditions quiz christmas movie quiz questions general quiz questions christmas quiz with answers it quiz questions free quiz questions and answers general knowledge general questions and answers general knowledge quiz and answers childrens christmas quiz song quiz questions facts questions and answers best quiz questions and answers xmas quiz questions and answers good quiz questions and answers trivia quizzes with answers christmas song quiz questions knowledge questions and answers family general knowledge quiz free quiz questions and answers christmas song quiz and answers general knowledge games interesting questions answers fun quiz categories general christmas movie trivia best christmas quiz questions childrens quiz questions and answers general question answer christmas carols quiz christmas quiz categories trivia quizzes and answers facts and question answer interesting quiz questions and answers funny movie quiz questions adult quiz questions and answers christmas carol quiz questions funny quiz questions with answers free quizzes with answers general knowledge quiz questions with answers christmas general knowledge good christmas quiz questions knowledge quiz questions christmas carols quiz questions and answers gaming quiz questions movie quiz and answers christmas traditions quiz questions and answers quiz questions for adults with answers family christmas quiz questions general quiz questions with answers it quiz questions and answers cool quiz questions family questions and answers family quiz with answers movie questions and answers funny quiz night questions christmas movie quiz questions and answers xmas movie quiz interesting questions and answers printable christmas quiz funny quiz questions and answers for adults best general knowledge quiz fun family quiz questions quiz for adults with answers childrens general knowledge quiz good family quiz questions christmas quiz questions for adults christmas general knowledge quiz questions best trivia questions and answers quiz night questions and answers xmas quiz and answers christmas quiz for adults christmas movie quiz and answers christmas trivia categories funny question and answer game general knowledge questions games adult questions and answers fun facts questions and answers fun general knowledge quiz questions christmas quiz questions with answers general knowledge questions funny quiz question categories best christmas quiz best family quiz questions fun facts quiz with answers fun family questions and answers family questions quiz funny xmas quiz questions family quiz night christmas trivia quiz questions interesting quiz questions with answers best funny quiz questions movie songs quiz and answers interesting facts quiz knowledge question answer free christmas quiz fun quiz and answers free christmas quiz with answers trivia games for fun religious quiz questions family quiz night questions holiday quiz questions and answers interesting facts questions and answers movie trivia and answers family trivia quiz christmas quiz games trivia night categories christian quiz questions general trivia questions and answers printable religious questions and answers questions for adults with answers best general knowledge quiz questions it trivia questions fun trivia questions with answers funny general knowledge questions with answers christmas songs quiz questions and answers christmas traditions quiz questions trivia questions songs childrens christmas quiz questions fun movie quiz best movie trivia questions best quiz questions with answers holiday questions and answers fun movie trivia questions best movie quiz fun fact quiz questions christmas general knowledge quiz questions and answers best general knowledge questions and answers interesting trivia categories movie general knowledge quiz fun general trivia questions free printable quiz questions and answers good general knowledge quiz questions christmas movie trivia quiz trivia quizzes for adults printable quiz questions and answers christmas quiz questions and answers printable family movie trivia knowledge trivia games good movie trivia questions fun trivia games for family family trivia free fun trivia with answers printable general knowledge quiz trivia questions trivia games xmas quizzes with answers general christmas trivia family movie quiz fun facts for quiz fun trivia quiz questions christmas tradition quiz questions good family trivia questions fun general knowledge quiz with answers fun family quiz questions and answers christmas knowledge quiz xmas trivia printable christmas movie quiz with answers trivia and quizzes a christmas carol quiz questions and answers good general knowledge questions and answers best general knowledge trivia questions xmas general knowledge quiz question with answer game trivia xmas quizzes knowledge quiz with answers good movie quiz questions christmas carols and songs quiz family trivia night family quiz questions and answers general knowledge fun facts trivia questions and answers christmas carol quizzes and answers free general knowledge quiz questions best fun quiz questions best family trivia games funny quiz games for adults best trivia quiz cool trivia questions and answers family quiz and answers movie quiz for family family trivia questions about family quiz questions and answers for family funny christmas quiz questions and answers fun xmas quiz xmas song quiz printable quiz questions quiz categories funny fun knowledge quizzes quiz categories and questions printable christmas quiz with answers traditional christmas quiz questions children's questions and answers best general trivia questions family fun trivia xmas song quiz questions xmas movie trivia general christmas quiz general knowledge games for adults best family quiz games family quiz questions with answers family quiz questions and answers printable funny answers to test questions trivia for adults funny trivia for family night best family quiz best movie quiz questions interesting movie trivia movie knowledge quiz best fun quiz movie trivia categories interesting christmas quiz questions family trivia night questions trivia questions fun facts free christmas quiz questions and answers trivia game questions for adults printable family quiz
Icicles

45. What are two other names for Santa Claus?

Answer: Saint Nick and Kris Kringle

46. True or False: The first Christmas tree appeared in the United States.

Answer: False

47. What country has the tradition of filling children’s clogs with candy and treats on December 5?

Answer: The Netherlands

48. Who created Rudolph, the most popular reindeer of Santa Claus?

Answer: Robert L. May created Rudolph in 1939 when he wrote a Christmas-themed story-poem to attract customers in his department store.

49. How many reindeer drive Santa Claus’ sleigh (counting Rudolph)?

Answer: Nine

50. Who once stole Christmas?

Answer: The Grinch

51. One of Santa’s reindeer shares a name with a famous symbol of Valentine’s Day. Which reindeer is that?

Cupid

52. What Christmas-themed ballet premiered in Saint Petersburg, Russia in 1892?

The Nutcracker

53. In 1981, Bob and Doug McKenzie released their own version of a classic Christmas song. Which song is that?

The Twelve Days of Christmas

christmas trivia christmas trivia questions christmas questions christmas trivia questions and answers holiday trivia questions holiday trivia questions and answers christmas song trivia christmas trivia game christmas movie trivia questions christmas trivia with answers christmas trivia for adults christmas trivia facts christmas questions and answers fun christmas trivia xmas trivia funny christmas questions xmas trivia questions fun christmas trivia questions christmas trivia and answers holiday movie trivia questions christmas movie trivia questions and answers christmas trivia questions for adults christmas songs trivia questions and answers christmas holiday trivia family christmas trivia christmas movie trivia with answers christmas movie questions christmas song trivia questions christmas trivia games for adults best christmas trivia questions xmas questions good christmas questions fun trivia christmas movies christmas song questions holiday movie trivia questions and answers christmas trivia game with answers best christmas trivia holiday trivia with answers good christmas trivia questions christmas questions with answers fun holiday trivia questions christmas trivia questions with answers best christmas questions fun holiday trivia questions and answers best holiday trivia questions trivia questions trivia questions and answers trivia quiz trivia questions for adults fun trivia questions fun trivia movie trivia fun quiz fun questions game questions christmas quiz funny quiz questions general trivia questions and answers movie trivia questions and answers fun trivia questions and answers christmas movie trivia good trivia questions best trivia questions trivia categories family trivia questions movie trivia questions trivia questions with answers trivia questions trivia quiz trivia with answers quiz questions quiz questions and answers trivia questions game fun trivia quizzes general knowledge trivia funny questions with answers general trivia questions general trivia trivia questions general knowledge trivia games for adults quiz answers question and answer games trivia questions and answers general knowledge fun trivia questions for adults christmas trivia printable trivia questions and answers for adults family trivia family questions questions to answer answering a question with a question fun christmas facts trivia for adults family trivia games quiz free fun quiz for adults trivia free family game questions christmas quiz questions family quiz questions christmas quiz questions and answers movie quiz questions funny general knowledge questions christmas quiz and answers fun quiz questions and answers general knowledge good quiz questions quiz questions games family christmas quiz fun quiz questions for adults christmas movie quiz trivia quiz questions funny quiz questions and answers christmas song quiz funny trivia questions and answers printable interesting trivia questions general knowledge questions with answers trivia night questions fun quiz games quiz test general knowledge questions and answers general knowledge quiz with answers general knowledge questions about christmas funny christmas quiz movie trivia quiz christmas trivia quiz quiz questions with answers family quiz funny questions and answers free trivia questions and answers christmas carol quiz question answer game knowledge questions quiz questions for adults christmas trivia questions and answers printable fun trivia categories christmas facts quiz fun trivia games general trivia quizzes quiz and answers free trivia questions christmas carol trivia cool trivia questions general knowledge quiz games trivia questions quiz questions holiday movie trivia fun facts quiz quiz games for adults general quiz questions and answers family trivia questions and answers funny christmas quiz questions funny quiz with answers holiday quiz questions fun family quiz trivia quiz games trivia questions trivia night general movie trivia quiz general knowledge questions fun movie trivia family quiz games trivia and answers interesting trivia questions and answers printable trivia questions and answers trivia night questions and answers fun family trivia questions trivia test christmas movie trivia printable holiday trivia games free trivia quiz trivia categories funny fun trivia general knowledge general knowledge trivia quiz movie quiz with answers good trivia categories song trivia questions general knowledge trivia with answers quiz help christmas movie trivia game christian christmas trivia quiz facts answers best trivia categories good trivia trivia questions for adults with answers good trivia questions for adults religious trivia questions good trivia questions and answers fun family questions christmas carol trivia questions and answers fun family trivia trivia questions for family game night free printable trivia questions and answers fun trivia for adults movie trivia with answers family trivia game questions trivia game questions and answers fun trivia questions and answers for adults general trivia games fun fact trivia questions trivia questions categories religious christmas trivia trivia for adults with answers printable trivia questions fun holiday trivia christmas traditions trivia fun trivia questions for family printable trivia trivia categories and questions fact quiz holiday song trivia a christmas carol trivia christmas movie trivia questions and answers printable general knowledge quiz for adults best trivia questions for adults christian trivia questions free christmas trivia trivia questions movie trivia trivia games for adults with answers christmas song trivia printable knowledge trivia christmas game questions free christmas trivia questions and answers printable free printable christmas trivia questions and answers printable best quiz questions xmas quiz questions interesting quiz questions quiz night questions family quiz questions and answers xmas quiz movie quiz questions and answers fun general knowledge questions and answers christmas general knowledge quiz trivia quiz questions and answers fun general knowledge quiz general movie quiz fact question answer general knowledge quiz questions and answers christmas traditions quiz christmas movie quiz questions general quiz questions christmas quiz with answers it quiz questions free quiz questions and answers general knowledge general questions and answers general knowledge quiz and answers childrens christmas quiz song quiz questions facts questions and answers best quiz questions and answers xmas quiz questions and answers good quiz questions and answers trivia quizzes with answers christmas song quiz questions knowledge questions and answers family general knowledge quiz free quiz questions and answers christmas song quiz and answers general knowledge games interesting questions answers fun quiz categories general christmas movie trivia best christmas quiz questions childrens quiz questions and answers general question answer christmas carols quiz christmas quiz categories trivia quizzes and answers facts and question answer interesting quiz questions and answers funny movie quiz questions adult quiz questions and answers christmas carol quiz questions funny quiz questions with answers free quizzes with answers general knowledge quiz questions with answers christmas general knowledge good christmas quiz questions knowledge quiz questions christmas carols quiz questions and answers gaming quiz questions movie quiz and answers christmas traditions quiz questions and answers quiz questions for adults with answers family christmas quiz questions general quiz questions with answers it quiz questions and answers cool quiz questions family questions and answers family quiz with answers movie questions and answers funny quiz night questions christmas movie quiz questions and answers xmas movie quiz interesting questions and answers printable christmas quiz funny quiz questions and answers for adults best general knowledge quiz fun family quiz questions quiz for adults with answers childrens general knowledge quiz good family quiz questions christmas quiz questions for adults christmas general knowledge quiz questions best trivia questions and answers quiz night questions and answers xmas quiz and answers christmas quiz for adults christmas movie quiz and answers christmas trivia categories funny question and answer game general knowledge questions games adult questions and answers fun facts questions and answers fun general knowledge quiz questions christmas quiz questions with answers general knowledge questions funny quiz question categories best christmas quiz best family quiz questions fun facts quiz with answers fun family questions and answers family questions quiz funny xmas quiz questions family quiz night christmas trivia quiz questions interesting quiz questions with answers best funny quiz questions movie songs quiz and answers interesting facts quiz knowledge question answer free christmas quiz fun quiz and answers free christmas quiz with answers trivia games for fun religious quiz questions family quiz night questions holiday quiz questions and answers interesting facts questions and answers movie trivia and answers family trivia quiz christmas quiz games trivia night categories christian quiz questions general trivia questions and answers printable religious questions and answers questions for adults with answers best general knowledge quiz questions it trivia questions fun trivia questions with answers funny general knowledge questions with answers christmas songs quiz questions and answers christmas traditions quiz questions trivia questions songs childrens christmas quiz questions fun movie quiz best movie trivia questions best quiz questions with answers holiday questions and answers fun movie trivia questions best movie quiz fun fact quiz questions christmas general knowledge quiz questions and answers best general knowledge questions and answers interesting trivia categories movie general knowledge quiz fun general trivia questions free printable quiz questions and answers good general knowledge quiz questions christmas movie trivia quiz trivia quizzes for adults printable quiz questions and answers christmas quiz questions and answers printable family movie trivia knowledge trivia games good movie trivia questions fun trivia games for family family trivia free fun trivia with answers printable general knowledge quiz trivia questions trivia games xmas quizzes with answers general christmas trivia family movie quiz fun facts for quiz fun trivia quiz questions christmas tradition quiz questions good family trivia questions fun general knowledge quiz with answers fun family quiz questions and answers christmas knowledge quiz xmas trivia printable christmas movie quiz with answers trivia and quizzes a christmas carol quiz questions and answers good general knowledge questions and answers best general knowledge trivia questions xmas general knowledge quiz question with answer game trivia xmas quizzes knowledge quiz with answers good movie quiz questions christmas carols and songs quiz family trivia night family quiz questions and answers general knowledge fun facts trivia questions and answers christmas carol quizzes and answers free general knowledge quiz questions best fun quiz questions best family trivia games funny quiz games for adults best trivia quiz cool trivia questions and answers family quiz and answers movie quiz for family family trivia questions about family quiz questions and answers for family funny christmas quiz questions and answers fun xmas quiz xmas song quiz printable quiz questions quiz categories funny fun knowledge quizzes quiz categories and questions printable christmas quiz with answers traditional christmas quiz questions children's questions and answers best general trivia questions family fun trivia xmas song quiz questions xmas movie trivia general christmas quiz general knowledge games for adults best family quiz games family quiz questions with answers family quiz questions and answers printable funny answers to test questions trivia for adults funny trivia for family night best family quiz best movie quiz questions interesting movie trivia movie knowledge quiz best fun quiz movie trivia categories interesting christmas quiz questions family trivia night questions trivia questions fun facts free christmas quiz questions and answers trivia game questions for adults printable family quiz
The Twelve Days of Christmas (1981)

54. What animated 2004 film is about a train that carries kids to the North Pole on Christmas Eve?

The Polar Express

55. What much-reviled Christmas edible is known for its long shelf life?

Fruitcake

Christmas Trivia Time! I love Trivia! So today I’m sharing 55 Christmas Trivia Questions and Answers. See how accurate you can be. These are great for sharing at your Christmas gathering just like a conversation or as part of a game you love.

Other Recommended Quizzes

Leave a Reply

Your email address will not be published.